Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Kildebrønde Frugtplantage byder flygtninge indenfor i praktik


27-årige Alaa Jassin Al Falouji fra Syrien trives med at lære at tale dansk og gå til hånde i gårdbutikken på Kildebrønde Frugtplantage. Her har han efter 13 ugers virksomhedspraktik fået forlænget aftalen i 15 uger. Efter praktikken er han lovet et ordinært job to dage om ugen.

Læs mere her

Børsens chefredaktør gav Grevevirksomheder succesværktøjer på Round Table møde


På et Round Table aftenmøde den 9. marts 2016 blev udvalgte repræsentanter for det lokale erhvervsliv i Greve inspireret af Børsens chefredaktør Niels Lunde til at skabe succes med forretningen.

Læs mere her

Indkøbsmesse: Vil du i spil som leverandør til Greve Kommune? 


Greve Kommune køber hvert år ind for mange millioner. Har du et produkt eller en serviceydelse, som kommunen har brug for, og vil du gerne møde de personer, der indkøber netop din type varer eller serviceydelser? Så kom med til Indkøbsmesse torsdag den 7. april 2016 kl. 8.30-12.00 i Portalen. Her kan du som lokal virksomhed møde 20 kommunale indkøbere fra Greve Kommune og blive klogere på, hvordan du nemmere kan blive leverandør til kommunen.

Læs mere her

Tilmeld dig indkøbsmessen her eller under 'Arrangementer' længere nede.

 

Greves nye kommunaldirektør indtræder i ErhvervsCentrets bestyrelse

Den 46-årige Claus Thykjær, der fra den 1. marts 2016 tiltræder som ny kommunaldirektør i Greve, erstatter Allan Vendelbo i ErhvervsCentrets bestyrelse. Her skal han skal bidrage til i endnu højere grad at styrke dialogen og det tætte samarbejde mellem Greve Kommune og det lokale erhvervsliv.

Læs mere her

Temamøde: Kom godt og sikkert fra idé til realisering med innovation


Har du masser af gode ideer til nye produkter og serviceydelser, eller har du måske allerede en forretning, hvor du gerne vil blive bedre til at tænke ud af boksen og øge din indtjening og konkurrenceevne og samtidig beskytte dine ideer og værdier? Så har du nu chancen for at få input til at øge innovationshøjden og hermed værdiskabelsen i din virksomhed på et temamøde om produkt- og serviceinnovation i små og mellemstore virksomheder.

Læs mere her 

Tilmeld dig inspirationsmødet her eller under 'Arrangementer' længere nede.

Virksomhederne vokser i ErhvervsCentret i Greve

Greves populære erhvervshus er vokset med rekordfart i 2015, hvor antallet af ansatte hos lejerne i huset er steget kraftigt. Det viser en ny intern opgørelse, som ErhvervsCentret lige har udarbejdet.
Læs mere her

Stor interesse for at indstille til Greve erhvervspris 

For mange er tretten et ulykkestal. For andre er det et lykketal. I det her tilfælde er tretten udtryk for det antal virksomheder i Greve, der af borgere, medarbejdere og repræsentanter for det lokale erhvervsliv er blevet indstillet som favoritter til at vinde Greve Erhvervspris 2015.
Læs mere her

PrinterGuys har fået mod på eksport til arrangement i ErhvervsCentret

 
Carsten Andersen, der er indehaver af Grevevirksomheden PrinterGuys, drømmer om at få international succes med udlejning af kopimaskiner i ni lande. Derfor har han og tyve andre erhvervsdrivende deltaget i et eksportarrangement i ErhvervsCentret. Her fik han nye, relevante kontakter og inspiration til komme godt i gang med eksportforløbet ’Global Zealand’, hvor han i samarbejde med Væksthus Sjælland skal klædes på til at skabe vækst internationalt.

Læs mere her

Berendsens omsætning i Karlslunde er firedoblet på seks år

 
Berendsens afdeling i Karlslunde har gennem nytænkning og innovation oplevet en firedobling af omsætningen i løbet af de seks år, hvor virksomheden har haft base i et af Greve Kommunes attraktive erhvervsområder. Herfra forsyner de 90 medarbejdere i Karlslunde alle typer virksomheder i hele Norden med renvaskede bomuldshåndklæder. Som et nyt tiltag leverer Berendsen også lysguidende toiletter.

inmsystems er klar til at indtage udlandet med kantine IT-system


Den danske IT-leverandør inmsystems har i år 20 års jubilæum. Gennem årene har inmsystems med adresse i Greve udviklet et stærkt brand i Danmark ved at tilbyde et unikt internetbaseret kantinesystem til storkøkkener. inmsystems største kunde Novo Nordisk bruger kantine IT-systemet på sekstende år i virksomhedens 36 kantiner. Nu er inmsystems så velkonsolideret, at det nordiske marked er i sigtekornet for et salgsfremstød.

Læs mere her

Lokale turistaktører inddrages i ny turismestrategi for Greve

På et nyligt afholdt turistnetværksmøde i ErhvervsCentret er Greves erhvervsdrivende inden for turistområdet blevet orienteret om Greve Kommunes visioner og planer for at skabe vækst og nye arbejdspladser ved at tiltrække flere turister til Greve. Turistaktørerne hørte bl.a. om Greve Kommunes nye kulturarvsprojekt og de konkrete initiativer i projektet. De fik også indblik i, hvordan de som lokale erhvervsdrivende kan få indflydelse på en ny strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve for de næste tre år.
Læs mere her

Aktuelt

 

Hold dig orienteret om nye udbud


Du kan løbende følge med i nye udbud her

Arrangementer og events

Vil du være leverandør til Greve Kommune? 

Greve Kommune køber hvert år ind for mange millioner. Har du et produkt eller en serviceydelse, som kommunen har brug for, og vil du gerne møde de personer, der indkøber netop din type varer eller serviceydelser? Så kom med til Indkøbsmesse

torsdag den 7. april 2016 kl. 8.30-12.00 i Portalen


Her kan du som lokal virksomhed møde 20 kommunale indkøbere fra Greve Kommune og blive klogere på, hvordan du nemmere kan blive leverandør til kommunen.

Tilmeld dig her

Kom fra idé til realisering - udvikling af produkter og services

 
Få ny viden og inspiration til, hvordan du kan arbejde systematisk med at realisere en god og innovativ forretningsidé. Hør også om, hvordan du beskytter dine idéer og værdier gennem gode strategier for IPR (Intellectual Property Rights).

Inspirationsmødet er arrangeret af ErhvervsCentret i Greve i samarbejde med Patent- og Varemærkestyrelsen, Teknologisk Institut og innovationsnetværket Service Platform og afholdes

torsdag den 7. april 2016, kl. 16.30 - 20.00 i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, 2670 Greve.
Tilmeld dig her

Vil du være med til at fejre vinderen af Greve Erhvervspris?

Greve Erhvervspris bliver givet til en virksomhed, der fungerer som ambassadør for Greve Kommune og som på en engageret og inspirerende måde har skabt vækst og nye arbejdspladser og bidraget konstruktivt til lokalsamfundet. Kom og vær med, når vinderen afsløres af Greve Kommunes borgmester Pernille Beckmann torsdag den 28. april 2016, kl. 15.00-17.00, i ErhvervsCentret på Korskildelund 6, 2670 Greve. 

Tilmeld dig her

Vi cykler til arbejde - 1. - 31. maj


Siden 1997 har Cyklistforbundet stået bag kampagnen "Vi cykler til arbejde", som efterhånden er blevet en fast tradition på mange arbejdspladser.
"Vi cykler til arbejde" ligger hvert år i perioden 1. - 31. maj. Kampagnen er forhåbentlig med til starte en god vane, så deltagerne fortsætter den gode cykelstil i sommerperioden men også gerne resten af året. Alle ansatte på arbejdspladser og studerende kan deltage. I skal bare samle et hold på 4 – 16 deltagere.
Du kan læse mere og tilmelde dig her www.vcta.dk

Greve Kommune er ved at udarbejde et cykelstikort og forbedre skiltningen til industriområderne, så du kan se, hvilke ruter du kan cykle til arbejde. Hold øje med cykelstikortet på www.greve.dk

Foto: Mercedes Benz
 

Har du kig på Kina? - Delegationsrejse åbner døren til markedet


Overvejer du, om Kina kunne være et relevant marked for din virksomhed, eller ønsker du at udvide din eksisterende eksport til Riget i Midten? Så kan du i juni måned komme med på en unik delegationsrejse arrangeret af Væksthus Sjælland til Zhejiang Provinsen, som er en af Kinas mest velhavende og højtudviklede provinser.

Vil du vide mere eller tilmelde dig?
Kontakt projektleder i Væksthus Sjælland, Karin Vith Ankerstjerne, på mail kva@vhsj eller mobil 60600913, hvis du ønsker at vide mere eller tilmelde dig.

 

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget

 

Anden information

'Blå Avis' for Femern-underleverandører


Femern A/S har åbnet en markedsportal, som skaber kontakt mellem de store konsortier og underleverandører.

Se markedsportalen her

Nyt om Femern-forbindelsen


Få alle nyheder og fakta om Femern-forbindelsen, som med sine 18 km under Femern Bælt bliver verdens længste sænketunnel for biler og tog.

Se alle nyheder om Femern Bælt her

Registrér din virksomhed i Greve Kommunes leverandørregister


I Greve Kommunes leverandørregister kan leverandører oprette sig med henblik på at gøre sig selv synlige, når kommunen indhenter tilbud i henhold til Greve Kommunes politik for konkurrenceudsættelse.

Gå til leverandørregistret her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej mødelokaler og kontorer i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Må vi komme på virksomhedsbesøg hos dig? 

 
Vi vil gerne levere en god service til virksomhederne i Greve Kommune. Vi vil også godt lære virksomhederne bedre at kende og styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Så hvis du har lyst til at åbne dørene til din virksomhed, vil vores borgmester, kommunaldirektør og erhvervs- og turistchef meget gerne komme forbi helt uforpligtende til en kop kaffe og høre, hvordan du oplever det at være erhvervsdrivende i kommunen.    

 
Ring eller skriv til Tina Charlotte Koeffoed og aftal et besøg:
Direkte: 36 91 50 04 
Mobil: 21 30 50 04 
tck@greve.dk

 
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp