Copy
Natuurlijke lifestyle & Gezond bewegen. Van ongeboren tot heel oud.
View this email in your browser

Bijna vakantie!

De vakanties vangen spoedig aan. In deze nieuwsbrief geven we wat vakantietips voor het dragen van je kind, maar blikken we ook vast vooruit op ons zomeraanbod voor jong en oud. 

 

Wees welkom in Het Knooppunt! Fijne zomer!

Saskia & Kim

Dragen van je kindje tijdens vakantie

De foto hierboven was tijdens de zomervakantie vorig jaar. In Parijs, op een markt, met een vermoeide kleuter. Maar de drager bood uitkomst! Ook kleinere kindjes, zoals die van onze vriendin, passen goed in een draagsysteem. Een ideale manier om even uit te rusten, maar ook om bijvoorbeeld een vliegveld te doorkruisen of een boswandeling te maken! 

Dragers en doeken zijn er in allerlei soorten en maten. Het perfecte draagsysteem bestaat niet; daarom doen wij bij Het Knooppunt aan maatwerk. We helpen je de beste optie te vinden voor jou en je kind. Soms is de ene ouder 2 meter en de ander 1 meter 50; soms is het kind heel groot of juist heel klein voor de leeftijd. Dan helpt het ontzettend om onze ervaring in te zetten.
De doek lijkt altijd moeilijker dan het is, maar vanaf dag 1 kunnen de meeste kindjes gedragen worden. Ook grotere kinderen kun je nog prima dragen met een doek. Tips nodig? Denk eens aan onze workshops

Tijdens vakantie kan een korte draagdoek fijn zijn, deze kun je als sjaal of stola omdoen wanneer je kind zelf loopt. Of een hele compacte drager zoals de Boba Air die altijd wel in je tas past. Voor warmer weer biedt een drager met mesh uitkomst. We hebben het allemaal in de winkel, kom gerust uitproberen! Lees daarover meer op onze site. 
De ideale draaguitzet bestaat verder uit een wollen rompertje. Deze wordt niet klam, in tegenstelling tot bijv. katoen. Ook een mutsje tegen de zon en sokjes die blijven zitten. Ons winkelassortiment geeft een ruime keuze aan kleding en accessoires, die allemaal goed passen bij het dragen. Laat je voorlichten en kom vooral een voelen. 

Want in Het Knooppunt voel je wat je koopt en krijg je advies! Da's toch echt anders dan in een webshop!
Bekijk de openingstijden van de winkel op hetknoopunt.nu

Fluitend de zomer door!

Deze zomer is er van alles te doen. De reguliere lessen stoppen, maar een leuk workshop aanbod gaat de agenda vullen. 
Alle zomerworkshops staan in onze Facebook kalender; Klik hier!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2018 Het Knooppunt, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp