Copy
View this email in your browser

NIEUWSBRIEF  najaar 2014

  • Opleiding
            De bouwwereld evolueert alsmaar sneller en sneller. Continue bijscholing is dan ook een absolute noodzaak om je kennis up to date te houden. Dit jaar volgde ik daarom reeds verschillende cursussen omtrent de nieuwe voorschriften inzake hernieuwbare energie bij nieuwbouwwoningen, de nieuwe hemelwaterverordening, passief-bouwen, houtskeletbouw ed. Heeft u professioneel advies nodig rond een nieuwe regelgevingen of innovatieve bouw materialen? Contacteer mij ! 
  • Projecten
            Recent werden enkel mooie projecten afgerond : de renovatie van de dakbedekking en een deel van het buitenschrijnwerk van de O.L.Vrouw-kerk te Hoevenen (foto 1) en de verbouwing & uitbreiding van een woning te Stabroek.
            In Kapellen zijn we onlangs gestart met de bouw van een nieuwbouwwoning (foto 3) en de bouw van sociale appartementen & studio’s voor De Ideale Woning in Stabroek zit netjes op schema (foto 4).
  1. Kerk te Hoevenen
  1. Woning te Stabroek
  1. Nieuwbouwwoning te Kapellen
  1. Sociale appartementen te Stabroek
 
  • Nuttige tips
Sinds enige tijd heb ik ook  een bedrijfspagina op facebook . Daarop vindt u foto’s van werven in uitvoering, nieuwtjes uit de bouwwereld en allerlei nuttige tips bv. over energiezuinige ventilatiesystemen, onderhoud van tegelvloeren etc. Neem zeker eens een kijkje en klik als u het leuk vindt zeker op de ‘like’ knop 
  • Advies & expertise
      Naast architectuuropdrachten word ik ook regelmatig gevraagd om advies te geven bij de aankoop van een woning of om  allerlei bouwproblemen op te lossen. Door de rechtbanken word ik ook geregeld aangesteld als gerechtsdeskundige om een technisch advies op te stellen voor de rechter. Meer weten ? Klik hier.  


 
 CoDa Architectenvennootschap bvba  Oosthoevestraat 90 – 2950 Kapellen
Tel : 03/605.61.04  -  E-mail : daniel@corten.bewww.coda-architecten.be
 Copyright © 2014 CoDa Architectenvennootschap bvba, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp