Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Vil du være erhvervsmentor i Greve Kommune?

Greve-Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret, søger nu erfarne og kompetente erhvervsfolk fra Greve til en ny lokal erhvervsmentorordning målrettet iværksættere. Det nye lokale erhvervsmentorkorps skal understøtte iværksætterkulturen i Greve og bidrage til, at endnu flere nyetablerede virksomheder i kommunen overlever og skaber vækst og nye arbejdspladser.

Læs mere her

Hvordan tackler du en sygemelding som arbejdsgiver uden tab?


Torsdag den 21. maj fra kl. 16.00-18.00 sætter Greve Kommune og Solrød Kommune fokus på, hvad man som arbejdsgiver kan gøre i samarbejde med det lokale jobcenter for at undgå tab på bundlinjen, hvis en medarbejder bliver syg over længere tid. Arrangementet afholdes i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve.

Læs mere her

Er du til selskab, sjov og sundhed?


Hvis du producerer eller sælger sunde produkter eller er alternativ og autoriseret behandler i Greve Kommune, kan du få en stand på Sundhedsdagen den 29. maj i Greve Borgerhus. Det er gratis at deltage både for virksomheder og borgere. ’Kom og vær med og få en på opleveren’, lyder opfordringen fra arrangørerne og ejeren af den lokale frugtplantage i Kildebrønde.

Læs mere her

Nyt register skal gøre leverandører mere synlige


Et nyt leverandørregister skal gøre virksomhederne mere synlige for kommunens indkøbere. Greve Kommune opfordrer virksomheder til at tilmelde sig registeret.

Læs mere her

Vil du have succes med din digitale markedsføring?


Kom og bliv klogere på, hvordan du med et mindre markedsføringsbudget styrker dit brand, får nye kunder og øger dit salg ved at satse på de rigtige digitale kanaler og løsninger. Sådan lyder tilbuddet fra ErhvervsCentret og Vækstfabrik Greve til iværksættere og nystartede virksomheder i Greve Kommune og Solrød Kommune.

Læs mere her

På Rådgivercaféen får selvstændige gratis råd fra eksperter


Den første RådgiverCafé og Åbent Hus i Vækstfabrik Greve blev afholdt d. 7. maj. Her fik selvstændige gode råd og vejledning, da de mødte mødeadvokaten, revisoren, forretningsudvikleren, bankmanden, salgsspecialisten samt en repræsentant fra SKAT. 

Læs mere her

Tillykke til Camilla Bacher – hun vandt biograftur for gæt på DANMIL A/S

Camilla Bacher og hendes tre drenge fra Stillidsvej i Greve har vundet fire biografbilletter med guf. Camilla har nemlig via Greve Kommunes Facebook-side deltaget i konkurrencen om at gætte, hvem der vandt Greve Erhvervspris – og det blev som bekendt blev DANMIL A/S

Læs mere her

Tillykke til DANMIL – vinderen af Greve Erhvervspris


DANMIL A/S vandt Greve Erhvervspris 2014, da borgmester Pernille Beckmann den 23. april 2015 holdt tale for vinderen under overværelse af repræsentanter for det lokale erhvervsliv og Greve Kommune i ErhvervsCentret.

Læs mere her

Stresscoach: Du kan selv gøre meget for at undgå stress på jobbet

Du er selv den bedste til at mærke efter, om du er kommet i farezonen for at blive syg af stress. Og du kan bruge nogle enkle teknikker til at forebygge, at stressen ender med at vælte dig omkuld – dette budskab stod klart, da stresscoach Camila Pearl for nylig holdt foredrag om stress i ErhvervsCentret for knapt 30 lokale virksomheder i Greve Kommune.

Læs mere her

5. klasse fra Køge Bugt Privatskole i lære som iværksætter


Store familiebiler med kopholdere til alle, et selvopladeligt batteri til iPhone og et fitnesscenter, hvor kunderne producerer strøm, mens de motionerer!

Læs mere her

Aktuelt

Folketinget har vedtaget anlægslov om Femern Bælt-forbindelsen


Den nye bane København-Ringsted samt Ringsted-Femern gennemfører en række udbud de kommende år. Udbuddene foregår på engelsk. 

Læs nyheden her (eksternt link)

Greve Kommunes udbudsplan for 2015  


Udbudsplan 2015 angiver de varegrupper og tjenesteydelser, som Greve Kommune skal konkurrenceudsætte og indgå kommunale indkøbsaftaler på i 2015.
Læs mere her

Arrangementer

Kom godt i gang: Digital markedsføring


Ideen er på plads, virksomheden er registreret, og det er tid til at beslutte, hvordan du vil nå dine kunder. Mulighederne er mange, og pengene er ikke altid til de store forkromede løsninger. På temamødet giver vi dig et overblik over de forskellige muligheder og gode råd om, hvordan du får mest gennemslagskraft for pengene.


19. maj 2015 kl. 17.00 - 21.00 i ErhvervsCentret
Kom godt i gang: Digital markedsføring
Tilmeld dig her

Fyraftensmøde: Sygefraværsreglerne og fastholdelse af sygemeldte medarbejdere


Hvad gør man, hvis man står med en medarbejder, der skal sygemeldes over længere tid? Hvordan håndterer man det i forhold til den konkrete medarbejder og i forhold til de øvrige medarbejdere. Kom til fyraftensmøde om sygefravær og bliv opdateret på de nye sygefraværsregler og hvordan du kan samarbejde md dit lokale jobcenter, fastholde den sygemeldte medarbejder og få dem tilbage på job.


21. maj 2015 kl. 16.00 - 18.00 i ErhvervsCentret
Fyraftensmøde: Sygefraværsreglerne og fastholdelse af sygemeldte medarbejdere
Tilmeld dig her

Salg til det britiske marked

Danske virksomheder har stor tradition for salg til det britiske marked. Det er et af de mest oplagte markeder at sælge danske produkter.

Derfor inviterer Væksthus Sjælland og Eksportrådet til eksportseminar onsdag den 28. maj 2015. Kom og hør hvordan du får begyndt på eksport til Storbritannien.


28. maj 2015 kl. 9.00 - 13.00 i ErhvervsCentret
Salg til Storbritannien
Tilmeld dig her

Informationsmøde for nye iværksættere


Selv om dit cvr-nummer er nyt, har du formentlig stadig flere ubesvarede spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med din opstart, som du ikke har løsningen på eller som du gerne vil høre andres mening om. Kom til informationsmøde og bliv klogere på, hvad det kræver at starte sin egen virksomhed.


28. maj 2015 kl. 17.30 - 21.00 i ErhvervsCentret
Informationsmøde for nye iværksættere
Tilmeld dig her

Kom godt i gang: Webshop

Mange nystartede virksomheder vælger at oprette en webshop for at sælge sine produkter eller ydelser. Men en webshop kan blive et meget tids- og ressourcekrævende værktøj, hvis man ikke på forhånd har en klart strategi.

På dette temamøde får du en grundlæggende introduktion til, hvad det kræver at starte, optimere og vedligeholde en webshop.

3. juni 2015 kl. 18.00 - 21.00 i ErhvervsCentret
Kom godt i gang: Webshop

Tilmeld dig her

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget
Du kan danne dig et fuldt overblik over Greve Kommunes dagsordener og referater ved at klikke her.
- Opsummering af dialogmøder med erhvervslivet om trafik og infrastruktur februar 2015
 
- Forslag til Lokalplan 14.46 for Kildebrønde Industri
 

Anden information

'Blå Avis' for Femern-underleverandører


Femern A/S har åbnet en markedsportal, som skaber kontakt mellem de store konsortier og underleverandører.

Se markedsportalen her

Registrér din virksomhed i Greve Kommunes leverandørregister


I Greve Kommunes leverandørregister kan leverandører oprette sig med henblik på at gøre sig selv synlige, når kommunen indhenter tilbud i henhold til Greve Kommunes politik for konkurrenceudsættelse.

Gå til leverandørregistret her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej mødelokaler og kontorer i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Virksomhedsbesøg

 
Vi vil gerne styrke dialogen og kendskabet til lokale virksomheder i Greve Kommune. Så hvis du har spørgsmål eller gerne vil vise os din virksomhed, vil vi gerne komme og besøge dig.   

- Borgmester Pernille Beckmann 
- Formand for Vækst- og beskæftigelsesudvalget Morten Dahlin 
- Erhvervs- og Turistchef Tina Charlotte Koeffoed

Kontakt Tina Charlotte Koeffoed og aftal et besøg:
Direkte:     36 91 50 04 
Mobil:        21 30 50 04 
tck@greve.dk
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp