Copy
“Ik vind het fijn bij Taal aan Zee. Ik krijg waardering. Iedereen kan hier Nederlands leren."
Dat zegt cursist Beza. Beza komt oorspronkelijk uit Ethiopië. Ze krijgt Nederlandse les bij Taal aan Zee. 


Nieuws van Taal aan Zee


Goedemiddag,

Wij delen graag de volgende nieuwtjes met u:

We zijn verhuisd!
Na een tijdelijke tussenstop in de Binckhorst heeft Taal aan Zee nu eindelijk een mooi nieuw onderkomen gevonden op een goed bereikbare locatie. Sinds 10 september zijn we gevestigd op de 5de verdieping van het gebouw AOC Laakhaghe, Calandstraat 1. Komt u een keer kijken?

We kunnen weer fysiek lesgeven
Deze week zijn de lessen Nederlands als Tweede Taal voor vluchtelingen en asielzoekers gestart op onze nieuwe locatie. Wat voelt het goed om na een jaar vooral online lessen onze cursisten weer ‘live’ te kunnen ontmoeten.


We starten weer met het inloopspreekuur
En nog meer goed nieuws, want na de herfstvakantie start het fysieke inloopspreekuur weer voor vluchtelingen en asielzoekers die Nederlandse les willen bij Taal aan Zee Centraal. We zijn blij dat wij onze deuren weer open mogen zetten en iedereen kunnen verwelkomen op de Calandstraat. Tot de herfstvakantie is het spreekuur nog op afspraak.
Wilt u iemand aanmelden voor ons overig aanbod, kijk dan
hier op de website.
 
We hebben vacatures in het bestuur
Vanwege het aanstaande vertrek van onze voorzitter en een algemeen bestuurslid in januari 2022, zijn wij op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Komt u ons bestuur versterken? Hieronder leest u meer.

Taal is de sleutel tot participatie. En u kunt daaraan bijdragen. Lees hieronder verder hoe u kunt helpen.


Met vriendelijke groet, 
Ingrid Suasso de Lima de Prado
Directeur Taal aan Zee


i.suasso@taalaanzee.nl

Wij zijn verhuisd.
Ons nieuwe adres is:

Taal aan Zee
AOC Laakhaghe
5e verdieping
Calandstraat 1
2521 AD ‘s-Gravenhage
070-3456005


Lees hier verder.

Het inloopspreekuur komt terug

Het is zover. Het fysieke inloopspreekuur komt terug.

Cursisten kunnen zich vanaf dinsdag 26 oktober weer ouderwets inschrijven voor Nederlandse les bij Taal aan Zee Centraal. De lessen zijn voor vluchtelingen en asielzoekers die ouder zijn dan 18 jaar.

Inschrijven kan na de herfstvakantie, iedere dinsdagochtend van 10.00 uur – 11.30 uur bij Taal aan Zee (Calandstraat 1 in Den Haag). 

Lees hier verder.

Vacatures in het bestuur

Onze voorzitter en onze vicevoorzitter/algemeen lid stoppen binnenkort na het bereiken van de statutair vastgestelde termijnen. Daarom zijn wij op zoek naar twee nieuwe leden in het bestuur. Komt u als voorzitter of algemeen lid ons bestuur versterken? 


Voor minimaal één van deze functies zijn wij bij voorkeur op zoek naar iemand met een vluchtelingenachtergrond. Daarnaast is het wenselijk dat één van de nieuwe bestuursleden beschikt over een HR-achtergrond/deskundigheid. En zo mogelijk over ervaring in fondswerving. 

Lees hier verder.
 Steun Taal aan Zee

Wellicht bent u nog op zoek naar een goed doel om te steunen en spreekt het werk van Taal aan Zee u aan. Wij kunnen uw steun heel goed gebruiken, bijvoorbeeld om het lesgeld en de lesmaterialen te bekostigen voor cursisten die dit zelf niet kunnen betalen omdat zij nog in procedure zijn voor hun verblijfsvergunning of op het bestaansminimum leven. Maar ook voor buitenschoolse educatieve activiteiten en activiteiten voor onze vrijwilligers en andere zaken, is uw gift meer dan welkom.

Stichting Taal aan Zee beschikt over een ANBI-verklaring. Die garandeert dat de Belastingdienst Stichting Taal aan Zee erkent als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Dat kan, afhankelijk van persoonlijke omstandigheden, fiscale voordelen opleveren voor donateurs.

Lees hier verder.

Mensen maken Taal aan Zee
 Taal aan Zee: leren, ontmoeten en verbinden!
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
Copyright © Taal aan Zee 2021 All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@taalaanzee.nl

Let op: Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres is:

AOC Laakhaghe
Calandstraat 1
5e verdieping
2521 AD  Den Haag
070-3456005

privacyverklaring


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Taal aan Zee · Calandstraat 1 · 5e verdieping · Den Haag, Zuid-Holland 2521 AD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp