Copy
@rdmg is een uitgave van RDMG Uitgevers en heeft als doel om haar relaties zo goed mogelijk te informeren over productinnovaties, ontwikkelingen binnen het bedrijf, en relevante nieuwsfeiten binnen het vakgebied.
Bekijk deze e-mail in je browser
Wijzigingen in wet- en regelgeving

Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming

Het Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming (Bbs) is een uitwerking van de Kernenergiewet. Het besluit heeft als doel de bevolking, het milieu, werknemers en patiënten te beschermen tegen nadelige gevolgen van ioniserende straling (waaronder röntgenstraling). Op 6 februari jl. verving het Bbs het Besluit stralingsbescherming. Alle EU-lidstaten moeten voldoen aan de Europese Richtlijn 2013/59/EURATOM, de Basic Safety Standards. Deze is in dit nieuwe besluit uitgewerkt.

Lees meer

Nieuwe norm ISO 45001 is een feit


De nieuwe norm ISO 45001 ‘Occupational health and safety management systems – Requirements with guidance for use’ is gepubliceerd. Deze norm vervangt OHSAS 18001 (arbomanagement). De Nederlandse titel voor de ISO 45001 is ‘Managementsysteem voor gezond en veilig werken – Eisen met richtlijnen voor gebruik’. Door deze titel is de afkorting G&VW als vervanging voor ‘arbo’ in de norm geïntroduceerd.
Lees meer
Nog 4 gebruikerstrainingen tot aan de zomer

RDMG is continue bezig met het optimaliseren van inhoud en functionaliteiten van de Database Arbo & Milieu. Register is daarin de ideale tool die u kostbare tijd bespaart aan het bijhouden van wet- en regelgeving. Het biedt u tevens de mogelijkheid bedrijfseigen documenten, zoals vergunningen, op een veilige en overzichtelijke manier hieraan toe te voegen.
 
Om u goed op de hoogte te brengen van alle ins-en-outs in relatie tot het werken met de Databank en Register, organiseren wij tot aan de zomer nog 4 gebruikerstrainingen op diverse locaties in het land.
Na een succesvolle ochtend in Leusden, mogen we nu naar Rotterdam. Deze is reeds volgeboekt, maar u kunt zich nog wel inschrijven voor één van de andere bijeenkomsten.
  • Rotterdam     -   17 april (volgeboekt)
  • Eindhoven     -   15 mei (enkele plaatsen beschikbaar)
  • Zoetermeer   -   31 mei
  • Zwolle           -   12 juni
Meer informatie en inschrijven
Commerciële uitbreiding bij RDMG

Het gaat goed met de economie in Nederland. Bij RDMG Uitgevers merken we dat ook. We zien een grote toename in aanvragen van ons naslagwerk en de tools Register en Compliance. Daar zijn we zeer blij mee.
 
Om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen hebben we gekozen voor commerciële uitbreiding in de persoon van Richard Conijn. Met zijn ervaring op het gebied van marketing en het online domein willen we onze online uitingen een extra impuls geven. We willen nog beter met u in contact staan en u kunnen voorzien van actuele en relevante informatie op uw vakgebied.

Richard zal naast Floor, Mark en Joost uw aanspreekpunt zijn bij RDMG Uitgevers. Via zijn LinkedIn profiel komt u alvast meer over hem te weten.
Copyright © 2018 RDMG Uitgevers, All rights reserved.