Copy
TUXEN AV-CENTER nyhedsbrev, januar 2015
Læs nyhedsbrevet i en browser

MÅ VI BYDE PÅ EN "NYTÅRSFROKOST"

Vi vil gerne invitere Dig/Jer til Nytårs-frokost på DOCKEN torsdag den 15. januar kl. 12.00 - 15.00.

DOCKEN er Nordhavnens arrangement- og kultursted, som siden 2007 har lagt lokaler til konferencer, koncerter, fester, bryllupper, teater, kunstudstillinger, møder og produktlanceringer.
TUXEN AV-CENTER har siden 2010 været fast tilknyttet stedet som fast teknikleverandør og vil gerne benytte denne lejlighed til at give Jer muligheden for at se de skønne rammer som DOCKEN kan tilbyde som location og samtidig vil vi gerne vise Jer lidt af de mange tekniske kompetencer som vi i dag kan tilbyde Jer som kunder. 

Så i samarbejde med DOCKEN vil vi gerne byde på lidt god mad og drikke, fortælle Jer lidt om de mange nye forandringer på DOCKEN indenfor akustik, AV, lounge, udsigt, breakout rum og team building.
Kom og oplev de nye muligheder med ekstra bredde skærmformater, som vi nu kan tilbyde til konferencer uden at budgettet løber løbsk. Vi har også lavet en sceneopsætning som passer perfekt til større firma events med op til 1200 personer.

Du vil også kunne træffe vores nye projektleder Jesper ”Bundy” Nielsen som startede 1. november 2014. Jesper skal være med til at styrke vores indsats omkring konference og tolke udstyr. Jesper har de sidste 14 år været daglig leder i et andet AV firma og har bla. været med til planlægning og afvikling af store nationale og internationale konferencer. 
Så sæt kryds i kalenderen
15. januar fra kl. 12:00 – 15:00, hos
DOCKEN
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavnen
www.docken.dk

 
Du er velkommen til at tage 1 til 2 kollegaer med.
Vi gælder os til at se dig, men lad os venligst høre om I kommer. Send venligst besked via mail til js@tuxen.dk
 
De bedste nytårs hilsner
TUXEN AV-CENTER & DOCKEN
Ønsker du ikke længere at modtage nyheder fra TUXEN AV-CENTER - klik her

TUXEN AV-CENTER | Meterbuen 6 - Bygning 9 - 2740 Skovlunde | Tlf: 38889393 | Email: tuxen@tuxen.dk