Copy
Ook op anderhalve meter kunnen veel van onze lessen weer hervatten. Lees snel meer! Wees welkom!
Lees deze e-mail in je browser

Het Knooppunt start weer op!

Wie had gedacht dat we deze maanden zo zouden doormaken. Een crisis zoals we die nog niet eerder kenden. Dat vraagt om aanpassing, verwerking en het opdoen van nieuwe vaardigheden. Wellicht kunnen de herstarte activiteiten van Het Knooppunt daar bij helpen.

In deze nieuwsbrief vertellen we over de nieuwe gang van zaken, de lessen en nodigen we je graag uit om mee te doen, op manier die je past. Ons aanbod blijft blender; zowel in de studio aan de Chr. Huygensstraat 10c als via het web.

 

Wees welkom, namens ons hele team,

Saskia de Mik

Bekijk de lessen in Het Knooppunt

Veilig in Het Knooppunt met wat aanpassingen

Deze tijd vraagt om aanpassingen. Zo geven we les in de buitenlucht als het weer en de les het toelaat. We volgen het protocol van de Vereniging Yogascholen Nederland.
De principes zoals op de poster hiernaast gelden bij ons. We roepen iedereen op om verantwoord met elkaar om te gaan, ook in Het Knooppunt. Wie ziek is blijft thuis, handen wassen en houd afstand. Lang leven onze grote ruimte, we kunnen 9 mensen kwijt op 1,5m afstand en blijven deze regel dan ook hanteren. 
Bekijk ons protocol voor veilig samenkomen in Het Knooppunt

Wees Loyaal, Shop Lokaal bij Onze Helden

Erkenning en dank als ‘Held’ vanuit de VVD Voorschoten voor de gratis ontspannings- en buitenyoga lessen tijdens de crisis. Als ook voor de passie waarmee de docenten hun groepen, lessen en bedrijven in de lucht gehouden hebben.
Alle docenten in Het Knooppunt werken zelfstandig onder één dak. Steun hen tijdens deze crisis.
Bekijk de lessen in Het Knooppunt

Het Knooppunt, Specialist in Babydragen

Babydragen is in deze periode alleen op afspraak; de draaginloop wordt tot nader bericht niet georganiseerd. Meer informatie over de gemaakte aanpassingen en voor het maken van een afspraak via de site.

Naar de site
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2020 Het Knooppunt, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp