Copy
Eindejaarsgroet Taal aan Zee
23 december 2021

Beste relatie, Hoe gaat het met u na weer een bijzonder jaar?
We hadden eind vorig jaar niet kunnen denken dat corona nu nog steeds zo’n grote impact heeft op ons leven en werken. Dankzij de grote betrokkenheid en creativiteit van onze vrijwilligers en het team van medewerkers konden bij Taal aan Zee ook in 2021 alle educatieve activiteiten voor onze doelgroepen asielzoekers, vluchtelingen en geïsoleerde anderstaligen doorgaan, afwisselend online en fysiek.

De geschiedenis herhaalde zich voor Taal aan Zee niet alleen wat betreft corona. Na een verhuizing naar een tijdelijke locatie in 2020, zijn we in september verhuisd naar AOC Laakhaghe aan de Calandstraat 1. We zijn heel blij met deze permanente locatie op de vijfde verdieping. In de loop van het nieuwe jaar hopen we u nog uit te nodigen voor een officieel openingsfeestje zodra het weer kan. Dan kunt u meteen ons prachtige uitzicht zien. We hebben niet alleen een nieuw pand maar vanaf 1 januari 2022 ook een nieuwe voorzitter. Rob Wiegman neemt na twee zittingstermijnen van het bestuur afscheid van Taal aan Zee. Wij danken hem voor zijn zeer deskundige inzet als voorzitter de afgelopen acht jaar. Hij heeft hiermee een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de organisatie vanaf de start na de fusie tot heden. We laten hem dan ook met pijn in het hart gaan. Gelukkig hebben we in Marit Maij een zeer waardige opvolger gevonden en we verheugen ons op de samenwerking met haar.

Ik wens u namens bestuur, medewerkers en vrijwilligers van Taal aan Zee fijne feestdagen en een heel mooi en vooral gezond 2022 toe! Ingrid Suasso de Lima de Prado Directeur Taal aan Zee i.suasso@taalaanzee.nl

Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
 

privacyverklaring

© Taal aan Zee 2021 All rights reserved.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Taal aan Zee · Calandstraat 1 · 5e verdieping · Den Haag, Zuid-Holland 2521 AD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp