Copy

Genåbningen af Danmark er i gang og vi indstiller os på store forandringer i vores måde at leve og arbejde på, lede vores virksomheder på, vores personlige sundhed og klimaet.
 
Vi ser ind i en fremtid, der bliver mere grøn, mere bæredygtig og mere lokal med øget samfundsansvar. Lokalt har krisen tændt håb hos mange. Den har vist, at ting kan lykkes og at vi kan stå sammen på tværs af politiske skel og ambitioner og at vi er dybt afhængige af hinanden. Det får vi brug for den dag, coronakrisen er overstået.
 
Ligesom Greves visionære virksomheder prøver vi at benytte krisen til en langsigtet omstilling til mere modstandsdygtige forretningsmodeller og nye arbejdsprocesser. Vi tænker med andre ord i nye baner og måder at støtte erhvervslivet på i kommunen.

Greve Business Awards 2020
Vi vil gerne fejre Greves virksomheder og iværksættere. Det gør vi i efteråret med uddelingen af fem priser inden for erhverv, iværksætteri, miljø, uddannelse og CSR til en stort anlagt event i november. Vi åbner om kort tid for indstilling af virksomheder til de respektive priser, så hold øje med indbakken.

ErhvervsCentret rådgiver igen dagligt lokale virksomhedsejere og ledere fra domicilet på Korskildelund, og vi tilbyder fortsat en række kurser og aktuelle webinarer, som bl.a. er blevet til i et samarbejde med Erhvervshus Sjælland.

God pinse.
 
Pernille Beckmann
Borgmester i Greve og bestyrelsesformand i ErhvervsCentrets bestyrelse

Greves innovative bryghus satser på øl i særklasse


På Lunikvej i Greve ligger bryghuset Alefarm Brewing, en sprudlende perle blandt kommunens mange iværksættere, der har fået stor lokal opbakning under tvangsnedlukningen på grund af corona.

Bryghuset var genstand for borgmesteren, kommunaldirektøren og erhvervschefens første virksomhedsbesøg efter genåbningen.

 
Læs presseomtalen af besøget hos Alefarm Brewing

Wiola tog springet med Iværksætteri i praksis


På et opstartsmøde for nye iværksættere i Solrød blev Wiola Nielsen præsenteret for uddannelsen Iværksætteri i Praksis, og det blev startskuddet til Win Solutions.

Med udgangspunkt i sin viden og erfaring fra båden Polen og Danmark hjælper og rådgiver Wiola Nielsen danske virksomheder og polske medarbejder med alt fra tolkeopgaver til oprettelse af skattekort til medarbejderne.  
Gør som Wiola og tilmeld dig Iværksætteri i praksis
Nyt sygedagpengesystem

Et nyt landsdækkende sygedagpengesystem skal indføres.

Det nuværende sygedagpengesystem er derfor lukket fra den 22. maj til det nye åbnes den 3. juni 2020.

Læs mere om det nye sygedagpengesystem
STYRK DIN VIRKSOMED UNDER GENÅBNINGEN

Arbejdsfordeling – et alternativ til afskedigelser af medarbejdere

Arbejdsfordeling er en mulighed for at fordele arbejdstiden anderledes i en periode, hvor der er nedgang i produktionen/arbejdsopgaverne.

Hvis dine medarbejdere er omfattet af en overenskomst, der indeholder bestemmelser om arbejdsfordeling, skal arbejdsfordelingen indgås i henhold til disse bestemmelser. Det er dog også muligt at etablere en arbejdsfordeling som en kollektiv aftale, hvis medarbejderne ikke er dækket af en overenskomst.

Kontakt Greve Kommunes virksomhedsservice på telefon 43 97 80 80 eller send en mail via linket herunder, hvis du vil vide mere om arbejdsfordeling.

Læs mere om dine muligheder

Vi holder åbent for dig og din virksomhed!


ErhvervsCentret er genåbnet på Korskildelund, så tøv ikke med at kontakte os på telefon og mail, hvis du har brug for hjælp.

Alle vores tilbud er således åbne for erhvervsdrivende og iværksættere i Greve Kommune og Solrød Kommune.

Har du brug for hjælp, inspiration og sparring, specifikt i forhold til coronakrisen, eller generelt, sidder vores erhvervskonsulenter klar til at hjælpe dig.

Du kan også fange vores erhvervskonsulent Kitt Ambæk Henriksen på mobil 25 32 94 82 eller mail: kah@greve.dk.
Om Greve-Solrød Erhvervsservice
Gratis og uvildig sparring 

Erhvervshus Sjællands erfarne forretningsudviklere tilbyder gratis og uvildig sparing.

Få gratis og uvildig sparring af Erhvervshus Sjællands erfarne forretningsudviklere:
  • Vejledning til økonomiske hjælpepakker
  • Få lagt en konkret plan for at komme godt ud på den anden side
  • Ledelse af dine medarbejdere gennem krisen
Få råd og vejledning i dag

Corona genstartsprogram klar til Greves virksomheder

Erhvervshusene har introduceret et nyt tilskudsprogram, hvor virksomhederne kan få 25.000 kroner i tilskud til at rådgivning for at få lavet den rigtige genstartsplan efter coronakrisen.

De af landets små og mellemstore virksomheder, der har været ramt af coronakrisen, får nu en håndsrækning til at få genstartet butikken og sætte kursen mod vækst igen. Via erhvervshusenes nye CoronaGenstart program kan virksomhederne nemlig få 25.000 kroner i direkte tilskud til en ekstern rådgiver, der sammen med ledelsen kan udvikle virksomhedens egen genstartsplan.

CoronaGenstart programmet bygger på en bevilling fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. I alt er der nu 250 portioner på hver 25.000, som er klar til at blive kanaliseret ud i de mindre og mellemstore virksomheder.

Læs mere om CoronaGenstart

Kurser, workshops, foredrag, arrangementer, netværksmøder m.m.

Du kan læse mere og tilmelde dig vores spændende workshops, foredrag og arrangementer på ErhvervsCentrets hjemmeside.

Gratis miniforløb: Høst de gode erfaringer fra corona

Som et led i den lokale erhvervsindsats, tilbyder Greve-Solrød Erhvervsservice to gratis forløb for ledere og medarbejdere, der som trivselsagenter gerne vil styrke trivslen efter corona. Du får enkle værktøjer, så I får den vigtige snak om, hvilke gode og dårlige vaner I har fået under corona og hvordan I fremadrettet styrker jeres trivsel og arbejdskultur.

Miniuddannelsen finansieres af Velliv-foreningen og er udviklet af Hallundbæk Consult ApS og Bigum Consult i samarbejde med Greve-Solrød Erhvervsservice.

Flere oplysninger: Kontakt erhvervskonsulent Kitt Ambæk Henriksen på mobil 25 32 94 82 eller mail: kah@greve.dk.

Læs mere og tilmeld dig

Gratis inspirationsmøde med Greve-Solrød Erhvervsservice og Sparringspartnerne 

Coronakrisen sætter turbo på den digitale transformation, vores relationer og forhold til omverdenen. Kom til gratis inspirationsmøde og få tips og tricks til din virksomheds onlineidentitet og -tilstedeværelse.

Torsdag den 11. juni 2020, kl. 15.30-18.00 i ErhvervsCentret

Tilmeld dig inspirationsmødet
Internatkursus: Forretningsudvikling for små og mellemstore virksomheder

Internatkurset RaketVækst er vores bedste tilbud til etablerede virksomheder, som vil styrke deres forretning og skabe mere omsætning. Lad dig ikke skræmme af navnet RaketVækst. Kurset ER vækstorienteret, men det er vækst tilpasset dine behov og ønsker og behøver ikke foregå med raketfart.

Onsdag, den 26. august, kl. til fredag, den 28. august, kl. 16.00, på Skomagerkroen, i Kirke Såby.
Tilmeld dig internatkurset

Uddannelse: Iværksætteri i praksis

Få redskaber til at starte virksomhed og viden om lovgivning, selskabsformer, moms, skatteforhold og finansieringsmuligheder.

Du lærer at udarbejde et resultat- og likviditetsbudget, at udarbejde og vurdere en forretningsplan samt lave et forretningskoncept, der kan skabe fremtidig vækst for din virksomhed.

Du får værdifulde ideer til opbygning af en hjemmeside og til at placere den bedre i søgeresultaterne på diverse søgemaskiner, og du lærer, hvordan du kan benytte dig af rådgivere og etablere et værdifuldt netværk.

Opstart: 1. september 2020 kl. 15.30 til 18.30 i ErhvervsCentret
Læs mere og tilmeld dig Iværksætteri i praksis
BLANDET LANDHANDEL
Efterlysning: Plantebaby i Greve mangler papkasser

Plantebaby tror på en grønnere fremtid. Derfor udbyder de kun plantebaserede produkter til dit barn, miljøet og dyrevelfærden. Til fragt af deres produkter, søger de brugte pæne og rene papkasser – som de selvfølgelig selv afhenter.

Kan du hjælpe, så kontakt Kasper på mobil 29 90 23 09, eller skriv til info@plantebaby.dk.

Læs mere og kontakt Plantebaby

Digital handelsportal: Vi elsker stadig Greve!


Vi elsker Greve er Greves butikker og servicevirksomheders portal, som blev lanceret af ErhvervsCentret under corona, i et samarbejde med Greve Kommune og GreveSolrødErhverv.

Følg Vi elsker Greve på Facebook

Vi elsker Greve er en digital portal, hvor Greves handelsdrivende kan afsætte deres produkter/gavekort/services, som leveres til køberen (kun Greve Kommune) inden for 24 timer.

Foto: NorthbyNorth
Besøg og tilmeld dig Vi elsker Greve

Kontakt Greves erhvervs- og turistchef


Tina Charlotte Koeffoed har som Greves erhvervs- og turistchef ansvaret for, at virksomheder i og uden for kommunen oplever, at de med ErhvervsCentret har en hurtig og nem indgang til information og hjælp fra Greve Kommune og Greve-Solrød Erhvervsservice.

Du er altid velkommen til at kontakte Tina Charlotte Koeffoed direkte: 3691 5004, mobil: 2130 5004 eller 
tck@greve.dk.

Kontakt Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød Erhvervsservice hjælper iværksættere og virksomheder med gratis vejledning og kurser.

Kontakt Kitt Ambæk Henriksen og Greve-Solrød Erhvervsservice 
på telefon 3691 5003 eller 
kah@greve.dk.  

Læs mere her, hvis du er iværksætter.

Meld dig ind i facebookgruppen for iværksættere.

Kontakt en virksomhedskonsulent i Jobcentret  

 
Kontakt Jobcentret og hør om mulighederne for at få en ny medarbejder i din virksomhed.

Mandag-onsdag: 8.00-15.30, torsdag: 8.00-17.00 og fredag: 8.00-13.30

Telefon: 43978080 eller e-mail: virksomhedsservice@greve.dk

Læs mere og kontakt virksomhedskonsulenterne
Facebook
LinkedIn
Website

Byråds- og udvalgsinformation

  • Byrådet
  • Integrations-, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Plan- og Udviklingsudvalget
  • Skole- og Børneudvalget
  • Social-, Sundhed- og Psykiatriudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
Facebook
LinkedIn
Website
Email

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp