Copy
Wees welkom in Het Knooppunt. Natuurlijke lifestyle en gezond bewegen. 
View this email in your browser

Een moment voor jezelf. 

Wat een heerlijke zonnestralen. Al lentekriebels? De eerste twee maanden van 2019 zijn alweer voorbij gevlogen. Ben je nog 'mindful'? Heb je rust in je lijf en loop je lekker? Het gevarieerde aanbod in Het Knooppunt heeft als doel voor iedereen een moment voor jezelf te kunnen bieden. 
In deze nieuwsbrief stellen we graag een aantal van onze docenten en hun activiteiten aan je voor.

 

Wees welkom.

Saskia & Kim

Even voorstellen; de kindercoach

Waarschijnlijk heb je het woord "Kindercoach" al weleens voorbij zien komen, bij Het Knooppunt, op internet of andere plaatsen. Wat is dat nou eigenlijk een kindercoach? Kindercoaching is een praktische, laagdrempelige en kortdurende begeleiding die op de toekomst gericht is. Het houdt zich minder bezig met de oorzaak van problemen maar meer met welke vaardigheden er geleerd kunnen worden om met het probleem om te gaan.

Ik ben Lenneke van der Aart en na jaren als schoolmaatschappelijk werker gewerkt te hebben, heb ik in 2016 de opleiding tot kindercoach afgerond. En ben ik momenteel bezig met de opleiding tot kindertherapeute. Tevens ben ik moeder van 2 energieke jongetjes. De combinatie van bovenstaande zorgt ervoor dat ik een kind en het gezin van verschillende kanten kan bekijken en hierdoor ook veel tools in mijn rugzak heb om samen aan de slag te gaan. 

Lees meer over de lessen van Kinderpraktijk Mimosa

Zen meditatie door Renée Mulder van Zen.nl

Zen meditatie; meer rust,scherpere focus, beter slapen

Zenmeditatie biedt je de kans om in stilte rust te vinden en inzicht te ontwikkelen. Van dagelijks mediteren merk je snel effect; meer rust, beter slapen, scherpere focus. In de cursus werk je met en aan eigen doelen; zó werkt zen meditatie voor jou.
Lees meer over de Zen meditatie lessen

Ma, Wo, Za is Het Knooppunt ook een winkel voor het dragen van een kindje

Het dragen van baby's en jonge kinderen in een draagdoek of draagzak wordt steeds populairder. Op de meeste commerciële uitzetlijsten zien we nu een draagdoek of draagzak staan en ook in de grote babywinkels is er een groeiend assortiment. Dit maakt ons blij! Want wij geloven dat baby's van nature veel gedragen horen te worden.
Bij ons kun je terecht met al je vragen over het dragen van je kindje. Het assortiment aan doeken en dragers is uitgebreid, je vindt altijd een optie die goed bij jou past. Ook staan we voor kwaliteit, duurzaamheid en eerlijke bedrijfsvoering.
Wij verkopen uitsluitend ergonomische draagzakken, de meest comfortabele keuze voor jou en je kindje!

En zo beweegt jong en oud zich in Het Knooppunt. Meer lezen over ons aanbod?

Nog meer over Het Knooppunt is op Facebook te vinden. Klik hier!
Copyright © 2019 Het Knooppunt, All rights reserved.unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Je ontvangt de nieuwsbrief omdat je bij Het Knooppunt bent ingeschreven nav een aankoop in de winkel, interesse hebt aangegeven voor ons aanbod of omdat je je zelf hebt ingeschreven via onze site www.hetknooppunt.nu; uitschrijven kan altijd!

Email Marketing Powered by Mailchimp