Copy
Zaterdag 2 September Open Dag bij Het Knooppunt; werken aan lichaam en geest
Bekijk deze e-mail online


Chr. Huygensstraat 10-c
2251 CH Voorschoten
www.hetknooppunt.nu


Laat je verrassen op de Open Dag in Het Knooppunt

Een dag vol GRATIS workshops om onze activiteiten te leren kennen! Noteer zaterdag 2 september in je agenda.

Om iedereen kennis te laten maken met de verschillende activiteiten in Het Knooppunt is er op zaterdag 2 september een open dag. Volg een gratis workshop, ontmoet de vakdocenten van Het Knooppunt en ervaar de sfeer. Alle mensen die hun activiteiten aanbieden, regulier of incidenteel doen mee! En we sluiten deze keer af met een klein (salsa) feestje!

Wees welkom in Het Knooppunt voor de open dag. 
Het team van Het Knooppunt

PS: We nodigen je graag uit deze nieuwsbrief door te sturen naar mensen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn. Misschien leuk om samen te komen kijken?

Wat kun je verwachten?

  • Informatiemarkt; in de grote ruimte zullen marktkramen staan met informatie over de activiteiten in Het Knooppunt. Je kunt kennismaken met de docenten die graag over hun vak vertellen. Lees meer over wie er aanwezig zijn op de site.
  • Workshops; in onze kleine ruimte zijn de hele dag door workshops om eens te kunnen ervaren wat de verschillende activiteiten inhouden. Het meest recente rooster van de workshops staat op onze site! Het workshop schema voor zaterdag 2 september ziet eruit als hieronder. Workshops zijn op basis van beschikbaarheid; je hoeft dus niet te reserveren. Kom op tijd om zeker te zijn van een plekje.
.

 

  • Speelhoek; Het Knooppunt is kindvriendelijk en ons speelgoed ligt klaar. Vanuit het Ouder-Kind Cafe organiseren we dit jaar een knutseltafel en is er een springkussen. Neem dus gerust je kind mee.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Het Knooppunt, All rights reserved.


afmelden    bijwerken voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp

Wees Welkom in Het Knooppunt!