Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Vær med til overrækkelsen af Greve Erhvervspris 2014


ErhvervsCentret og Greve Kommune vil gerne invitere dig til at deltage i uddelingen af
Greve Erhvervspris 2014, som finder sted torsdag d. 23. april kl. 15.00-17.00

Prisen uddeles hvert år til en virksomhed i Greve Kommune, der er i vækst og har bidraget til en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked.

Vi har også inviteret Michael Stausholm, direktør og stifter af Sprout Europe ApS, til at deltage i prisoverrækkelsen. Han vil fortælle om sit eget iværksættereventyr, idet han på kort tid har fået skabt et globalt brand med sine specielle blyanter.
Tilmeld dig her

Nyheder

Tre stærke kandidater er nomineret til at vinde årets erhvervspris


I år har virksomheder, erhvervsorganisationer og borgere indstillet 24 forskellige bud på, hvem der fortjener at vinde Greve Erhvervspris 2014. ErhvervsCentrets bestyrelse har udvalgt tre nominerede, som, nævnt i tilfældig rækkefølge, er: Firebrand Training Nordic A/S, DANMIL A/S og Blue Water Shipping A/S. 

Læs mere her

Greves erhvervschef blev rost til skyerne


Op mod et par hundrede gæster var med til at hylde Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed fredag den 20. marts, hvor ErhvervsCentret ved en festlig reception markerede hendes 50 års fødselsdag.

Læs mere her

Indkøbsmesse blev et tilløbsstykke

Stemningen var i top, og snakken gik lystigt, da omkring hundrede lokale virksomheder kom i direkte kontakt med indkøbere fra Greve Kommune til indkøbsmesse i Portalen.

Læs mere her

På indkøbsmessen blev kimen lagt til nye leverandørsamarbejder


Der blev uddelt mange visitkort, faste håndtryk og smil, da hundrede lokale virksomheder i Greve fik lejlighed til at præsentere sig for kommunens indkøbere til Greve Kommunes indkøbsmesse i Portalen.

Læs mere her

Handlingsplan blev godt modtaget

”Det er meget ambitiøst” og ”det er et rigtig godt initiativ” var nogle af kommentarerne fra deltagerne, da Greve Kommune holdt Round Table for omkring 60 lokale virksomheder og et par uddannelsesinstitutioner og fagforeninger om en handlingsplan for øget vækst.

Læs mere her

Væksthandlingsplan 2015-2017 i høring


I forlængelse af Vækstpolitik 2014-2017, som Greve Kommunes Byråd vedtog i 2014, er Vækst- og Beskæftigelsesudvalget i gang med at udarbejde Væksthandlingsplan 2015-2017.
Væksthandlingsplanen indeholder konkrete indsatser, der skal bidrage til at nå målet med Vækstpolitikken.

Læs mere her

Iværksætterhjælp gav stor succes

På under et halvt år er den nye Greve-virksomhed AJ Skadedyrskontrol ApS med en opstartskapital på 100.000 kr. blevet en rigtig fornuftig forretning med en millionomsætning. Firmaet har i opstartsfasen fået en fantastisk god iværksættervejledning af Greve-Solrød ErhvervsService.

Læs mere her

Drømmen om succes kan gå i opfyldelse 


Der var fuldt hus, da Greve-Solrød ErhvervsService afviklede årets første informationsmøde for iværksættere. En mor og datter fik i løbet af aftenen det sidste skub til at kaste sig ud i en tilværelse som selvstændig.

Læs mere her

Passioneret chef

56-årige Christian Blaschke er pr. 1. januar 2015 ansat som ny leder af Virksomhedsservice i Greve Kommune. Hans opgave er at sikre, at virksomhedskonsulenterne har de bedste rammer til at matche den ledige arbejdskraft med fremtidens arbejdsmarked i et tæt samarbejde med lokale virksomheder i Greve.

Læs mere her

Støt op om Stafet For Livet!


Som erhvervsdrivende i Greve Kommune kan du støtte Stafet For Livet. Du kan gå eller løbe lige så meget, du har lyst til eller ’nøjes’ med en donation. Pengene går til Kræftens Bekæmpelse.

Læs mere her

Aktuelt

Udbudspakker fra København-Ringsted og Ringsted-Femern


Den nye bane København-Ringsted samt Ringsted-Femern gennemfører en række udbud de kommende år. Udbuddene foregår på engelsk. 

Se udbudspakkerne her (eksternt link)

Greve Kommunes udbudsplan for 2015  


D. 11. marts åbner Erhvervsstyrelsen en ny digital selvbetjeningsløsning, som gør det lettere at registrere selskaber og erhvervsdrivende fonde.
Læs mere her

Arrangementer

Økonomi for iværksættere


Hvordan får du styr på virksomhedens økonomi, budgetter, kontoplan, bogføring og klargøring til regnskab? På dette temamøde sætter vi fokus på den grundlæggende økonomi for iværksættere.

21. april kl. 15.30-18.00 i ErhvervsCentret
Økonomi for iværksættere
Tilmeld dig her

Greve Erhvervspris 2014


Vil du være med til overrækkelsen af Greve Erhvervspris 2014? Prisen uddeles hvert år til en virksomhed i Greve Kommune, der i særlig grad har været en god ambassadør for Greve og bidraget til en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked.

Michael Stausholm, direktør og stifter af Sprout Europe ApS, vil til overrækkelsen fortælle om sit eget iværksættereventyr, hvor han på kort tid har skabt et globalt brand med sine specielle blyanter.

23. april kl. 15.00-17.00 i ErhvervsCentret
Greve Erhvervspris 2014
Tilmeld dig her

RådgiverCafé


Har du spørgsmål eller har behov for en foreløbig og hurtig afklaring på en enkelt udfordring? Så kom til RådgiverCafé og mød eksperter inden for jura, økonomi, forretning og salg.

7. maj 2015 kl. 15.00 - 17.00 i ErhvervsCentret 
RådgiverCafé
Tilmeld dig her

Informationsmøde for nye iværksættere


Selv om dit cvr-nummer er nyt, har du formentlig stadig flere ubesvarede spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med din opstart, som du ikke har løsningen på eller som du gerne vil høre andres mening om. Kom til informationsmøde og bliv klogere på, hvad det kræver at starte sin egen virksomhed.


28. maj 2015 kl. 17.30 - 21.00 i ErhvervsCentret
Informationsmøde for nye iværksættere
Tilmeld dig her

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget
Du kan danne dig et fuldt overblik over Greve Kommunes dagsordener og referater ved at klikke her.
Godkendelse af Udbudsplan 2015
 
Godkendelse af forslag til Planstrategi 2015 -
  Greve Kommune i Fremtiden

 

Anden information

'Blå Avis' for Femern-underleverandører


Femern A/S har åbnet en markedsportal, som skaber kontakt mellem de store konsortier og underleverandører.

Se markedsportalen her

Registrér din virksomhed i Greve Kommunes leverandørregister


I Greve Kommunes leverandørregister kan leverandører oprette sig med henblik på at gøre sig selv synlige, når kommunen indhenter tilbud i henhold til Greve Kommunes politik for konkurrenceudsættelse.

Gå til leverandørregistret her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej mødelokaler og kontorer i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Virksomhedsbesøg

 
Vi vil gerne styrke dialogen og kendskabet til lokale virksomheder i Greve Kommune. Så hvis du har spørgsmål eller gerne vil vise os din virksomhed, vil vi gerne komme og besøge dig.   

- Borgmester Pernille Beckmann 
- Formand for Vækst- og beskæftigelsesudvalget Morten Dahlin 
- Erhvervs- og Turistchef Tina Charlotte Koeffoed

Kontakt Tina Charlotte Koeffoed og aftal et besøg:
Direkte:     36 91 50 04 
Mobil:        21 30 50 04 
tck@greve.dk
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp