Copy
Een boordevolle nieuwsbrief met leuke workshops, evenementen en een blogartikel over dragen op vakantie of onderweg. Het Knooppunt verwelkomt de zomer!
Bekijk de nieuwsbrief online

Een moment voor jezelf

Met nog een paar weken tot de zomervakantie een nieuwsbrief voor de geïnteresseerden van Het Knooppunt. Onder andere over het dragen op vakantie, maar ook over ons gevarieerde programma voor volwassenen (klik hier om er direct heen te springen) de komende weken.

Je komt Het Knooppunt tegen op een van de vele regionale evenementen. Zoek naar onze nieuwe vlag en kom gezellig even aanwaaien!

Warme groet,

Saskia & Kim

Vanuit de draagwinkel:

Ik ga op vakantie en neem mee.. kind(eren) en drager

Alweer juni en na het wisselvallige Hollandse voorjaar is het uitkijken naar de eerstvolgende vakantie. Voor velen iets om naar uit te zien, maar ook veroorzaker van heel wat inpakstress. Uren gepieker gaan er in die koffer per persoon, om er bij terugkomst achter te komen dat de helft niet mee had gehoeven…

Wij zijn er ondertussen achter, als gezin heb je niet veel meer nodig dan elkaar en een goed draagsysteem.

Op vakantie leef je vrij en ongebonden aan tijd. Het kan dus zijn dat je een heerlijke wandeling aan het maken bent, die halverwege wordt gestaakt vanwege een vermoeide peuter. Een slaapje in de drager tegen papa of mama aan en de wandeling kan voortgaan.
Soms kom je onbekende situaties tegen waarin de veiligheid van een drager uitkomst biedt. Zoals de zipline tijdens de vakantie van Saskia, een oversteek met een veerpont of bezoek aan een drukke stad.

Maar vooral het gemak waarmee je een drager om je middel klikt en meeneemt, oprolt en in je tas stopt. Niet te vergelijken met een kinderwagen meesjouwen of op de arm dragen. Neem bijvoorbeeld de Minimonkey mini sling, die steek je zo in je achterzak! En is notabene luchtig in warmere oorden door de ademende mesh stof.
De veelzijdigheid van een doek maakt het een goede aanvulling van de vakantie uitrusting. Deken, handdoek, tent, sjaal, zonnescherm of hangmat, een geweven doek kan het allemaal!

Zoek je nog een drager om in te pakken in de volgende koffer? Kom gerust langs, in onze draaguitleen of in de winkel vind je vast een geschikt exemplaar!

Geïnteresseerd in ergonomisch dragen? We geven op 6 juli een gratis informatiemiddag voor iedereen die geïnteresseerd is, met ouders en kinderen werkt of voor kinderen zorgt!
Kom eens kijken in de winkel
Een selectie van evenementen en workshops:

Workshop: Yoga & Olie door Lokahl Yoga

Vier het begin van de zomer met ons mee in deze met olie verfrissende yinles! Het feest is op 23 juni 14:00uur.
Laura van Lokahl yoga zal deze workshop geven en gebruikt de oliën van Young Living. Het wordt een (h)eerlijke les!
Meedoen? Geef je nu op!

Workshop: Stil Schilderen door Zen Voorschoten

Zondag 23 juni organiseert Zen.nl Voorschoten een workshop Stil Schilderen. Enige meditatie ervaring is gewenst. Schilder ervaring is niet nodig.
In stilte schilderen biedt ruimte om te verkennen wat er in jou gebeurt en dat aandacht te geven. Niets willen veranderen; alleen laten bestaan. Dat is de bron van je schilderwerk.
In stilte meeschilderen? Schrijf je dan in via deze link

Zomerserie: Gratis buitenyoga in het park

Tijdens de warmere maanden geeft 1 van onze professionele docenten gratis yoga in het Burg. Berkhoutpark. Vanaf mei t/m augustus geven we 2x per maand op zondagochtend een les. 
Wij delen graag onze passie voor yoga, en willen iedereen de mogelijkheid geven om kennis te maken met yoga, en zo meer verbondenheid te voelen met lichaam, geest en de omgeving.

Neem zelf een matje of handdoek mee en start je dag met wat beweging! Ervaring is echt niet nodig! 
Meedoen? Reserveer een ticket via onze site!
Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door:

Agenda: beurzen en evenementen

 Informatiemiddag Ergonomisch Dragen 6 juli 

Je herkent de stand aan onze spandoeken en de nieuwe vlag!

Meer zien? Bekijk het aanbod en de meest recente kalender met workshops op de site!

We zien je graag bij een van onze activiteiten, of in de winkel. En stuur deze nieuwsbrief gerust eens door naar een bekende om samen te komen.

Wees welkom in Het Knooppunt!
Copyright © 2019 Het Knooppunt, All rights reserved.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je interesse hebt getoond in Het Knooppunt en onze activiteiten. Afmelden kan altijd via deze link:
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp