Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Greve er sjællandsmester i detailhandel

Detailhandlen i Greve Kommune har i de seneste år været inde i en meget positiv udvikling. Mens mange kommuners handelsliv er præget af butiksflugt og fyringer, viser nye tal fra VækstTendens 2015, at detailhandlen i Greve udvider og ansætter flere folk.

Læs mere her

Ny kommunaldirektør ønsker tæt dialog med borgerne

Greve Kommunes nye kommunaldirektør, Claus Thykjær, er kendt som en markant og meget kommunikerende leder, og det vil han også være i Greve Kommune.

Læs mere her

Greves nye turistbrochure er på gaden

Greves turistbrochure er netop udkommet. Brochuren, som har fået navnet ”Oplev Greve” 2016, giver på dansk, engelsk og tysk en lang række bud på, hvordan en ferie eller fridag kan bruges i Greve Kommune.
Læs mere her

Iværksættere finder guld sammen


I det sidste halve år har iværksættere fra VækstFabrik Greve i ErhvervsCentret hjulpet hinanden med at komme videre med deres forretning og tilværelse som selvstændige erhvervsdrivende ved hjælp af en metode, de kalder for ’Gold digging’.

Læs mere her

Min drøm er at sælge god dansk mad til folk på farten

Hvad kunne du tænke dig at spise? En frisksmurt håndmad med frikadelle, en omgang lun flæskesteg med kartofler og sovs, en hjemmelavet bøfsandwich eller måske en pølse ’to-go’? Det spørgsmål drømmer Pia Eskebo om at kunne stille lastbilchauffører, håndværkere og andre erhvervsdrivende. Det eneste, hun mangler, for at drømmen kan gå i opfyldelse, er et sted, hvor hun kan åbne sin smørrebrøds- og grillbutik – fx i et af Greves attraktive og centralt beliggende erhvervsområder eller i en af nabokommunerne.
Læs mere her

Livlig dialog på møde om store anlægsprojekter


Alle 40 pladser var besat med repræsentanter fra lokale virksomheder, da ErhvervsCentret sammen med Greve Kommune en tidlig fredag morgen i december 2015 havde inviteret til møde om udbudsstrategien for Sjællands Universitetshospital i Køge og NCC´s forretningsgange med at finde underleverandører til store anlægsbyggerier.

Læs mere her

Tredobbelt gazellevinder fik besøg af borgmester

”Vi har aldrig brugt en krone på salg. Vi fokuserer i stedet på at finde den bedste løsning for kunden. Vi er stolte over at være kåret som gazelle tre gange, men det har ikke været et mål i sig selv at vokse. Det vigtigste er, at vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre. Og så skal vi have det sjovt på arbejde”. Sådan bød stifteren af Grafisk Rådgivning Bo Bloch Frederiksen Greves borgmester velkommen.

Læs mere her

Nye forretningsideer foldede sig ud på iværksættermesse

Hvad er en blelagkage, og hvem kan have brug for og råd til ydelsen 'rekreation i eget hjem'? Spørgsmål som disse blev ivrigt, livligt og længe diskuteret på en iværksættermesse i ErhversCentret i Greve. Her præsenterede og diskuterede fem spirende iværksættere deres forretningsideer og produkter for og med hinanden og gæsterne.

Læs mere her

Sikkerheden er i top på L'Oréals skandinaviske hovedlager i Greve


Der sløses ikke med sikkerheden hverken udenfor eller indenfor på L’Oréals skandinaviske distributionscenter, der i dag beskæftiger seks medarbejdere i administrationen og 75-100 medarbejdere på det 17.000 kvadratmeter store lager i Greve. Det måtte borgmester Pernille Beckmann og Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed sande, da de besøgte det franskejede kosmetikfirma for at høre, hvordan virksomheden trives i Greve Kommune.

Læs mere her

Aktuelt

 

Hold dig orienteret om nye udbud


Du kan løbende følge med i nye udbud her

Arrangementer

Find nye markeder internationalt!

 
Invitation til gå-hjem-møde

Kom og få inspiration til, hvordan du finder vej og vækst internationalt! Hør om tendenser og faldgruber på forskellige markeder - og høst værdifulde råd fra virksomhedslederen med mange års erfaring inden for international handel.

ErhvervsCentret i Greve byder sammen med Væksthus Sjælland på en inspirerende aften, hvor du får konkret viden og gode råd og samtidig får mulighed for at netværke med en række virksomheder og aktører, der kan hjælpe jeres virksomhed til yderligere vækst internationalt.

Høst viden og skab netværk på vores gå-hjem-møde mandag den 29. februar 2016, kl. 16.00 - 19.00 i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, 2670 Greve.
Tilmeld dig her

Informationsmøde for nye iværksættere

 
Kom hurtigt og godt fra start som iværksætter - Få gratis råd!
 
Kom til Informationsmøde for nye iværksættere, tirsdag den 15. marts 2016, kl. 17.00 - 20.00, i Rådhuskantinen, Solrød Rådhus.

På mødet får du konkrete råd og værdifuld inspiration til opstartsfasen samt viden om, hvor der er gratis hjælp at få via erhvervsfremmesystemet. Du møder en række rådgivere med specialistviden inden for f.eks. jura, skat, moms, økonomi og finansiering m.m., som vil give dig viden og gode råd til opstartsfasen og belyse faldgruber i iværksætteriets tidlige faser.
Tilmeld dig her

Vil du være med til at fejre vinderen af Greve Erhvervspris?

Greve Erhvervspris bliver givet til en virksomhed, der fungerer som ambassadør for Greve Kommune og som på en engageret og inspirerende måde har skabt vækst og nye arbejdspladser og bidraget konstruktivt til lokalsamfundet. Kom og vær med, når vinderen afsløres af Greve Kommunes borgmester Pernille Beckmann torsdag den 28. april 2016, kl. 15.00-17.00, i ErhvervsCentret på Korskildelund 6, 2670 Greve. 

Tilmeld dig her

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget

 

Anden information

'Blå Avis' for Femern-underleverandører


Femern A/S har åbnet en markedsportal, som skaber kontakt mellem de store konsortier og underleverandører.

Se markedsportalen her

Nyt om Femern-forbindelsen


Få alle nyheder og fakta om Femern-forbindelsen, som med sine 18 km under Femern Bælt bliver verdens længste sænketunnel for biler og tog.

Se alle nyheder om Femern Bælt her

Registrér din virksomhed i Greve Kommunes leverandørregister


I Greve Kommunes leverandørregister kan leverandører oprette sig med henblik på at gøre sig selv synlige, når kommunen indhenter tilbud i henhold til Greve Kommunes politik for konkurrenceudsættelse.

Gå til leverandørregistret her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej mødelokaler og kontorer i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Må vi komme på virksomhedsbesøg hos dig? 

 
Vi vil gerne levere en god service til virksomhederne i Greve Kommune. Vi vil også godt lære virksomhederne bedre at kende og styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Så hvis du har lyst til at åbne dørene til din virksomhed, vil vores borgmester, kommunaldirektør og erhvervs- og turistchef meget gerne komme forbi helt uforpligtende til en kop kaffe og høre, hvordan du oplever det at være erhvervsdrivende i kommunen.    

 
Ring eller skriv til Tina Charlotte Koeffoed og aftal et besøg:
Direkte: 36 91 50 04 
Mobil: 21 30 50 04 
tck@greve.dk

 
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp