Copy
Nyhetsbrev från Ki-PANEL. Mars 2015.
View this email in your browser

Nytt panelcenter i Uppsala


För att optimera produktionen i Uppsala har vi gjort en tillbyggnad om 700 kvm där vi i huvudsak ska bearbeta paneler. 

Det ger oss möjlighet att ytterligare höja kvalitetskraven samtidigt som vi kan erbjuda våra kunder ännu bättre service.
 

Under Q2 kommer vi också att kunna erbjuda lättmonterade modulrum från italienska Misa. Ett välkommet tillskott i sortimentet som kan fås i många storlekar. Dörr och aggregat kan placeras på valfri vägg och rummet kan lätt göras större vid behov.
Modulerna kommer att finnas som lagervara vilket ger oss möjlighet till snabba leveranser.

Lobster bygger nytt i Årsta.
Ki-Panel är där.

Lobster är ett familjeföretag inom fisk och skaldjur som grundades 1990 och är idag över 100 anställda. 


Lobster erbjuder marina produkter till såväl butik som restauranger, storkök och förädlingsindustri. I huvudsak finns man på tre olika marknader i Sverige. Frysta produkter för restaurang och storkök, frysta konsumentförpackade produkter för dagligvaruhandel samt färska produkter för fiskhandel och beredningsindustri.
 
Lobster bygger nu en ny anläggning i Årsta utanför Stockholm, byggherre är Fastighets AB Brostaden. Ki-Panel har fått förtroendet att leverera ca 8 000 kvm panel men också skjutportar, snabbportar, pendeldörrar m.m. Projektet beräknas färdigt vecka 15.

Martin&Servera väljer
Ki-Panel. Igen.

Martin&Servera är Sveriges största restauranggrossist och erbjuder allt som restauranger, barer och storkök behöver. 
 

Nu bygger man ett nytt distributionslager i Umeå för att täcka den norrländska marknaden, med start vecka 14 kliver Ki-Panel in i handlingen. Ett tämligen stort projekt där Ki-Panel ansvarar för samtliga industriväggar och mellanväggar. Totalt handlar det om ca 25 000 kvm panel. För fem år sedan uppfördes en liknande anläggning i Halmstad för Martins räkning. Även den gången var Ki-Panel leverantör av panelerna. Ett lyckosamt projekt som definitivt bidrog till att vi fick chansen igen! Axfast är byggherre i Umeå och anläggningen beräknas vara klar i mitten av november.

Ki-Panel i Göteborg har ny adress.

Göteborgskontoret har flyttat till nya ändamålsenliga lokaler. Vi finns numera på adressen Backa Strandgata 15, 422 46 Hisings Backa. Välkommen att hälsa på!

Pågående projekt

Det här är några av de uppdragsgivare/projekt som vi jobbar med just nu. 

- Skånemejerier, Malmö
- Skövde Kontrollslakteri
- Lobster, Stockholm
- Kavli, Stockholm
- GLC, Göteborg
- Addersta Gård, Norrtälje
- ICA Centrallager, Helsingborg
Copyright © 2015 Ki-Panel AB, All rights reserved.


uppsägning av prenumeration    uppdatera inställningar