Copy
Het Knooppunt is de plek waar het samenkomt. Werken aan lichaam & geest in een van de vele workshops, lezingen of lessen. En specialist in babydragen.
View this email in your browser

De beste wensen!

Gelukkig niewjaar! Het Knooppunt wenst je een inspiratievol 2018.
 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je geïnteresseerd bent in één van onze, uiteenlopende activiteiten. Maar wist je al dat Het Knooppunt zo'n groot aanbod biedt? Van workshops, lezingen en lessen tot de winkel in babydraagartikelen. 

Om iedereen te laten kennismaken met ons aanbod versturen we deze nieuwsbrief. Voel je vrij hem door te sturen naar iemand die je over ons wilt tippen. 

Veel leesplezier en graag tot ziens! Wellicht op onze nieuwjaarsborrel op 6 januari van 15-17u of een volgende keer! 

Wees welkom in Het Knooppunt.
Saskia & Kim

Het Knooppunt biedt vaste lessen en individuele behandelingen. Een groot aantal professionals geven binnen het centrum hun individuele behandelingen. Maar ook incidentele workshops en lezingen worden regelmatig georganiseerd. Het rooster wordt maandelijks bijgewerkt. 

Ontdek ons aanbod en kom eens een kennismaken! Welke cursus past binnen jouw goede voornemens?

Kijk hier voor ons lesrooster met vaste lessen en individuele behandelingen
Klik voor ons overzicht met losse workshops en lezingen over verschillende onderwerpen
Meer informatie over de winkel en instructie over dragen en draagsystemen via Het Knooppunt - Shop

Wat is Het Knooppunt?

Het Knooppunt, de plek waar het samenkomt

Kom bij ons langs om je geest tot rust te brengen, te verdiepen, of om lichamelijk weer fit te worden. We geven onder andere verschillende soorten yoga, pilates, mindfulness, meditatie, Tao training, Fitball en salsalessen. Ook kun je bij ons terecht voor voedingsadvies, foodcamps en lifestylecoaching. En wat dacht je van EHBO cursussen?

Daarnaast zijn we specialist in lessen rondom mama en baby. Je kunt bij ons terecht voor zwangerschapsyoga, cursussen ter voorbereiding op de bevalling, postnatale yoga of fitball, tiener- en kinderyoga, kindermindfulness of coaching.

En ook is Het Knooppunt ook een winkel waar je terecht kunt voor het dragen van je baby en duurzame kinderkleding. In de winkel verkopen we draagdoeken, ergonomische dragers en accessoires, duurzame kinderkleding, wol en wolzijde kleding, voedingslingerie en yogaproducten.

Dat allemaal onder één dak in het centrum van Voorschoten.

Uitnodiging voor 6 januari a.s.

Een ieder die Het Knooppunt een warm hart toedraagt, nodigen we graag uit om samen met ons het glas te heffen op een veelbelovend 2018! Van 15-17u staat de deur voor je open. Wees welkom!
Het Knooppunt ligt aan de Christiaan Huijgensstraat 10c te Voorschoten. Onze openingstijden staan op onze site. We zijn eenvoudig te bereiken met bus 5, 6, 45 en 46. Gratis parkeren in de straat en omliggende parkeerterreinen op loopafstand - denk wel aan je blauwe kaart!).

Het Knooppunt - Shop
 Specialist in babydragen

In de winkel van Het Knooppunt kun je informatie krijgen over ergonomisch dragen. We verkopen doeken en dragers, consulteren op verzoek om het best passende draagsysteem te vinden, maar ook kinderkleding en yoga artikelen. 
Nog meer over de winkel Het Knooppunt op onze site. Klik hier!
Share
Tweet
Forward
Deze nieuwsbrief is van Het Knooppunt. Centrum voor lichaam en geest.

Het Knooppunt is ook te huur voor professionals, meer informatie hierover op onze site. Ons adres is:

Het Knooppunt
Chr Huygensstraat 10 c
Voorschoten, 2251 CH
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven van deze nieuwsbrief    mijn voorkeuren bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp