Copy
Onze Open Week gaat 18 april van start. Voor het eerst doen we een online kennsmakingsles met alle docenten. Hoe? in 90 minuten doen we allemaal een stukje, zo kun je proeven van het aanbod.
View this email in your browser

De Open Week komt eraan !

Gratis online kennismaken met natuurlijk bewegen en ontspanning voor een goede gezondheid. Je bent van harte welkom met ons mee te doen. 

Dit jaar voor het eerst: 90 minuten introductie/oriëntatie op ons aanbod. Zondag 18 april van 10 tot 11:30uur. Niet helemaal zeker wat te kiezen? Probeer dan de 15 minuten durende ‘tasters’ van onze docenten. In deze introductie stellen de yoga en Pilates docenten zich voor. Doe mee met 90 minuten beweging vanuit verschillende technieken en stromingen. Ontdek wat je prettig vindt en wie verras jezelf met wat aandacht voor jezelf in deze bijzondere tijd.

De week van 19 tot 25 april is onze open week. Wij bieden gratis online Pilates, adem- en ontspanningsvereniging, meditatie en yoga aan alle leeftijden, van ongeboren tot ouderen. 

 

Wees welkom in Het Knooppunt.

Gratis kennismaken met het aanbod in onze taster sessies!

 

Klik hier om je aan te melden voor de taster

Doe gratis mee tijdens de Open Week!

De reguliere lessen zijn tijdens de Open Week gratis te volgen, in overleg met de docent. Neem contact op en krijg toegang tot de les. Het overzicht is te vinden in ons lesrooster. Nu is je kans. Meer dan 30 lessen staan voor je klaar in de week van 18 tot 25 april.

In Het Knooppunt houden we ons natuurlijk aan de maatregelen van het RIVM. Zie daarvoor deze flyer met ons protocol. Daarbij is deze Open Week digitaal te volgen, dus ook voor mensen vanuit Voorschoten en ver daar buiten. Doe gerust mee!
In Het Knoopunt in Voorschoten volg je: Zwangerschapsyoga, Postnatale yoga, kinderyoga, tieneryoga, seniorenyoga, stoelyoga, Yin yoga, Hatha Yoga, Do-In yoga, Flow yoga, Ying-Yang yoga, Poweryoga, Pilates, Zenmeditatie.

Inschrijven voor de lessen van de Open Week kan via onze website. Volg deze link of klik op de knop hieronder en selecteer de les die je wilt volgen en neem contact op met de docent van de desbetreffende les.

Aanbod tijdens de Open Week in Het Knooppunt

Wees Loyaal, Steun Lokaal!

Kom gezellig meedoen met de activiteiten in Het Knoopunt en gun jezelf een moment voor jezelf. Daarbij steun je ook, met je aanwezigheid, onze docenten. Wil je ons verder steunen in deze lastige tijden? Schrijf je dan in voor een van de activiteiten, alle beetjes helpen en daarbij krijg je er aandacht, ontspanning en liefde voor terug. Win-win, toch?

Kijk daarom in het lesrooster alle reguliere lessen of in de evenementen de losse workshops
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2021 Het Knooppunt, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp