Copy
@rdmg is een uitgave van RDMG Uitgevers en heeft als doel om haar relaties zo goed mogelijk te informeren over productinnovaties, ontwikkelingen binnen het bedrijf, en relevante nieuwsfeiten binnen het vakgebied.
Bekijk deze e-mail in je browser
Wijzigingen in wet- en regelgeving

Best Beschikbare Techniek-documenten
De bijlage bij de Regeling omgevingsrecht bevat een lijst met documenten die als Nederlandse BBT-documenten (Best Beschikbare Techniek) worden beschouwd. Bij het verlenen van een milieuvergunning of bij het opstellen van maatwerkvoorschriften moeten deze documenten in acht worden genomen. Per 1 oktober 2017 zijn er diverse BBT-documenten toegevoegd of gewijzigd.

Lees meer

Energie audit voor grote ondernemingen
Grote ondernemingen zijn sinds december 2015 verplicht om eens per 4 jaar een energieaudit in te dienen bij het bevoegd gezag van de Wet milieubeheer. Een en ander op grond van de Richtlijn 2012/27EU betreffende energie-efficiency (Richtlijn EED) en de Tijdelijke regeling implementatie artikelen 8 en 14 Richtlijn energie-efficiëntie.

Door het Rijk is nu een werkinstructie gepubliceerd voor het beoordelen van ontvangen energieaudits, maar ook voor het vaststellen of een onderneming onder de reikwijdte van de verplichting valt. Ook voor de bedrijven zelf kan deze werkinstructie een handig hulpmiddel zijn. 

Lees meer
Accountmanager Online gezocht!
Als Accountmanager Online werk je binnen ons salesteam aan het beheer van bestaande relaties en het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille. Hiervoor ben jij verantwoordelijk door het inzetten van onze online communicatiemiddelen. 

Ben jij initiatiefrijk, commercieel, gedreven, gemotiveerd én weet je van aanpakken? Dan is dit je kans op een erg leuke en uitdagende volgende stap.
Lees meer

PGS 14 geactualiseerd

De PGS 14 is een handreiking voor bedrijven die gevaarlijke stoffen produceren, transporteren, opslaan of gebruiken en voor overheden die zijn belast met de vergunningverlening en het toezicht op deze bedrijven. De bedrijven die in deze handreiking worden bedoeld zijn de zogenoemde PGS 15-bedrijven.
 
Geactualiseerde PGS 14 toegankelijk
De geactualiseerde PGS 14 is door RDMG Uitgevers gedigitaliseerd en voor u toegankelijk gemaakt in de Databank Arbo & Milieu. Tevens is zij gekoppeld aan de daarbij behorende PGS 15. De PGS 14 moet namelijk in samenhang met PGS 15 worden toegepast.
Lees meer

RDMG Uitgevers op de Stoffendag 2017!

RDMG Uitgevers was één van de hoofdsponsoren van de Stoffendag 2017, welke georganiseerd werd op 12 december 2017. Het was een geslaagde dag met interessante sprekers en ondanks het weer een goede opkomst. Op de informatiemarkt hebben wij onze Databank Arbo & Milieu en de tools die u gebruikt om wijzigingen in wet- en regelgeving bij te houden en aantoonbaar compliant te kunnen zijn gepresenteerd.

Bent u bij onze stand geweest en wilt u 30 dagen kosteloos toegang tot onze tools? Laat uw gegevens dan hier achter! 
Nieuwe data gebruikerstrainingen 2018
Ook in 2018 bieden we weer kosteloos gebruikerstrainingen aan voor onze klanten. Hieronder de data en locaties voor komend jaar:
  • Dinsdag 6 maart te Leusden
  • Dinsdag 17 april te Rotterdam
  • Dinsdag 15 mei te Eindhoven
  • Dinsdag 12 juni te Zwolle
Alle gebruikerstraining starten vanaf 09.00 uur en eindigen omstreeks 12.00 uur.
Meer informatie en inschrijven
Prettige feestdagen en knallende jaarwisseling! 

Alle medewerkers van RDMG Uitgevers wensen u alvast erg fijne feestdagen, een knallende jaarwisseling en de beste wensen voor 2018 toe. Graag zijn wij u in het nieuwe jaar weer van dienst met ons digitale naslagwerk en onze tools!  

 
Copyright © 2017 RDMG Uitgevers, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een relatie van RDMG Uitgevers bent.

Adresgegevens:
RDMG Uitgevers
Venusweg 3
Postbus 8055
8903 KB Leeuwarden

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven.  

Email Marketing Powered by Mailchimp