Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Det kører derudaf for LEMAN, der fortsætter væksten

Greves borgmester og erhvervs- og turistchef har som en del af Greves vækstpolitik netop været på virksomhedsbesøg hos den fremadstormende danske transport- og logistikvirksomhed LEMAN på Ventrupvej i Greve. Her afslørede adm. direktør Thomas Krøyer, at ledelsen forventer pæne regnskabstal for 2016 samt at ansætte flere medarbejdere.

Læs mere her

Fynsk virksomhed trives med kontor i Greves ErhvervsCenter

Du behøver ikke være lokal virksomhed for at have glæde af ErhvervsCentret i Greve. Vi har flere lejere, som har deres hovedkontor enten et andet sted i Danmark eller udlandet. En af dem er Stefan Klausen fra Seri Q Sign. Vil du bo i samme hos? Lige nu har vi ledige kontorer og mødelokaler.

Læs mere her

Hvem synes du skal vinde Greve Erhvervspris 2016?

Sidste år vandt Logistikkompagniet Greve Erhvervspris. Hvilken virksomhed fra Greve har efter din mening fortjent at vinde Greve Erhvervspris 2016? Kom med dit forslag til bsn@greve.dk – også hvis du har flere favoritter.

Læs mere her 

Kom godt fra start som iværksætter og mød Cliff med firmaet Truckmail 

At få succes som nystartet iværksætter kræver ikke bare en god idé. Det indebærer også, at du tester din idé i markedet og får kontakt til dine potentielle kunder og gennemfører et salg. Kom med til opstartsmøde for nye iværksættere og få værdifuld indsigt i muligheder og faldgruber i de tidligere faser som selvstændig.

Læs mere her

Greves turistbrochure er netop udkommet

Selvom sommerferien ikke venter lige om hjørnet, er Greves turistbrochure ’Oplev Greve 2017’ netop udkommet og kan fx hentes på biblioteket. Brochuren rummer bud på, hvordan både borgere og turister fra nær og fjern hele året rundt kan tilbringe et par spændende timer, dage eller uger i Greve Kommune. Brochuren er på dansk og oversat til engelsk og tysk for at tiltrække flere udenlandske turister til Greve.

Læs mere her

Greve Kommune og Portalen bidrager til Danmarksindsamlingen - har du lyst til at være med?

Vil du med din virksomhed være med til at støtte den gode sag og kulturen i Greve? Greve Kommune og Portalen sætter en oplevelse med Burhan G på auktion i forbindelse med Danmarks Indsamling 2017. Borgmester Pernille Beckmann er vært for oplevelsen. Du kan give oplevelsen i gave til enten kunder eller medarbejdere. 

Link til auktionen

Læs mere her

Jobcentret i Greve har fået ny chef

Den 48 årige Mette Munk Sauvr har 20 års erfaring på beskæftigelsesområdet og kommer fra en stilling som afdelingschef i Jobcenter København. Den nye Jobcenterchef vurderer, at Greve Kommune har meget at byde på og er i konstant udvikling i tæt samarbejde med virksomhederne, og hun glæder sig til at forsætte og udvikle det blandt andet ved at tage på virksomhedsbesøg med Greves erhvervs- og turistchef.

Læs mere her

Følg os på Facebook

Hvis du følger ErhvervsCentret på Facebook, får du mulighed for at dele dine tanker, erfaringer og viden med andre virksomheder fra det lokale erhvervsliv.

VI BESTEMMER IKKE, HVAD DIT NÆSTE TRÆK SKAL VÆRE, men vi giver dig rig mulighed for sparring og netværk i ErhvervsCentret og Greve Kommune.

Læs mere her

Aktuelt

 

Hold dig orienteret om nye udbud


Du kan løbende følge med i nye udbud her

Få tips og tricks til at holde stressen fra døren på arbejdspladsen

Stress kan ødelægge nattesøvnen, arbejdsglæden og effektiviteten, hvis den får lov at gnave sig ind i vores krop og sjæl. Men hvordan kan vi selv og arbejdspladsen forebygge, at en medarbejder sygemeldes med stress? Det sætter ErhvervsCentret fokus på til et arrangement om stress.

Torsdag den 26. januar 2017 kl. 15.30-17.45
i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve
Tilmeld dig her

Kom godt fra start som iværksætter og glem ikke salget 

Mød andre håbefulde iværksætterespirer og få tips om salget af den succesrige transportmand Cliff Hofman, der vil dele sine erfaringer med at starte op som selvstændig. Kom med til opstartsmøde for nye iværksættere:  

Torsdag den 9. marts 2017 kl. 16.30-20.00 ​
på Solrød Rådhus, Solrød Center 1, 2680 Solrød Strand 
Tilmeld dig her

Få succes online - deltag i to gratis workshops om digitale medier

Har du brug for viden og inspiration til at blive blandt de bedste på nettet? Trænger din hjemmeside og din tilstedeværelse på de SOME til et løft? Nu kan du tilmelde dig to gratis workshops om digitale medier i ErhvervsCentret. Bag dette tilbud står Greve-Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret samt Succes Online - et initiativ af Google i alliance med Erhvervsstyrelsen, PwC, DI, IVÆKST med flere. Ses vi? De to workshops finder sted kl. 16.00-20.00:

Onsdag den 15. marts 2017 og onsdag den 29. marts i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, 2670 Greve
Tilmeld dig her

Uddeling af Greve Erhvervspris 2016

Vil du være med til at kåre vinderen af Greve Erhvervspris 2016? Prisen går hvert år til en virksomhed, der har været en god ambassadør for Greve og bidraget til en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked.

Efter prisoverrækkelsen vil vi servere lidt sødt til ganen. Her har du mulighed for at tale med forskellige repræsentanter for kommunen og det lokale erhvervsliv.

Prisoverrækkelsen finder sted:

Torsdag den 27. april 2017 kl. 15.00-17.00 i Byrådssalen på Greve Rådhus, Rådhusholmen 10, 2670 Greve

Vi glæder os til at se dig og hylde de tre nominerede virksomheder, der er med i opløbet om at vinde Greve Erhvervspris 2016. 

Tilmeld dig her

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget

 

Anden information

'Blå Avis' for Femern-underleverandører


Femern A/S har åbnet en markedsportal, som skaber kontakt mellem de store konsortier og underleverandører.

Se markedsportalen her

Registrér din virksomhed i Greve Kommunes leverandørregister


I Greve Kommunes leverandørregister kan leverandører oprette sig med henblik på at gøre sig selv synlige, når kommunen indhenter tilbud i henhold til Greve Kommunes politik for konkurrenceudsættelse.

Gå til leverandørregistret her

Nyt om Femern-forbindelsen


Få alle nyheder og fakta om Femern-forbindelsen, som med sine 18 km under Femern Bælt bliver verdens længste sænketunnel for biler og tog.

Se alle nyheder om Femern Bælt her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej kontorer og mødelokaler i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Kontakt en virksomhedskonsulent

 

Kontakt en af Jobcentrets virksomhedskonsulenter og hør om mulighederne for at få en ny medarbejder til din virksomhed.

Mandag-onsdag: 8.30-15.30, Torsdag: 8.30-17.00, Fredag: 8.30-13.30

Telefon: 4397 8080 eller e-mail: virksomhedsservice@greve.dk

Læs mere og kontakt virksomhedskonsulenterne her

Må vi komme på virksomhedsbesøg hos dig? 

 
Vi vil gerne levere en god service til virksomhederne i Greve Kommune. Vi vil også godt lære virksomhederne bedre at kende og styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Så hvis du har lyst til at åbne dørene til din virksomhed, vil vores borgmester, kommunaldirektør og erhvervs- og turistchef meget gerne komme forbi helt uforpligtende til en kop kaffe og høre, hvordan du oplever det at være erhvervsdrivende i kommunen.    

 
Ring eller skriv til Tina Charlotte Koeffoed og aftal et besøg:
Direkte: 36 91 50 04 
Mobil: 21 30 50 04 
tck@greve.dk

 
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp