Copy
Kerst- en nieuwjaarsgroet Taal aan Zee
17 december 2020
Beste relatie,

We kijken terug op een in meerdere opzichten bijzonder jaar. Half maart moest Taal aan Zee, net als vele andere organisaties de deuren sluiten. De lessen op de Brouwersgracht en in de wijken werden stop gezet en twee weken later was de eerste online les een feit. Midden in de lockdown gingen we ook nog eens verhuizen naar ons huidige onderkomen in de Binckhorst waar de lokalen leeg bleven. Vanaf half juli konden we weer voorzichtig met de groepslessen starten, uiteraard na alle ruimtes op de Wegastraat coronaproof gemaakt te hebben. Een deel van de lessen bleef online.
Ondanks deze hobbels op de weg zijn alle educatieve activiteiten voor onze doelgroepen asielzoekers, vluchtelingen en geïsoleerde anderstaligen doorgegaan. Ik ben dan ook enorm trots op alle vrijwilligers en het team van medewerkers die zich met veel optimisme en creativiteit zijn blijven inzetten voor Taal aan Zee. Ook dank voor de samenwerking met velen van u waarvoor vaak een nieuwe vorm gevonden moest worden.

En …wat hebben we veel geleerd met zijn allen!
We gaan daarom vol goede moed het nieuwe jaar in met weer mooie activiteiten in het vooruitzicht en vast ook weer nieuwe uitdagingen.

Ik wens u namens bestuur, medewerkers en vrijwilligers van Taal aan Zee fijne feestdagen en een heel mooi en vooral gezond 2021 toe! Hopelijk zien we elkaar dan niet meer alleen via een schermpje.

Ingrid Suasso de Lima de Prado
Directeur Taal aan Zee

i.suasso@taalaanzee.nl
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
©Taal aan Zee 2020 All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@taalaanzee.nl

uitschrijven    gegevens wijzigen    privacyverklaring


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Taal aan Zee · Calandstraat 1 · 5e verdieping · Den Haag, Zuid-Holland 2521 AD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp