Copy
Meer dan 30 gratis lessen, workshops en activiteiten om kennis te maken met het aanbod in Het Knooppunt in Voorschoten. Zet nu in je agenda 7 tot en met 14 september is de Open Week.
View this email in your browser

Een moment voor jezelf tijdens de Open Week 2019

Een week vol gratis lessen! We luiden het nieuwe seizoen in met een open week. Voor nu alvast een vooraankondiging voor in je agenda! Van 7 tot en met 14 september staan onze deuren wagenwijd open.

De agenda is gevuld met meer dan 30 lessen, workshops, lezingen en meer leuke activiteiten. Alles is gratis toegankelijk en staat in het teken van natuurlijke lifestyle en gezond bewegen. 

Wees welkom in Het Knooppunt na de zomervakantie!

Meer dan 30 gratis activiteiten! Voor Jong & Oud

Klik voor het programma van de Open Week
Het Knooppunt in het kort:
  • Meer dan 30 inspirerende lessen per week op het gebied van yogapilatesmeditatie en dans.
  • 1 op 1 aandacht door middel van coaching.
  • 15 Ervaren docenten met elk hun eigen specialisme.
  • Onze lessen zijn voor alle niveaus en voor alle leeftijden: voor kinderen en volwassenen.
  • Kleine groepen en persoonlijke aandacht.
  • Regelmatig verdiepende workshops.
Het team kijkt er naar je te ontmoeten in een van de lessen of workshops.

Het rooster staat online. Volg de link via de knop hieronder om het schema te bekijken. Let op: Meld je wel even aan bij de docent(e) om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt!
Breng mij naar het rooster van de open week - KLIK HIER

Zomerworkshops

Het vakantieseizoen is voor de meesten begonnen. Zo ook voor onze reguliere lessen. Een enkele cursus loopt door. Maar het biedt juist ook ruimte voor een leuke (eenmalige workshop). Kom eens meedoen met Buiten Yoga in het burg. Berkhoutpark, de ZomerZen meditaties, een sessie Pranic Healing of boek een Individuele Thaise Massage. 

Meer info? Kijk in ons evenementenoverzicht op de website.

Zomeraanbod in Het Knooppunt, klik op het figuur hiernaast voor meer informatie

Natuurlijke Lifestyle en gezond bewegen

Kom bij ons langs om je geest tot rust te brengen, te verdiepen, of om lichamelijk weer fit te worden. We geven onder andere verschillende soorten yoga, pilates, meditatie en salsalessen. Ook kun je bij ons terecht voor voedingsadvies, Foodcamp of Ergotherapie

Verder zijn we specialist in lessen rondom mama en baby. Je kunt bij ons terecht voor zwangerschapsyoga, cursussen ter voorbereiding op de bevalling, postnatale yoga, tiener- en kinderyoga, kindermindfulness of kindercoaching.

 

Daarnaast is het Knooppunt ook een plek waar je terecht kunt voor specialistisch advies over het dragen van je kind. Er is een uitgebreide bibliotheek van draagartikelen; we verkopen een aantal merken waar we zelf fan van zijn. Kijk op de site of onze social kanalen voor de openingstijden van het draagcentrum. 
En dat allemaal onder één dak in het centrum van Voorschoten.
Iedereen, Wees Welkom in Het Knooppunt.

Kom gezellig samen! 


Het Knooppunt
Chr. Huygensstraat 10c
2251 CH Voorschoten
Route
Gratis parkeren! En makkelijk bereikbaar met het OV
Het programma van de open week is bedoeld om kennis te kunnen maken met de docenten en activiteiten van Het Knooppunt. Elke docent werkt vanuit zijn of haar discipline en toont tijdens de workshop/ open les hoe deze gegeven worden. De cursisten zijn er ook gewoon bij, wat maakt dat geïnteresseerden een echt kijkje kunnen nemen. 

En wil je met een bekende een proefles volgen, geen probleem, leuk! Stuur deze nieuwsbrief door met de knop hieronder en kom samen!  

Wees welkom in Het Knooppunt!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2019 Het Knooppunt, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp