Copy
De Open Week gaat 7 september van start. Wil je ook nog meedoen met een van de gratis activiteiten? Nu is je kans. Meer dan 30 lessen staan voor je klaar.
View this email in your browser

De Open Week komt eraan !

Een week lang (7-13 september) staan de deuren van Het Knooppunt in het centrum van Voorschoten open. Probeer eens een do-in of hatha yogales, Zen meditaties of kom kijken voor het babydragen.

Het Knooppunt is een plek waar veel professionals hun lessen en workshops geven. Voor elk wat wils. Jong en oud. Actief of juist meditatief.

Kom jij de Open Week naar Het Knooppunt om mee te doen? Het volledige rooster van de Open Week staat online, maar ook verderop in deze mail. Inschrijven kun je via de site. Let op vol = vol!

 

Wees welkom.

In Het Knooppunt houden we ons natuurlijk aan de maatregelen van het RIVM. Zie daarvoor deze flyer met ons protocol.
Het Knooppunt heeft twee ruimtes: de grote ruimte/winkel en kleine ruimte. Voor de lessen in de kleine ruimte kun je gebruikmaken van de zij-ingang van Het Knooppunt. Volg de bordjes en je vindt het vanzelf! Wees Welkom!

Inschrijven voor de lessen kan via onze website. Volg deze link of klik op de knop hieronder en selecteer de les die je wilt volgen.

Aanmelden voor een Open Week activiteit bij Het Knooppunt

Nieuwe seizoen van start in september

Na de Open Week start het reguliere seizoen. De lessen, workshops en cursussen staan allemaal op een rijtje in op onze website: www.hetknooppunt.nu

in het lesrooster alle reguliere lessen
in de evenementen de losse workshops
Ook op de site te vinden: Ergonomisch dragen via het kopje dragen lees je alles over het dragen van je kindje.

Mocht je zelf de ruimte willen huren om een activiteit te organiseren die past onder het kopje natuurlijke lifestyle en gezond bewegen. Dan kun je hier lezen over het huren van onze ruimtes.
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2020 Het Knooppunt, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp