Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Greve er Sjællands bedste erhvervskommune igen i år


Greve Kommune er rykket frem til en syvende plads i DI´s årlige måling af erhvervsklimaet og er ligesom sidste år den bedste erhvervs-kommune på Sjælland. Den positive vurdering af Greves erhvervsvenlighed vækker glæde i ErhvervsCentret i Greve, der fungerer som en nem indgang for virksomhederne til Greve Kommune.

Velkommen til TIGER i Greve


Den danske butikskæde TIGER har vokseværk og er for to uger siden flyttet til Greve for at etablere sig med lager i den bygning, hvor Ilvas hovedlager lå før i Ventrupparken 2 i erhvervsområdet Greve Main. Den 8000 kvadratmeter store lagerbygning er ved at blive bygget om, så TIGER er klar til den travle julehandel. TIGER investerer op mod 12 millioner kr. i ombygningen og forventer at ekspandere yderligere. Tilflytningen til Greve skaber vækst og nye arbejdspladser i Greve.   

Læs mere her

Vil du have inspiration til at blive en god iværksætter?


Kom og bliv afklaret med, om du skal tage det store spring ud i en tilværelse som iværksætter og få samtidig en basal viden om, hvordan du kommer godt i gang med at udvikle din forretningsidé og mød andre i samme situation som dig. Sådan lyder tilbuddet, når Greve-Solrød Erhvervsservice åbner dørene for et informationsmøde for iværksættere på Solrød Rådhus den 21. september fra kl. 17.30 til 21.00.     

Tilmeld dig her

Boost din forretning med de sociale medier


Er det uoverskueligt for dig at holde styr på de sociale medier i en travl hverdag, og mangler du ideer til, hvordan du får kunderne til at like, dele og kommentere dit indhold? Kom med til et inspirationsmøde i ErhvervsCentret og få gode råd til, hvordan du kan skabe værdi for din forretning ved at bruge de sociale medier professionelt.

Tilmeld dig her 
 

En udbytterig transportmesse


Borgmester Pernille Beckmann åbnede transportmessen Transport Øst i Ventrupparken lørdag den 5. september med et mørkt skydække hængende over udstillingspladsen. Efter talen gik hun en rundtur udenfor, hvor hun fik en snak med flere udstillere og besøgende.  

Læs mere her

Kender du Albertine i Tune?


Overnatningsstedet Albertine har på TripAdvisor 2015 fået en førsteplads blandt Bed & Breakfast hoteller og kroer i Danmark. I den lille landsby Tune, nogle få kilometer fra Roskilde med beliggenhed i Greve Kommune, ligger det charmerende Bed & Breakfast hotel Albertine omgivet af høje træer med udsigt til et idyllisk bindingsværkshus samt den gamle Tune Kirke overfor. Det hyggelige opholds- og overnatningssted tiltrækker udenlandske turister hele året rundt – lige fra Hong Kong til Alaska. 

Læs mere her

Styrk bundlinen med organisationshjulet – et nyt HR-redskab


Tilfredse medarbejdere er mere produktive – det siger måske sig selv – men hvordan er det lige, at man styrker kulturen, kompetencerne og kommunikationen? Og hvor er det vigtigst at sætte ind? Organisationshjulet er et nyt redskab udviklet specifikt til at skabe overblik over organisationens styrker og udfordringer og herved give et klart billede af, hvad der skal handles på.
 
Læs mere her

Bedre service til det lokale erhvervsliv


Nyt serviceløfte skal give bedre betingelser for det lokale erhvervsliv i Greve Kommune. Greve vil være kendt som en af de meste attraktive erhvervskommuner i Danmark. For at blive det har kommunen i ”Vækstpolitik 2014-2017” fremsat otte indsatsområder, som har til formål at skabe gode rammer for det lokale erhvervsliv. Et af disse områder er ”God service til virksomhederne”.

Læs mere her

Aktuelt

Find din kommende medarbejder på Greve Gymnasium


Vil du som virksomhed gerne i kontakt med uddannelsessøgende unge, så kom med på UddannelsesKaravanen på Greve Gymnasium mandag 23. november 2015. Som deltager har du mulighed for at finde den eller de unge, der matcher din uddannelse eller virksomhed bedst.

Nærmere information om UddannelsesKaravanen og tilmelding:

http://uddannelseskaravanen.dk/til_udstillere 
 

UCplus Center for danskuddannelse


Har dine medarbejdere brug for at blive bedre til at tale eller skrive dansk, så kan UC-sprogcenter i Greve hjælpe. Hør mere om AMU-regler og godtgørelse på telefon: 44 87 01 65 eller

Læs mere her 

Hold dig orienteret om nye udbud 


Du kan løbende følge med i nye udbud her 

 

Arrangementer

Informationsmøde for nye iværksættere


Selv om dit cvr-nummer er nyt, har du formentlig stadig flere ubesvarede spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med din opstart, som du ikke har løsningen på eller som du gerne vil høre andres mening om. Kom til informationsmøde og bliv klogere på, hvad det kræver at starte sin egen virksomhed.

21. september 2015 kl. 17.30 - 19.30 på Solrød Rådhus
 
Tilmeld dig her

Kom til inspirationsmøde om Industriel Symbiose


Nu har du som virksomhed chancen for at høre mere om mulighederne for fx at sælge din overskudsvarme til virksomheden længere nede af gaden eller få dit produktionsvand gratis fra naboen. Kom og bliv klogere på hvad det vil sige at få foretaget et gratis ressourcetjek og indgå i et ressourcesamarbejde med andre virksomheder om genanvendelse af materialer, energi eller vand den 24. september fra kl. 16.00-18.00 i ErhvervsCentret i Greve.

24. september 2015 kl. 16.00 - 18.00 i ErhvervsCentret
 
Tilmeld dig her

Få tips til at bruge Facebook og LinkedIn til at styrke din forretning

Er du bevidst om, hvordan du med en blanding af strategisk tænkning og enkle konkrete værktøjer kan skabe værdi for din forretning via sociale medier? Kom med til et inspirationsmøde i ErhvervsCentret og få tips og tricks til at brande dig og skabe nye relationer og styrke din forretning med fokus på Facebook og LinkedIn. Vi har inviteret Teknologisk Institut til at holde et oplæg om at lave forretning på digitale platforme den

30. september fra kl. 16.00 - 18.15 i ErhvervsCentret 

 
Tilmeld dig her

Kom godt i gang: Økonomi for iværksættere

En god økonomi er afgørende for en succesfuld forretning. På dette temamøde sætter vi fokus på den grundlæggende økonomi for iværksættere. Vi giver en introduktion til reglerne for bogføring og aflæggelse af regnskab samt en kort omtale af udvalgte moms og skatteregler. Du bliver introduceret til de vigtigste økonomiske begreber og daglige transaktioner, og hører, hvordan du lettest strukturerer arbejdet med din virksomheds daglige økonomi. Vi arbejder med kontoplaner, faktureringsregler og grundlæggende bogføring.

Tilmeld dig her

Temamøde: Produktudvikling, patenter og immaterielle rettigheder

Står du med ideen til en ny opfindelse, et forbedret design eller løsningen på et problem alle kender? Og har du brug for input til at realisere dine forretningsdrømme?

Vi har inviteret Teknologisk Institut til at komme og fortælle om mulighederne for at få hjælp til at komme godt fra start til slut i en udviklingsproces af et produkt eller en service. Hvad kan man få inspiration og hjælp til teknologisk, kreativt og forretningsmæssigt, hvad er der af faldgruber i et udviklingsforløb, og hvordan ser fremtidens produkt- og serviceudvikling ud?

12. november, kl. 17.00 - 20.00 i ErhvervsCentret 

 

Tilmeld dig her

Kom godt i gang: Digital markedsføring

Bliv klogere på online marketing. Ideen er på plads, virksomheden er registreret, og det er tid til at beslutte, hvordan du vil nå dine kunder. Mulighederne er mange, og pengene er ikke altid til de store forkromede løsninger. På temamødet giver vi dig et overblik over de forskellige muligheder og gode råd om, hvordan du får mest gennemslagskraft for pengene.

17. november, kl. 18.00 - 21.00 i ErhvervsCentret

Tilmeld dig her

Informationsmøde for nye iværksættere

Kom til gratis informationsmøde og bliv klogere på start og drift af egen virksomhed. Selv om dit cvr-nummer er nyt, har du formentlig stadig flere ubesvarede spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med din opstart, som du ikke har løsningen på, eller som du gerne vil høre andres mening om.
Sammen med informationsmødet afholder vi også en gratis rådgivercafe, hvor du kan få råd og vejledning om de spørgsmål og udfordringer, du har. Her har du mulighed for uforpligtende at møde advokaten, revisoren, forretningsudvikleren, bankmanden, salgsspecialisten samt en repræsentant fra SKAT.

25. november, kl. 18.00 - 21.00 i EhrvervsCentret 

 

Tilmeld dig her

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget

 

Anden information

'Blå Avis' for Femern-underleverandører


Femern A/S har åbnet en markedsportal, som skaber kontakt mellem de store konsortier og underleverandører.

Se markedsportalen her

Registrér din virksomhed i Greve Kommunes leverandørregister


I Greve Kommunes leverandørregister kan leverandører oprette sig med henblik på at gøre sig selv synlige, når kommunen indhenter tilbud i henhold til Greve Kommunes politik for konkurrenceudsættelse.

Gå til leverandørregistret her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej mødelokaler og kontorer i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Må vi komme på virksomhedsbesøg hos dig? 

 
Vi vil gerne levere en god service til virksomhederne i Greve Kommune. Vi vil også godt lære virksomhederne bedre at kende og styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Så hvis du har lyst til at åbne dørene til din virksomhed for os, vil vi meget gerne komme forbi helt uforpligtende til en kop kaffe og høre, hvordan du oplever det at være erhvervsdrivende i kommunen.    

- Borgmester Pernille Beckmann 
- Formand for Vækst- og beskæftigelsesudvalget Morten Dahlin 
- Erhvervs- og Turistchef Tina Charlotte Koeffoed
-
Kommunaldirektør Allan Vendelbo
 
Ring eller skriv til Tina Charlotte Koeffoed og aftal et besøg:
Direkte: 36 91 50 04 
Mobil: 21 30 50 04 
tck@greve.dk

 
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp