Copy
Klik hier om deze Nieuwsflits direct in de browser te lezen
Wij | Allemaal open dag op 2 februari 
In het kader van Wereldkankerdag, opent het Inloophuis morgen, zaterdag 2 februari, de deuren. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom voor een rondleiding, massage of yogales. Aanschuiven bij het open atelier of de schilderclub, behoort tevens tot de mogelijkheden. Uiteraard maak je op deze dag kennis met onze gastvrouwen en proef je, naast een lekker kopje soep, de warme sfeer van ons Inloophuis. Voor het volledige programma kijk je op de website. Meld je aan op de eventpagina op Facebook voor het laatste nieuws.
Heel graag tot morgen.
Afscheid Sonja 
Onlangs was Sonja voor het laatst bij het Inloophuis.
Hieronder een sfeerimpressie van haar afscheid.
Liefdevol cadeau van oud-voorzitter 
Uit handen van zijn zoon, en onze huidige voorzitter, Geoffrey Nijenhuis, ontving het Inloophuis een cadeau van onze oud-voorzitter. Tijdens de jaarlijkse kerstborrel werd het Inloophuis een cheque van maar liefst  €13.200,- overhandigd, uit naam van Vincent Nijenhuis.
Onze oud-voorzitter schreef een boek over het Ursula Klooster op de Koemarkt. Omdat hij in maart 2017 overleed, was het zijn zoon Geoffrey die zijn laatste wens in vervulling liet gaan: de opbrengsten van het boek schenken aan het Inloophuis. 
Wij zijn ontzettend dankbaar voor dit liefdevolle 'cadeau uit de hemel'. 

Bekijk hier het artikel (inclusief prachtig filmpje) dat Regio Purmerend publiceerde.
Kort nieuws
  • Op 7 februari deelt een aantal gastvrouwen tulpen uit op de oncologische afdeling van het Dijklander Ziekenhuis (voorheen Waterland Ziekenhuis) in Purmerend. In het kader van Wereldkankerdag willen wij het personeel in het zonnetje zetten en patiënten een hart onder de riem steken
  • Op 11 februari verzorgt Jacco Bouwes een lezing in het Inloophuis over het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Omdat er maximaal twintig personen aanwezig kunnen zijn, werken we met inschrijvingen. Schrijf je in via de gastvrouwen, of stuur ons een e-mail. Meer info lees je hier
  • Iedere eerste zaterdag van de maand is er in het Inloophuis tijd voor 'Een maatje voor een praatje'. Voel jij je eenzaam? Wil je jouw partner even ontlasten? Lees hier wat het Inloophuis voor jou kan betekenen.
Yogaspecial: adem - yoga - meditatie
Jeannette de Jaeger, van yogastudio See You, verzorgt op 22 februari een yogaspecial in het Inloophuis. Gedurende deze special neemt zij je mee in de wereld van ademhalen. Hoe werkt het eigenlijk in je lichaam? Meer info over de special lees je hier.

22 februari van 13.00 - 15.00 uur
Kosten EUR: 10,- 
Inschrijven via de gastvrouwen of 
stuur ons een
e-mail.
Instellingen PsychoSociale Oncologie
Inloophuis Wij | Allemaal is aangesloten bij het IPSO. IPSO is er om haar leden, verschillende inloophuizen door het hele land, te versterken. Zodat deze – ieder op hun eigen wijze – alle mensen met kanker en hun naasten op maat gesneden psychosociale oncologische zorg kunnen bieden.
Bekijk hier het informatiefilmpje dat IPSO publiceerde over de achtergrond van inloophuizen.
Deel
Tweet
Stuur door
Bezoek onze website
Bekijk de Wij | Allemaal agenda
Tekst en ontwerp: Tekstbureau Schreifkunst
Copyright © 2019 Stichting Wij | Allemaal