Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Få sat turbo på din start som iværksætter i Vækstfabrik Greve

Er et kontor hjemme i stuen eller soveværelset ikke lige dig? Har du brug for komme ud af døren om morgenen og tale med ligestillede? Trives du i et dynamisk miljø med masser af muligheder for sparring og vejledning? I Vækstfabrik Greve kan du med en kontorplads kickstarte din tilværelse som selvstændig. 

Læs mere her

Velkommen til Øbro Træ og Lind & Risør


Inden sensommeren er slut, åbner Øbro Træ en nyindrettet og moderne tømmerhandel for professionelle håndværkere og erhvervsvirksomheder i Greve Main i den tidligere Sanistål-ejendom. Bygningen er købt af Lind & Risør, der ejer halvdelen af Øbro Træ. Afdelingen med træ og byggematerialer i Greve kommer til at beskæftige mere end 20 medarbejdere.

Læs mere her

Kildebrønde Industri skal gøres mere attraktiv 


Et forslag til ny lokalplan skal gøre Kildebrønde Industri mere attraktiv. Forslaget er i høring frem til 7. august. 

Læs mere her

Silkeborg Kommune på inspirationsbesøg i Greve Kommune

En bus fuld af embedsmænd og politikere fra Silkeborg Kommune har været på besøg i ErhvervsCentret i Greve. Her hørte de om vækstpolitikken og indsatsen på erhvervsområdet. 

Læs mere her

Badmintonpige på vej mod sejr som iværksætter i digital markedsføring

 
Til et fagligt webshop-arrangement, som ErhvervsCentret stod bag, forfulgte 22 årige Mai Surrow fra Greve drømmen om at leve af at rådgive kunder om digitale markedsføringsløsninger i kombination med en travl hverdag som professionel badmintonspiller. 

Læs mere her

Nyuddannede urmagere vil gå sammen om at drive forretning i Greve 


Til et velbesøgt informationsmøde i ErhvervsCentret deltog 44 årige Brian Dersgaard Kaas sammen med sin fremtidige forretningspartner Christophe Chris Grouleff på 21 år. De to mænd har læst til urmager sammen og drømmer om at åbne en butik i Greve med service og reparation af ure, alt fra mekaniske ure til Bornholmerure. På mødet mødte de en vaskeægte lokal iværksætter fra Vækstfabrik Greve, der gav dem tips og tricks til at realisere drømmen om at blive succesrig iværksætter. 

Læs mere her

Der er rift om at bo til leje i ErhvervsCentret i Greve

Inden for det sidste halve år har der været en stor efterspørgsel efter erhvervslejemål i ErhvervsCentret. Kontorerne er så attraktive og eftertragtede, at stort set alle i dag er udlejet til lokale erhvervsdrivende.

Læs mere her

Iværksættere kommer flyvende fra start med digitalt branding møde

En flok engagerede lokale iværksættere kom godt rundt i den digitale marketing verden, da to eksperter i sociale medier og markedsføring gav dem indblik i, hvordan de med et mindre markedsføringsbudget kan styrke deres brand, få nye kunder og øge salget ved at satse på de rigtige digitale kanaler og løsninger. 

Læs mere her

Teambuilding på Mosede Fort

Verdenskrigen er brudt ud. Det danske militær mangler mandskab, og befolkningen mangler mad. Hvad gør I? Kan I samarbejde om at tage svære beslutninger? Danmarks fremtid afhænger af jer! Nu tilbyder museet på Mosede Fort en anderledes og spændende teambuilding-event, hvor arbejdskollegaer kan prøve kræfter med iPad-spillet ”Dilemma 1914”, hvor de skal agere politiske rådgivere for regeringen under 1. Verdenskrig.

Læs mere her


 

Aktuelt

Hold dig orienteret om nye udbud


Du kan løbende følge med i nye udbud. 

Læs nyheden her (eksternt link)

Frist nærmer sig for registrering i Ejerregistret

Inden den 15. juni 2015 skal alle danske selskaber have registreret deres ejerforhold i det nye Ejerregister. Det betyder, at alle A/S, P/S, ApS, og IVS er forpligtede til aktivt at gå ind og registrere deres ejerforhold i Ejerregistret.

Læs mere her (eksternt link)

Arrangementer

Informationsmøde for nye iværksættere

Selv om dit cvr-nummer er nyt, har du formentlig stadig flere ubesvarede spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med din opstart, som du ikke har løsningen på eller som du gerne vil høre andres mening om. Kom til informationsmøde og bliv klogere på, hvad det kræver at starte sin egen virksomhed.


16. september 2015 kl. 17.30 - 19.30 i ErhvervsCentret
Informationsmøde for nye iværksættere
Tilmeld dig her

RådgiverCafé og Åbent Hus Vækstfabrik Greve

Kom til gratis Rådgivercafé og snak med eksperter.

Hvis du bare har et enkelt spørgsmål eller har behov for en foreløbig og hurtig afklaring på en enkelt udfordring, så er du velkommen til at komme til at besøge vores RådgiverCafe, der afholdes 3 gange om året i Vækstfabrik Greve. Her har du mulighed for uforpligtende at møde advokaten, revisoren, forretningsudvikleren, bankmanden, salgsspecialisten samt en repræsentant fra SKAT, der kan give gode råd og vejledning på stedet. Desuden tilbyder RådgiverCaféerne rigtigt gode netværksmuligheder med andre iværksættere.

Samtidig med RådgiverCafe'en afholder Vækstfabrik Greve Åbent Hus, hvor vi serverer en kop kaffe og et stykke kage. 

Tilmeld dig her

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget

 

Anden information

'Blå Avis' for Femern-underleverandører


Femern A/S har åbnet en markedsportal, som skaber kontakt mellem de store konsortier og underleverandører.

Se markedsportalen her

Registrér din virksomhed i Greve Kommunes leverandørregister


I Greve Kommunes leverandørregister kan leverandører oprette sig med henblik på at gøre sig selv synlige, når kommunen indhenter tilbud i henhold til Greve Kommunes politik for konkurrenceudsættelse.

Gå til leverandørregistret her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej mødelokaler og kontorer i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Må vi komme på virksomhedsbesøg hos dig? 

 
Vi vil gerne levere en god service til virksomhederne i Greve Kommune. Vi vil også godt lære virksomhederne bedre at kende og styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Så hvis du har lyst til at åbne dørene til din virksomhed for os, vil vi meget gerne komme forbi helt uforpligtende til en kop kaffe og høre, hvordan du oplever det at være erhvervsdrivende i kommunen.    

- Borgmester Pernille Beckmann 
- Formand for Vækst- og beskæftigelsesudvalget Morten Dahlin 
- Erhvervs- og Turistchef Tina Charlotte Koeffoed
-
Kommunaldirektør Allan Vendelbo
 
Ring eller skriv til Tina Charlotte Koeffoed og aftal et besøg:
Direkte: 36 91 50 04 
Mobil: 21 30 50 04 
tck@greve.dk

 
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp