Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Tillykke til 6 gazeller fra Greve – en af dem bor til leje i ErhvervsCentret

Seks Greve-virksomheder er netop kåret som årets gazeller af Dagbladet Børsen. Gilead Sciences Denmark Aps er som den eneste blandt årets Greve-gazeller genganger fra sidste år på Børsens liste over fremadstormende danske virksomheder.

Læs mere her

Rejsebloggere drømmer om at gøre hobby til levevej


Kan vi leve af at blogge om vores rejser, og hvad kræver det? Det spørgsmål stillede ægteparret Annette og Tore Seier, da de deltog i ErhvervsCentrets informationsmøde for nye iværksættere, hvor en række eksperter gav gode råd. På mødet fik parret input til, hvad der skal til for at gøre hobbyen med den danske rejse- og fotoblog OnTrip.dk til deres levevej.

Læs mere her

Bliv leverandør til store anlægsprojekter i Region Sjælland

Nu kan du på et morgenmøde i ErhvervsCentret i Greve få indsigt i, hvordan du som lokal virksomhed bringer dig i spil som leverandør til store anlægsprojekter i Region Sjælland. Hør om udbudsstrategien for Køge Universitetshospital og få gode råd om, hvordan du kan byde ind på de mange opgaver, der bliver udbudt til en samlet værdi af fire milliarder kroner. Bliv også klogere på hvornår og hvordan NCC finder underleverandører til store anlægsbyggerier.
Læs mere her

Jenners Seaside udvider og får plads til 50 gæster mere


Greves nye restaurant Jenners Seaside i Mosede Havn har vokseværk. Restauratør Lars Berg har sat en større udbygning i gang. Fra den 1. december 2015 får Jenners Seaside plads til 190 gæster mod 140 gæster i dag.

Læs mere her

Christian Gravesen fra Tiger er indtrådt i ErhvervsCentrets bestyrelse

Christian Gravesen, der er Global Logistics Manager i Tiger, har takket ja til at blive medlem af bestyrelsen i ErhvervsCentret i Greve. Hans opgave bliver bl.a. at bidrage til, at det lokale erhvervsliv gennem ErhvervsCentrets målrettede indsats har de bedste rammer til blandt andet at skabe vækst og nye arbejdspladser gennem en god dialog og et tæt samarbejde med Greve Kommune.
Læs mere her

Støtten til Greve som kulturarvskommune styrker erhvervsudviklingen


Den halve million, som Greve Kommune modtager som kulturarvskommune fra Realdania, skal bruges til at kortlægge og formidle kulturarven langs kysten og strandvejsstrækningen mellem Hundige Havn og Mosede Havn for at indfri vækstpotentialet for strandvejsområdet til gavn for turisterne, borgerne og det lokale erhvervsliv.

Læs mere her

ErhvervsCentret er et attraktivt sted at have postadresse


Flere og flere virksomheder kontakter ErhvervsCentret for at få postadresse i ErhvervsCentret på Korskildelund 6, 2670 Greve. Mange af dem er start-ups, der senere også får kontor i ErhvervsCentret.    

Læs mere her

Ny Greve-virksomhed vil vokse ved at tilbyde bedre og billigere lys


”Spar op til 70 procent på din virksomheds elregning til belysning ved at gå over til LED-lys”. Denne store besparelse er, hvad entreprenør og adm. direktør Ole Solander Sørensen stiller erhvervskunderne i udsigt, når han sammen med sine tre nye medarbejdere arbejder på at få det nye Greve-firma Solander Green Power op i gear med base i ErhvervsCentret. 30 nye arbejdspladser i Greve på tre år og 100 millioner kroner i omsætning er målet med firmaet Solander Green Power.

Læs mere her
 

Vækstfabrik Greve sætter turbo på iværksætternes forretning


I løbet af sommeren er seks nye vækstfabrikanter startet op i iværksættermiljøet Vækstfabrik Greve. Kontorfællesskabet med den særlige pionerånd og erfaringsudvekslingen blandt iværksætterne sætter hurtigt skub i forretningen. 

Læs mere her

Indsatsen over for iværksætterne styrkes


ErhvervsCentret har ansat Mette Stenberdt Nielsen som erhvervs- og udviklingskonsulent. Hun skal styrke informationen, vejledningen og kursustilbuddene til de lokale iværksættere i Greve Kommune og Solrød Kommune.  

Læs mere her

Anna Søgaard er ny jobcenterchef i Jobcenter Greve  


Jobcenter Greve har fået ny chef fra 1. september. Det er Anna Søgaard, der fremover skal stå i spidsen for jobcentret. Anna Søgaard kommer fra en lignende stilling i Halsnæs Kommune og har tidligere været leder i Slagelse og Københavns kommuner. Anna Søgaard er uddannet socialrådgiver, har en diplomuddannelse i ledelse og er i gang med en masteruddannelse i offentlig ledelse fra CBS. 
 
Læs mere her

Naser Khader: God integration sker på arbejdspladsen


Virksomhederne i Greve var onsdag den 4. november inviteret til fyraftensmøde om, hvordan de kan hjælpe flere flygtninge og ledige på kanten af arbejdsmarkedet i job. Omkring 20 virksomheder mødte op for at høre blandt andre politiker Naser Khaders personlige fortælling om integration.

Læs mere her

Fuldt hus til møde om at booste forretningen med sociale medier


Facebook, LinkedIn, Instagram eller Twitter? Hvilke sociale platforme er mest hensigtsmæssige for din virksomhed? Og hvordan udvikler du din forretning ved at gå i dialog med dine kunder på de sociale medier? Det og mange andre ”guldkorn” om digital kommunikation og synergi på tværs af platforme var i fokus ved et velbesøgt inspirationsmøde for det lokale erhvervsliv i ErhvervsCentret i Greve. 
 
Læs mere her

Brug for arbejdskraft? Få hjælp af Jobcenter Greve til at rekruttere nye medarbejdere


Henrik Grauslund, der er direktør for og ejer af virksomheden Qimova A/S i Greve, har haft stor succes med at rekruttere ansatte gennem jobcentret. To medarbejdere er det foreløbig blevet til, og det er absolut ikke sidste gang, Henrik har rekrutteret gennem Jobcenter Greve.

Læs mere her

WAVES oplever stærk fremgang i kampen om at være Danmarks Bedste Shoppingcenter

På Sjælland er centeret 2. bedst på en lang række områder. Kunderne giver WAVES et stort karakterløft i en analyse af danske shoppingcentre. WAVES har specielt fået positiv feedback på centerets udbud af butikker, aktiviteterne og serviceniveauet.

Læs mere her

 


 

Aktuelt

 

Hold dig orienteret om nye udbud


Du kan løbende følge med i nye udbud her

Arrangementer

Store anlægsprojekter i Region Sjælland


Invitation til morgendialogmøde med Greve Kommune.

Køge Universitetshospital - Et byggeri til 4 mia.kr.
Hvordan kommer du i spil som leverandør?

Greve Kommune og ErhvervsCentret inviterer, i samarbejde med Væksthus Sjælland, vores lokale erhvervsliv til et spændende morgenmøde med særligt fokus på mindre entreprenøres muligheder for at komme i spil som leverandør til regionens store anlægsprojekter. Kom og deltag

fredag, den 18. december 2015, i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, 2670 Greve

Tilmeld dig her

Kom godt i gang: Få gennemslagskraft i din markedsføring

21. januar 2016 kl. 18.00 - 21.00 i ErhvervsCentret

Bliv skarpere op branding og digital marketing.

Ideen er på plads, virksomheden er registreret, og det er tid til at beslutte, hvordan du vil nå dine kunder. Mulighederne er mange, og pengene er ikke altid til de store forkromede løsninger. På temamødet giver vi dig et overblik over de forskellige muligheder og gode råd om, hvordan du får mest gennemslagskraft for pengene


 
Tilmeld dig her

Kort nyt

 

Midlertidig lukning af Karlslunde Centervej


Efter nytår lukker BaneDanmark Karlslunde Centervej i forbindelse med ombygning af broen over motorvejen. 

Læs mere om lukningen og tidshorisonten på Greve.dkBrugerundersøgelse, skiltning på cykelstinettet
 

Greve Kommune vil gerne gøre det lettere at bruge cyklen i den daglige transport og er derfor gået i gang med et projekt, som skal forbedre cykelstinettet med bedre vejvisning og skiltning. I den forbindelse har Greve Kommune startet en brugerundersøgelse, hvor du som borger eller pendler kan komme med forslag til forbedringer af cykelstinettet.

Du kan læse mere og deltage i brugerundersøgelsen her

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget

 

Anden information

'Blå Avis' for Femern-underleverandører


Femern A/S har åbnet en markedsportal, som skaber kontakt mellem de store konsortier og underleverandører.

Se markedsportalen her

Nyt om Femern-forbindelsen


Få alle nyheder og fakta om Femern-forbindelsen, som med sine 18 km under Femern Bælt bliver verdens længste sænketunnel for biler og tog.

Se alle nyheder om Femern Bælt her

Registrér din virksomhed i Greve Kommunes leverandørregister


I Greve Kommunes leverandørregister kan leverandører oprette sig med henblik på at gøre sig selv synlige, når kommunen indhenter tilbud i henhold til Greve Kommunes politik for konkurrenceudsættelse.

Gå til leverandørregistret her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej mødelokaler og kontorer i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Må vi komme på virksomhedsbesøg hos dig? 

 
Vi vil gerne levere en god service til virksomhederne i Greve Kommune. Vi vil også godt lære virksomhederne bedre at kende og styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Så hvis du har lyst til at åbne dørene til din virksomhed for os, vil vi meget gerne komme forbi helt uforpligtende til en kop kaffe og høre, hvordan du oplever det at være erhvervsdrivende i kommunen.    

- Borgmester Pernille Beckmann 
- Formand for Vækst- og beskæftigelsesudvalget Morten Dahlin 
Kommunaldirektør Allan Vendelbo
- Erhvervs- og Turistchef Tina Charlotte Koeffoed

 
Ring eller skriv til Tina Charlotte Koeffoed og aftal et besøg:
Direkte: 36 91 50 04 
Mobil: 21 30 50 04 
tck@greve.dk

 
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp