Copy


Hurtigt internet og nye tider

Sommerferien er overstået og vi må alle igen op i gear.

Tina Charlotte Koeffoed fratræder som erhvervs- og turistchef i Greve 31. august 2020, da hun skal tage livtag med en ny branche, når hun senere på året tiltræder en stilling hos VKST. Jeg, ErhvervsCentrets bestyrelse og Greve Kommune, vil gerne benytte lejligheden til at takke Tina for hendes indsats for Greves virksomheder og for samarbejdet og samtidigt ønske Tina stort held og lykke med de nye udfordringer.

I sommer har vi i ErhvervsCentrets bestyrelse arbejdet meget konkret med udviklingen af Greve Kommunes erhvervsindsats. Bestyrelse og udvalg har i den forbindelse taget et spadestik dybere og er dykket ned i vores vision for erhvervsområdet. En sådan vision må udspringe af en erkendelse af, at Greves erhvervsliv ikke er en fodnote, men noget der påvirker vores lokalsamfund; vores virksomheder skaber identitet, fællesskabsfølelse og samfundssind. Og virksomhedernes ve og vel kan kun løftes til lige præcis det, hvis vi samarbejder tæt med erhvervslivet. Greves virksomheder og kommunens erhvervstilbud skal stå på en selvopfattelse som anerkender, at virksomhederne og deres aktører bidrager, inspirerer og giver perspektiv til bl.a. sundhed, uddannelse og udvikling i Greve.

Dansk Industri indhenter i august og september besvarelser i forbindelse med den årlige erhvervsklimaundersøgelse. Greve Kommune imponerede ikke ved sidste års måling, men har sat ind på flere af de områder, der måles på. Læs mere længere fremme og modtager du invitationen fra DI, håber jeg, du vil tage dig tid til at besvare den – i en travl hverdag.

Vores virksomheder forventer, ligesom Greves borgere, et hurtigt og stabilt internet og i forrige uge tog vi første spadestik henimod en fremtidssikring af kommunens digitale infrastruktur. TDC Nets fiberudrulning i Greve betyder i første omgang at cirka 1.500 adresser i Karlslunde, får adgang til fiber i løbet af året.

Pernille Beckmann

Billedtekst: Borgmester i Greve og bestyrelsesformand for ErhvervsCentrets bestyrelse var med på førstedagen til udgravningen.

Facebook
LinkedIn
Website
Email

Indstil virksomheder til Greve Business Awards

Til Greve Business Awards uddeler vi fem priser. Det er kun muligt, fordi vores generøse sponsorer RTM A/S, WINadvokater, LEMAN, WAVES og GreveSolrødErhverv støtter uddelingen.

Vi har brug for jeres indstillinger af virksomheder, som I mener fortjener en særlig anerkendelse.

På hver af de fem prisers indstillingssider på den nye hjemmeside, kan du læse mere om indstillingskriterierne for de individuelle priser og husk, at alle indstillinger SKAL begrundes for at komme i betragtning. 

Det er nemt og hurtigt at indstille din favorit og alle kan være med – virksomheder som borgere.

Vi håber, at rigtig mange af jer vil indstille de virksomheder, som I mener, har udmærket sig inden for de fem prisområder.


INDSTILINGSFRIST: 28. august.

Indstil virksomhed til Greve Business Awards
Køb din billet til Greve Business Awards 2020

Transport Øst Online

For første gang i 10 år er Sjællands årlige transportmesse ikke henlagt til Greve, og når Greves borgmester åbner messen, er hendes tale optaget på forhånd. Sådan ser verden ud i en tid, hvor vi skal lære at håndtere og leve med følgerne af Covid-19.

Den virtuelle udgave af Transport Øst åbner lørdag, den 5. september. 


Følg med på Transport Øst Onlines hjemmeside.

Billedtekst: Billedet af borgmester Pernille Beckmann og formanden for Natur- & Miljørådet, Torben Hoffmann, er fra sidste års messe i Greve.

Attraktiv og grønnere arbejdsplads er flyttet til Greve

Brings nye logistikcenter i Greve har en markant miljøprofil med solceller på taget, der skal drive det daglige energiforbrug. Samtidig opnås en bedre energiudnyttelse, der betyder, at Bring i Greve, udnytter deres ressourcer bedre.

I overensstemmelse med virksomhedens ambition om udelukkende at køre CO2-neutralt i 2025, udvider de løbende antallet af el-køretøjer. Derfor er terminalen også udstyret med ladestationer, så de nemmere kan skabe et godt flow i antallet af el-køretøjer på gaden.

Billedtekst: Billedet er fra lagerhallen i Brings 14.000 m2 store logistik- og transportcenter i Greve.

Læs artiklen

Kørelærer drømmer om bæredygtighed i branchen
 

Der blev talt om alt fra kø til køreprøver, bæredygtighed på køreskolerne og gammel elevfest, da borgmester Pernille Beckmann, kommunaldirektør Claus Thykjær og udvalgsformand Morten Dahlin besøgte PHA Køreskole og indehaver Peter Højen Andersen.  

Til hverdag forsøger Peter Højen Andersen så vidt muligt at fokusere på bæredygtighed, fx ved at genbruge papir i forbindelse med tests, men han mener også, at det vil gøre en endnu større forskel, hvis han – og de øvrige kørelærere –  kunne skifte deres benzinbiler ud med el- eller hybridbiler.

Billedtekst: Peter Højen Andersen fik besøg af kommunaldirektør, Claus Thykjær, formanden for Integrations-, Beskæftigelse-, og Ungdomsudvalget, Morten Dahlin, samt borgmester Pernille Beckmann.
Læs artiklen
Vi skal anerkende værdien af miljøbevidste valg
 

Når ErhvervsCentret og Greve Kommune slår dørene op til Greve Business Awards, er det for at anerkende de mange lokale virksomheder, der engagerer sig i andre, i virksomheden og i verden omkring os. Hvor man tidligere har uddelt en årlig erhvervspris, har man i år besluttet at uddele i alt fem priser.

Det ser indehaver af Paperdeluxe, Betina Funch Rasmussen, som en god anledning til at få inspiration til, hvordan man kan bidrage til at passe på miljøet, når man hører, hvad andre gør. Og så er den omtale og anerkendelse, der følger med, jo også en motivation til at gøre en ekstra indsats, siger Betina Funch Rasmussen.

Læs artiklen

Erhvervstræf på Rådhusholmen

Den lokale erhvervsforening, GreveSolrødErhverv, har holdt netværksmøde på Greve Rådhus

Erhvervsforeningen, der tæller i omegnen af 250 lokale virksomheder, besøgte tidligere i august Greve Rådhus, hvor borgmester Pernille Beckmann, som også er ErhvervsCentrets bestyrelsesformand, stillede op til en række skarpe erhvervsrelaterede spørgsmål, formuleret til lejligheden.

Det kommer der altid en god og konstruktiv dialog ud af, og vi ønsker at møde Greves virksomheder på mange måder og i flere regi. Det skaber gensidig forståelse og det giver indsigt i udfordringer og behov.

Billedtekst: Dorthe Bøgh-Madsen, adm. direktør i Thanex A/S, chef for Center for Politik, Organisation og Borgerbetjening, Tina Malling Kiær og Fausols direktør Kim Faurbjerg.

LOKALT ERHVERVSKLIMA 2020

Lokalt Erhvervsklima 2020

Dansk Industri tager i 2020 for 11. år i træk temperaturen på det danske erhvervsklima i landets kommuner

Covid-19 har forsinket målingen, som i stedet gennemføres i august og september.

Sidste år deltog flere end 7.000 virksomheder fra hele landet i DI’s årlige erhvervsklimaundersøgelse, hvor 93 af landets 98 kommuner for 10. gang blev målt og vejet af virksomhederne på en række parametre som fx infrastruktur, fysiske rammer og kommunens image.


Resultatet af Lokalt Erhvervsklima 2020 offentliggøres i november

Læs og se borgmesterens opfordring til Greves virksomheder

SMVpro: Mærk dine initiativer på bundlinjen

Erhvervshus Sjælland tilbyder en temperaturmåling på din virksomheds aktuelle situation og procesrådgivning med tilskud.

Har du initiativer i din virksomhed, som skal sættes i gang? Og skal de have endnu mere fart og flere ressourcer tilført?

smvPRO sætter fokus på netop dine behov, og tilfører dem professionel rådgivning.

Læs mere og bliv kontaktet

Kurser, workshops, foredrag, arrangementer, netværksmøder m.m.

Du kan læse mere og tilmelde dig vores spændende workshops, foredrag og arrangementer på ErhvervsCentrets hjemmeside.
Gratis foredrag: Har du styr på din krisehåndtering?

Vi kan alle sammen ende i en krise af den ene eller anden art. Men det er langt de færreste, der har gjort sig overvejelser om de strategiske muligheder, før de står i en kritisk situation. 

I samarbejde med Sparringspartnerne sætter vi derfor fokus på de strategiske muligheder før, under og efter en krise. 

Torsdag 17. september kl. 15.30-18.00 i ErhvervsCentret
Læs mere og tilmeld dig
Gratis foredrag: Er det så vigtigt at have en hjemmeside – og hvorfor? 

Hvis du sidder med netop dét spørgsmål, så kom med til ”Vind eller forsvind på internettet – valget er dit”

Torsdag 24. september kl. 15.00-17.30, i ErhvervsCentret
Læs mere og tilmeld dig
Lokaler i ErhvervsCentret

Lej kontor i ErhvervsCentret 


ErhvervsCentret tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centralt beliggende erhvervshus.

Kontakt Henriette Sindlev Andersen på telefon 3691 5009 eller 
hsa@greve.dk

Læs mere

Lej mødelokale i ErhvervsCentret 


ErhvervsCentret er det perfekte sted at holde dit næste møde. Vi tager imod dig og dine gæster med et smil i professionelle rammer. 

Kontakt Winnie Spoon på telefon 3691 5006 eller
 ws@greve.dk

Læs mere

Kontorfællesskab, når det passer dig 


Flyt dit hjemmekontor til ErhvervsCentrets Business Lounge

Du kan arbejde i vores åbne eller lukkede kontormiljø alt efter dine ønsker og behov. Du vælger selv, om du vil have en deltids- eller fuldtidsplads og får rabat på leje af mødelokaler.

Der er altid kaffe på kanden og mulighed for en snak med andre ligesindede.

Kontakt Henriette Sindlev Andersen på telefon 3691 5009 eller 
hsa@greve.dk
Læs mere og kontakt ErhvervsCentret

Kontakt Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød Erhvervsservice hjælper iværksættere og virksomheder med gratis vejledning og kurser.

Kontakt Kitt Ambæk Henriksen og Greve-Solrød Erhvervsservice 
på telefon 3691 5003 eller 
kah@greve.dk  

Læs mere her, hvis du er iværksætter

Meld dig ind i facebookgruppen for iværksættere

Kontakt en virksomhedskonsulent i Jobcentret  

 
Kontakt Jobcentret og hør om mulighederne for at få en ny medarbejder i din virksomhed.

Mandag-onsdag: 8.00-15.30, torsdag: 8.00-17.00 og fredag: 8.00-13.30

Telefon: 4397 8080 eller e-mail:
virksomhedsservice@greve.dk

Læs mere og kontakt virksomhedskonsulenterne
Greve et besøg værd
Facebook
LinkedIn
Website
Byråds- og udvalgsinformation
  • Byrådet
  • Integrations-, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Plan- og Udviklingsudvalget
  • Skole- og Børneudvalget
  • Social-, Sundhed- og Psykiatriudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
Facebook
LinkedIn
Website
Email

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp