Copy
Velg mellom ti fantastiske 7-11 netters cruise i Middelhavet med avreise fra august til oktober 2021! 
View this email in your browser
SeaDream Yacht Club - Pittoreske havner i Middelhavet 2021

Nå har du mulighet til å sikre deg en lugar på en av disse flotte seilingene i Middelhavet med avreise i perioden august til oktober! Legg spesielt merke til vinseilingen 30. oktober!

Sea Dream Yacht Club - maks 112 gjester! Uformell luksus i avslappende omgivelser. Ingen formelle kvelder, man kler seg klassisk elegant til middag. Måltidene kan man enten nyte innendørs i spisesalen eller ute på dekk. Alle måltidene er lekkert anrettet med ferske råvarer tilberedt av de dyktige kokkene ombord. Her kan man virkelig nyte livet!

Fleksible avbestillingsvilkår (SeaDream with Confidence)
Man kan fritt kansellere opptil 15 dager før avreise og det innbetalte beløp gjøres om til en kreditt man kan bruke på en fremtidig seiling gyldig i 12 måneder etter opprinnelig seilingsdato. Gjelder alle nye bestillinger med avreise før 15. desember 2021.
 

Send gjerne en epost til Monica eller Arne om du ønsker mer informasjon, vi svarer i løpet av kort tid!
Monica Stenberg - monica@cruisespesialisten.com - Tlf 55 59 68 45
Arne Sande - arne@cruisespesialisten.com - Tlf. 55 59 68 48

Pris og kapasitet oppgitt nedenfor er gitt med forbehold om endringer. Finner du en seiling som virker interessant, kan vi uforpliktende holde av en lugar i noen dager og så sender vi dere litt mer utfyllende informasjon om seilingen samt de ovennevnte fleksible vilkårene. Vi behøver da navn som i pass. OBS! Man må være vaksinert for disse cruisene!

Les mer!

Kontakt oss ved å svare på denne e-posten, evt post@cruisespesialisten.com, benytt vårt kontaktskjema eller telefon 55 59 68 40  for mer informasjon og bestilling!
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 Cruisespesialisten, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list