Copy
Taal aan Zee Nieuws
17 mei 2021
Kijk hier naar ons nieuwe promotiefilmpje
Beste relatie,

Met trots en voldoening presenteren wij ons nieuwe promotiefilmpje en ons jaarverslag 2020. Ook vragen wij uw hulp bij het zoeken naar nieuwe huisvesting en een geschikte kandidaat voor een tijdelijke vacature.

Op afstand verbonden
Vorig jaar was een bijzonder jaar waarin wij, net als u, werden geconfronteerd met veel beperkingen vanwege corona. We zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en met veel veerkracht, creativiteit en optimisme snel overgeschakeld op online lessen of contactmomenten, trainingen, informatiebijeenkomsten en overleggen. We waren 'op afstand verbonden' met onze cursisten, deelnemers, vrijwilligers en met u, onze relatie.

Hoe lastig dit ook allemaal was, het is wonderwel gelukt om uiteindelijk 1198 vluchtelingen, asielzoekers en andere kwetsbare anderstaligen te ondersteunen bij het verwerven van de Nederlandse taal en daarmee een betere plek in de samenleving. Net als het jaar ervoor hebben gemiddeld 353 vrijwilligers zich ingezet om dit doel te bereiken. Zij deden dat, ondanks de moeilijke omstandigheden, ook dit jaar weer met niet aflatende betrokkenheid. Daar zijn wij hen als team en bestuur van Taal aan Zee heel dankbaar voor.

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier en horen graag van u.
 

Hartelijke groet, namens het team en bestuur van Taal aan Zee,

Ingrid Suasso
Directeur 

i.suasso@taalaanzee.nl
Lees hier het jaarverslag 2020 of kijk hier voor de hoogtepunten.

Vacature

Taal aan Zee zoekt in verband met vervanging vanwege het zwangerschaps- en bevallingsverlof van Annemarie Koenhen een coördinator voor de programma’s Taal–aan–Zee-maatjes en Taal & Toekomst voor 20 uur van 1-7-2021 tot 1-11-2021. Kent of bent u degene die wij zoeken? Laat het ons weten.

Kijk hier voor de vacature.

Kijk hier naar ons nieuwe promotiefilmpje.

Met trots presenteren we je een nieuw promotiefilmpje van Taal aan Zee. In dit filmpje maak je kennis met onze vrijwilligers Margot, Sandra, Jeannine en Auke en met onze cursisten Lidya, Mohammed, Redea, Zahra en Soodeh (taalmaatje én vrijwilliger).

Omdat Taal aan Zee genomineerd was voor de Nationale Vrijwilligersprijzen 2020 hebben wij deze promotiefilm gewonnen. Wij zijn heel blij dat Stichting NOV ons het filmpje heeft aangeboden als blijk van waardering.

Hartelijk dank ook alle vrijwilligers en cursisten van Taal aan Zee die zo enthousiast aan deze film hebben meegewerkt. Wij vinden het een prachtig eindresultaat.

Wij zoeken dringend een nieuw onderkomen

Taal aan Zee is tijdelijk  gehuisvest aan de Wegastraat 44. Per 1 september 2021 moeten we verhuizen vanwege de herontwikkeling van de Binckhorst. We zijn daarom dringend op zoek naar een nieuw onderkomen.

Weet u een (oud-) 
schoolgebouw in Den Haag waar genoeg ruimte is voor Taal aan Zee? Laat het ons weten. Fijn dat u meedenkt!

Kijk hier verder.

Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
Copyright © Taal aan Zee 2021 All rights reserved.

Ons mailadres is:
info@taalaanzee.nl

privacyverklaring


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Taal aan Zee · Calandstraat 1 · 5e verdieping · Den Haag, Zuid-Holland 2521 AD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp