Copy
Het Knooppunt | Natuurlijke lifestyle en gezond bewegen. Van ongeboren tot heel oud!
View this email in your browser

Zonnestralen en festivals

Nu de dagen langer worden en de zon weer sterker schijnt, bruist het buitenleven van activiteit! Festivals, markten, feesten en braderieën worden overal in de omgeving georganiseerd.

Het Knooppunt biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod dat valt onder de noemer 'Natuurlijke lifestyle en gezond bewegen. Van ongeboren tot heel oud!' en staat regelmatig met een kraam of workshop op verschillende evenementen tijdens het festivalseizoen. We komen je er graag tegen!

 

Wees welkom.

Saskia & Kim

21 mei Wereldfair - Museum Volkenkunde - Leiden
 

Een feestelijk en cultureel uitje voor het hele gezin op Tweede Pinksterdag. Je kan meedoen aan een workshop of een muziek- of dansoptreden bekijken. Op de Wereldse markt kan je lekker rondstruinen op zoek naar de mooiste producten uit alle windstreken. De heerlijkste gerechten zijn te vinden op het foodplein. Tijdens de Wereldfair in Museum Volkenkunde maak je kennis met de diversiteit die de wereld rijk is. Er is gratis entree tot de markt en in de museumtuin zijn diverse optredens.

Lees meer op de site van Museum Volkenkunde

26 mei Urban Hippie Markt - Zoetermeer

Vorig jaar was de markt al een groot succes, dus dat schept verwachtingen! De urban hippie markt groeit en blijft tegelijk vriendelijk en kleinschalig. Er zijn 37 kramen, heerlijke hapjes en drankjes, een picknickveld, live-muziek, interactief entertainment, diverse workshops en activiteiten. We verheugen ons op een zonnige, hippe dag in de buurttuin in Zoetermeer! Toegang is gratis.

Lees meer op Facebook over de Urban Hippie markt

2 juni Bazaar Vrije School Mareland - Leiden

De Bazaar op de Vrije School Mareland is een al meer dan 10 jaar een jaarlijks terugkerend bonte en feestelijke gebeurtenis die open is voor iedereen. Het hele schoolgebouw en -terrein gonst dan van de leuke kinderactiviteiten, spelletjes, muzikale optredens, kraampjes met spulletjes en eetwaren, een restaurant, theatervoorstellingen, teveel om op te noemen. Toegang is gratis. 

Lees meer op de event pagina op Facebook over de bazar

18 t/m 25 juni Living Village - Dalfsen

Een eerste keer voor Het Knooppunt. We nemen deel aan het Living Village festival. Kim zal in deze periode een stand bemannen bij dit bijzondere (meerdaagse) festival. 

Lees meer over het Living Village festival
Share
Tweet
Forward
Nog meer over Het Knooppunt is op Facebook te vinden. Klik hier!
Copyright © 2018 Het Knooppunt, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp