Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Stort tillykke til 13 gazeller fra Greve

13 Greve-virksomheder er netop kåret som årets gazeller af Dagbladet Børsen. En af de virksomheder, der før har været at finde på Børsens liste over fremadstormende danske virksomheder er Tapperiet, som lige har haft borgmesterbesøg.

Læs mere her

To af de 13 Grevegazeller er lejer i ErhvervsCentret

Servicevirksomheden IT Service 2000 A/S, i daglig tale DBC Care, er i lighed med Gilead Sciences Denmark ApS blandt de 13 Greve-virksomheder, der i år har vundet en gazelle - og begge har kontor i ErhvervsCentret. Læs historien om DBC Care, der har vundet en gazelle for første gang. 

Læs mere her

ErhvervsCentret er et ideelt sted for udenlandske virksomheder

Vi har mødt adm. direktør Tormod Torekoven og fået hans forklaring på, hvorfor den succesfulde, svenske virksomhed Snow Software ApS trives med at leje kontor og mødelokaler i ErhvervsCentret.  

Læs mere her 

Thomas Krøyer fra LEMAN er indtrådt i ErhvervsCentrets bestyrelse

LEMANs topchef Thomas Krøyer er nyt medlem af bestyrelsen i ErhvervsCentret i Greve. En af hans opgaver bliver at være med til at understøtte, at de lokale virksomheder i en god dialog og et tæt samarbejde med ErhvervsCentret og Greve Kommune har de bedste rammer til at udvikle deres forretning og skabe nye arbejdspladser.

Læs mere her

Vi driver en god, rentabel forretning i Greve Kommune

TE & KAFFE Specialisten i Greve Kommune har lige haft besøg af Greves borgmester Pernille Beckmann og erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed. Her fik de set et udvalg af virksomhedens brede sortiment af udsøgte specialvarer, fx grøn og hvid te, luksuskaffe, dansk lokalproducerede olier, dressinger og marmelader samt chokoladelækkerier formet som fx sardiner, vinpropper og golfkugler. 

Læs mere her

Hvordan kan du bringe dig i spil som leverandør til Greve Kommune?

Den 12. december 2016 kan du i ErhvervsCentret få input til, hvordan du kan bringe dig i spil som leverandør til Greve Kommune. For indkøbsområdet er både stærkt reguleret og komplekst, og offentlig indkøb er attraktivt for mange virksomheder, da Greve Kommune køber ind for adskillige millioner kroner hvert år. Få en snak med indkøbsfolkene i Greve Kommune, der køber varer og tjenesteydelser på kommunens vegne.

Læs mere her

Tapperiet er kommet godt på plads i Greve og er i kraftig vækst

Det fremadstormende Tapperi i Greve er inde i en imponerende vækstspiral og er faldet godt til med både administration, lager og produktion i den nye store fabrikshal på Elektronvej i Greve. Det erfarede Greves borgmester og erhvervs- og turistchef, da de var på virksomhedsbesøg i Tapperiet en efterårsmorgen, inden Børsen havde offentliggjort de nye gazellevindere.

Læs mere her

Vil du have gode råd til at komme godt fra start som iværksætter?

Mød Gitte Hansen, der med Smerteskolen.dk er kommet godt fra start som selvstændig, først med kontor i Vækstfabrik Greve i ErhvervsCentret og i dag med egen klinik i Roskilde. Du møde også ligesindede og får mange råd af eksperter inden for bl.a. jura og økonomi.

Læs mere her

Få tips og tricks til at holde stressen fra døren på arbejdspladsen

Stress kan ødelægge nattesøvnen, arbejdsglæden og effektiviteten, hvis den får lov at gnave sig ind i vores krop og sjæl. Men hvordan kan vi selv og arbejdspladsen forebygge, at en medarbejder sygemeldes med stress? Det sætter ErhvervsCentret fokus på til et arrangement om stress.

Læs mere her

Du er selv den største trussel mod din forretnings IT-sikkerhed

Det er skræmmende nemt at blive narret af topprofessionelle svindlere på nettet, der lammer din virksomhed. Især hvis du som virksomhedsleder ikke er bevidst om truslerne og bare lader stå til. Det var budskabet, da Leif Jensen fra Kaspersky Lab og Mads Nørgaard Madsen fra PwC holdt oplæg om IT-sikkerhed i ErhvervsCentret for 20 virksomhedsledere.

Læs mere her

Virksomheder hjælper flygtninge igang

Der var fyldt op til sidste stol i Erhvervscentret, da virksomhederne mødte op til fyraftensmøde for at høre mere om, hvordan de kan hjælpe flygtninge i arbejde. Bilka, TOP-TOY og Baker Street delte levende ud af deres erfaringer med at have flygtninge i sprogpraktik.

Læs mere her

Tillykke til Logistikkompagniet for ny CSR pris

Stifter, indehaver og tidligere adm. direktør i Logistikkompagniet Carsten Moberg har for nylig fået en CSR pris for arbejdet med at skabe en rummelig arbejdsplads for borgere på kanten af arbejdmarkedet. I april i år modtog Logistikkompagniet også Greve Erhvervspris 2015. Tillykke til Carsten og hans mange medarbejdere, der bl.a. har kontor i ErhvervsCentret.

Læs mere her

Hvad skal der til for at få succes som iværksætter?

Ti iværksætterspirer fra Greve og Solrød var på et kick-off møde i et nyt lokalt iværksætternetværk optagede af at forstå, hvad der skal til for at lykkes som selvstændig. Budskabet på mødet var, at den første nøgle til succes ligger i at finde sit kald og være klar på egne styrker og svagheder. Aftenen bød på både et fagligt oplæg og en workshop, der udfordrede deltagerne på deres drømme og visioner om at blive selvstændig.

Læs mere her

Vermeer Danmark: Vi har det super godt i Greve!

Stubfræsere, flishuggere og store boremaskiner. Man behøver ikke gå ned på udstyr, hvis man handler med Grevevirksomheden Vermeer Danmark A/S. Det måtte Greves borgmester, kommunaldirektør og erhvervs- og turistchef sande, da de aflagde virksomheden et visit som en del af kommunens tiltag med at styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv.

Læs mere her

Ny forstander bød Greve Kommune indenfor

Greves borgmester, kommunaldirektør og erhvervs- og turistchef hilste på den nye forstander Kim Hansen og viceforstander Annette Riisager på Produktionsskolen i Tune kort efter hans tiltrædelse​. Gæsterne fik en rundvisning i de smukke omgivelser, hvor skolen også driver moderne kursusvirksomhed med forplejning og overnatning i de charmerende og historiske rammer. 
 
Læs mere

Glædelig jul og godt nytår


Endnu et år er snart gået. Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Vi glæder os til at fortsætte den gode dialog og samarbejdet i det nye år, og vi håber, at 2017 bliver et lykkebringende år præget af vækst og fremgang for os alle.
 

Aktuelt

 

Hold dig orienteret om nye udbud


Du kan løbende følge med i nye udbud her

Arrangementer 

Hvordan bliver du leverandør til kommunen?

Kom og få indsigt i hvad Greve Kommune har planlagt af indkøb for de kommende år. I pipeline ligger f.eks. indkøb af: legepladser, legetøj, motorik-, sports- og idrætsudstyr, tolkeydelser, visitkort og andre trykkerisager, flytteydelser, el-artikler og belysning.

Mandag den 12. december 2016 ​ kl. 15.30-19.00
i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, 2670 Greve

Tilmeld dig her

Få tips og tricks til at holde stressen fra døren på arbejdspladsen

Stress kan ødelægge nattesøvnen, arbejdsglæden og effektiviteten, hvis den får lov at gnave sig ind i vores krop og sjæl. Men hvordan kan vi selv og arbejdspladsen forebygge, at en medarbejder sygemeldes med stress? Det sætter ErhvervsCentret fokus på til et arrangement om stress.

Torsdag den 26. januar 2017 kl. 15.30-17.45
i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve
Tilmeld dig her

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget

 

Anden information

'Blå Avis' for Femern-underleverandører


Femern A/S har åbnet en markedsportal, som skaber kontakt mellem de store konsortier og underleverandører.

Se markedsportalen her

Registrér din virksomhed i Greve Kommunes leverandørregister


I Greve Kommunes leverandørregister kan leverandører oprette sig med henblik på at gøre sig selv synlige, når kommunen indhenter tilbud i henhold til Greve Kommunes politik for konkurrenceudsættelse.

Gå til leverandørregistret her

Nyt om Femern-forbindelsen


Få alle nyheder og fakta om Femern-forbindelsen, som med sine 18 km under Femern Bælt bliver verdens længste sænketunnel for biler og tog.

Se alle nyheder om Femern Bælt her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej kontorer og mødelokaler i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Kontakt en virksomhedskonsulent

 

Kontakt en af Jobcentrets virksomhedskonsulenter og hør om mulighederne for at få en ny medarbejder til din virksomhed.

Mandag-onsdag: 8.30-15.30, Torsdag: 8.30-17.00, Fredag: 8.30-13.30

Telefon: 4397 8080 eller e-mail: virksomhedsservice@greve.dk

Læs mere og kontakt virksomhedskonsulenterne her

Må vi komme på virksomhedsbesøg hos dig? 

 
Vi vil gerne levere en god service til virksomhederne i Greve Kommune. Vi vil også godt lære virksomhederne bedre at kende og styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Så hvis du har lyst til at åbne dørene til din virksomhed, vil vores borgmester, kommunaldirektør og erhvervs- og turistchef meget gerne komme forbi helt uforpligtende til en kop kaffe og høre, hvordan du oplever det at være erhvervsdrivende i kommunen.    

 
Ring eller skriv til Tina Charlotte Koeffoed og aftal et besøg:
Direkte: 36 91 50 04 
Mobil: 21 30 50 04 
tck@greve.dk

 
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp