Copy
Klik hier om deze Nieuwsflits direct in de browser te lezen
Inloophuis tijdelijk gesloten 
Beste allemaal,
 
Bij Wij | Allemaal staat de veiligheid van haar bezoekers hoog in het vaandel. Onze bezoekers zijn meestal kwetsbare mensen, in diverse stadia van behandeling. Wij voelen ons verantwoordelijk voor hun welzijn en willen die verantwoordelijkheid ook nemen.
 
Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen is er in overleg met het bestuur besloten om vanaf nu alle activiteiten af te gelasten. Dat betekent ook dat we gesloten zijn voor inloop en dat alle geplande bijeenkomsten, activiteiten, massages en overige afspraken niet doorgaan. Dit geldt ook voor alle groepsactiviteiten en workshops.
In de week van 6 april wordt er gekeken naar verdere maatregelen en informeren we jullie of het Inloophuis weer haar deuren opent. Met alle bezoekers die een afspraak hebben staan, wordt persoonlijk contact opgenomen.
 
Wij volgen de berichtgeving van het RIVM nauwlettend. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Het Inloophuis is telefonisch bereikbaar op nummer: 0299-406094 of via de e-mail: info@wij-allemaal.nl. Je wordt te woord gestaan door een medewerker van onze telefooncentrale en teruggebeld door een van de vrijwilligers.
Pas goed op elkaar, ook dit hoef je weer niet alleen te doen.
  
Warme groet, 
 
Wendy Kok
Hoofdcoördinator Inloophuis Wij | Allemaal
De individuele fysiotherapie-behandelingen van Bernadette Rolsma en Nathalie Kool, op maandag en woensdag in het Inloophuis, vinden wel plaats. Zij volgen de richtlijnen van het RIVM en de beroepsvereniging KNGF. Mochten die richtlijnen wijzigen, nemen Bernadette en Nathalie contact met u op.
Tijdens de persconferentie van afgelopen zondag, is naar buiten gebracht dat alle evenementen in Nederland tot en met 6 april niet mogen doorgaan. Deze maatregel zorgt ervoor dat wij de Benefietavond, ter ere van het 12,5 jarig bestaan van Wij | Allemaal, moeten uitstellen.

Na een jaar van voorbereidingen, valt deze beslissing enorm zwaar. Echter, de gezondheid van onze geliefde bezoekers en genodigden, evenals die van de artiesten, leveranciers en sponsoren is het allerbelangrijkst.

We hebben, na overleg, besloten de Benefietavond te verplaatsen naar later dit jaar.
  • Bestelde tickets worden automatisch omgezet naar een nader te bepalen datum in 2020
  • Restitutie is mogelijk, indien de nieuwe datum niet schikt.

De nieuwe datum voor de Benefietavond zal zo snel mogelijk worden bekendgemaakt.

Met warme groet,

Organisatie Benefietavond Wij | Allemaal
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Copyright © 2020 Stichting Wij | Allemaal
Tekst en ontwerp: Tekstbureau Schreifkunst