Copy
Meer dan 30 gratis lessen, workshops en activiteiten om kennis te maken met het aanbod in Het Knooppunt in Voorschoten. Zet nu in je agenda 3 tot en met 9 september is de open week.
View this email in your browser

Een moment voor jezelf tijdens de open week

Een week vol gratis lessen! We luiden het nieuwe seizoen in met een open week! Van 3 tot en met 9 september staan onze deuren wagenwijd open. De agenda is gevuld met meer dan 30 lessen, workshops, lezingen en meer leuke activiteiten. Alles is gratis toegankelijk en staat in het teken van natuurlijke lifestyle en gezond bewegen. 

Wees welkom,

Saskia & Kim

Meer dan 30 gratis activiteiten!

Het rooster staat online. Volg de link via de knop hieronder om het schema te bekijken. 

Let op: Meld je wel even aan bij de docent(e) om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt!
Breng mij naar het rooster van de open week - KLIK HIER

Natuurlijke Lifestyle en gezond bewegen

Kom bij ons langs om je geest tot rust te brengen, te verdiepen, of om lichamelijk weer fit te worden. We geven onder andere verschillende soorten yoga, pilates, mindfulness, meditatie, Pilates, Fitball en salsalessen. Ook kun je bij ons terecht voor voedingsadvies, Foodcamp of Ergotherapie

Verder zijn we specialist in lessen rondom mama en baby. Je kunt bij ons terecht voor zwangerschapsyoga, cursussen ter voorbereiding op de bevalling, postnatale yoga of fitball, tiener- en kinderyoga, kindermindfulness of kindercoaching.

 

Daarnaast is het Knooppunt ook een winkel waar je terecht kunt voor en over het dragen van je kind. In de winkel verkopen we draagdoeken, ergonomische dragers en accessoires, wollen kleding en voedingslingerie.

De winkel is open op ma-wo-za van 10:00-13:00u.
En dat allemaal onder één dak in het centrum van Voorschoten.
Iedereen, Wees Welkom in Het Knooppunt.

Kom gezellig samen! 


Het Knooppunt
Chr. Huygensstraat 10c
2251 CH Voorschoten
Route
Gratis parkeren! En makkelijk bereikbaar met het OV
Het programma van de open week is bedoeld om kennis te kunnen maken met de docenten en activiteiten van Het Knooppunt. Elke docent werkt vanuit zijn of haar discipline en toont tijdens de workshop/ open les hoe deze gegeven worden. De cursisten zijn er ook gewoon bij, wat maakt dat geïnteresseerden een echt kijkje kunnen nemen. 

En wil je met een bekende een proefles volgen, geen probleem, leuk! Stuur deze nieuwsbrief door met de knop hieronder en kom samen!  

Wees welkom in Het Knooppunt!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2018 Het Knooppunt, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp