Copy
Klik hier om deze Nieuwsflits direct in de browser te lezen
Inloophuis weer zo normaal mogelijk open
Per 1 september zijn de activiteiten in het Inloophuis uitgebreid. Meer mensen kunnen een kopje koffie komen drinken en een groot deel van de groepsactiviteiten zijn weer gestart. De verwenmomenten, zoals massage, pedicure en schoonheidsspecialiste, zijn uitgebreid. Afspraken voor een 1 op 1-gesprek met bijvoorbeeld de oncologisch verpleegkundige of diëtiste worden ook weer ingepland.

We dienen ons nog steeds aan de 1,5 meter afstand te houden binnen het Inloophuis. Er geldt een maximum aantal bezoekers per ruimte, waardoor ieder bezoek vooraf telefonisch moet worden afgesproken. De spontane inloop is nog steeds niet mogelijk.
Bij verkoudheid, griep en/of koorts van jou of jouw huisgenoten, is een bezoek aan het Inloophuis niet mogelijk.

De nieuwe manier van 'gasten ontvangen' is wennen, voor zowel gasten als vrijwilligers. We vertrouwen erop dat iedereen hier begrip voor heeft. Elkaar weer live te ontmoeten, in een veilige omgeving, heeft onze hoogste prioriteit. Uiteraard is alles onder voorbehoud en passen wij het programma weer aan als dit nodig is. 

Kijk op onze website naar het aanbod van de maand september, maak een afspraak of meld je aan voor een activiteit. Wij | allemaal zijn er voor jou, we zien je graag.
Klik hier voor de maandkalender van september
Frits Hamann is onze nieuwe voorzitter
In de vorige Nieuwsflits berichtten we  al over het vertrek van Geoffrey Nijenhuis als voorzitter van Wij | Allemaal. Onze nieuwe voorzitter is inmiddels begonnen en heet Frits Hamann.
We kijken uit naar de samenwerking met de nieuwe voorzitter. Hoofd coördinator, Wendy Kok gaf een interview aan Waterlands Nieuws en vertelde: 'Tijdens het eerste kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat Frits past in het team van Wij | Allemaal. We doen het met elkaar en voor elkaar. De slogan van het Inloophuis is niet voor niets "Je hoeft het niet alleen te doen". Dat geldt zowel voor onze bezoekers, als voor onze vrijwilligers. Zonder de tomeloze inzet van onder andere onze tuinmannen, masseuses en gastvrouwen zou het Inloophuis geen bestaansrecht hebben. Met Frits als voorzitter gaan we deze mooie ontmoetingsplek, midden in de samenleving, voortzetten en blijven we onze bezoekers ondersteunen met alles wat het Inloophuis te bieden heeft'.

Het volledige nieuwsartikel lees je hier.
Het voltallige Wij | Allemaal bestuur, onder leiding van Frits Hamann
Wij | Allemaal zoekt pedicure
Binnen het Inloophuis is dringend behoefte aan een extra pedicure.
Ben jij die topper die ons een warm hart toedraagt en twee dagdelen per maand beschikbaar is? Dan nodigen wij je van harte uit om een kop koffie te komen drinken en kennis te maken. Je kunt bellen met Wendy Kok, op 0299-406094 of mailen naar info@wij-allemaal.nl.
Conny, bedankt
Per 1 oktober aanstaande verlaat Conny Blokker ons bestuur. Na enkele jaren als algemeen bestuurslid heeft zij besloten een stapje terug te doen. Tijdens de  Corona crisis kwam Conny (links op de foto) tot de conclusie dat, mede door haar fulltime werkzaamheden als budgetcoach bij Stichting Doras, er minder energie is om met volle kracht in het bestuur actief te kunnen zijn. Wij vinden het jammer en zullen Conny missen in het bestuur.
Gelukkig blijft Conny wel actief als budgetcoach/nabestaandenconsulent bij Wij | Allemaal.
Conny, dank je wel voor de jaren die je hebt besteed aan het verder professionaliseren van de organisatie.

Vacature
Conny's vertrek uit het bestuur, betekent wellicht een leuke uitdaging voor jou?
Het profiel van het ideale bestuurslid:
  • enthousiast, pro-actief, initiatiefrijk en creatief karakter
  • goede communicatieve vaardigheden en in staat een netwerk op te bouwen en te onderhouden
  • representatief voorkomen
  • gedreven persoonlijkheid
  • ervaring met het werkveld psychosociale zorg
  • affiniteit met de werkzaamheden en activiteiten van Inloophuis Wij | Allemaal
  • affiniteit met het besturen van vrijwilligersorganisaties
  • voldoende tijd beschikbaar
  • in staat zijn om verbinding te maken met zowel interne- als externe betrokkenen.
Word jij ons nieuwe bestuurslid of heb je behoefte aan meer informatie? Onze coördinator Wendy Kok spreekt je graag via 0299-406094. Je kunt haar ook een e-mail sturen.
Wat wil Jij | Allemaal?
Het doel van het Inloophuis is het samenbrengen van lotgenoten. Boven alles willen we jou laten voelen dat je het niet alleen hoeft te doen. Daarnaast vrolijken we jouw dag op door allerlei activiteiten te organiseren en diensten aan te bieden.
Mis jij nog iets in ons aanbod? Heb je een leuk idee? We nodigen je uit om dit kenbaar te maken. 
Wat wil Jij | Allemaal? Laat het ons weten!
Stuur jouw ideeën via deze link of spreek een van de gastvrouwen aan.

Dank je wel.
Wij | Allemaal Drive thru
Zoals elk jaar, wilde het Inloophuis haar vrijwilligers ook dit jaar weer bedanken voor de samenwerking. Helaas was de jaarlijkse barbecue geen optie. Onze werkgroep organiseerde een origineel alternatief: Wij love YOU Drive thru.

Tijdens hun 'ritje' langs het Inloophuis, bedankten wij onze vrijwilligers. Ter afsluiting namen ze een gezellig borrelpakket mee naar huis.
 
Cijfers IPSO
IPSO deed onderzoek bij de vijfenzeventig Inloophuizen die Nederland rijk is. Daaruit kwam naar boven dat maar liefst 84% van de ondervraagden vindt dat de kwaliteit van leven verbeterd is door de bezoeken aan het Inloophuis. Lees meer...
 
Steun het Inloophuis
Draag jij het Inloophuis een warm hart toe?
Door onder anderen het uitvallen van de Benefietavond, Kitty's Walk&Talk en de Zomerfair lopen we dit jaar een hoop donaties mis. Omdat Stichting Wij | Allemaal niet kan bestaan zonder schenkingen, bedachten we een manier om doneren eenvoudig te maken. Help jij ons deze mooie ontmoetingsplek in stand te houden?

Scan onderstaande QR-code en doneer
Na het scannen van de QR-code opent de Tikkie-app op je telefoon of tablet, zodat je een donatie kunt doen. Je bepaalt zelf wat je wilt geven, wij zijn blij met alle beetjes. Zodat we het niet alleen hoeven te doen.
Nederland staat op tegen kanker
Ook Wij | Allemaal is trots op alle vrijwilligers die zich inzetten voor ons Inloophuis.
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Wat staat er deze maand op de kalender?
Volg ons via Facebook
Copyright © 2020 Stichting Wij | Allemaal
Tekst en ontwerp: Tekstbureau Schreifkunst