Copy
@rdmg is een uitgave van RDMG Uitgevers en heeft als doel om haar relaties zo goed mogelijk te informeren over productinnovaties, ontwikkelingen binnen het bedrijf, en relevante nieuwsfeiten binnen het vakgebied.
Bekijk deze e-mail in je browser
Wijzigingen in wet- en regelgeving

Algemene verordening gegevensbescherming
Vanaf 25 mei 2018 geldt binnen de gehele Europese Unie nieuwe privacywetgeving. Door deze nieuwe wetgeving, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), krijgen inwoners van de lidstaten meer invloed op wat er met hun privacygevoelige informatie gebeurt en wat bedrijven en overheden ermee doen.

Lees meer

Erkende maatregelenlijsten energiebesparing aangepast
In bijlage 10 van de Activiteitenregeling is een overzicht opgenomen van erkende maatregelen voor energiebesparing. Het uitvoeren van deze maatregelen zorgt er voor dat een bedrijf kan voldoen aan de verplichting om alle energiebesparende maatregelen uit te voeren die zich in vijf jaar of minder terugverdienen. 

Voor zeven bedrijfstakken zijn erkende maatregelen voor energiebesparing aan bijlage 10 toegevoegd. 

Lees meer
RDMG vernieuwt website
De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de totstandkoming van de nieuwe website van RDMG Uitgevers. Ook al was onze “oude” website nog niet eens zo oud, bestond behoefte aan vernieuwing van opzet, tekst en beeldmateriaal. Daarin zijn we naar ons idee erg geslaagd.
 
Met gepaste trots presenteren wij u de nieuwe website op www.rdmg.nl.
 
Wij zijn erg benieuwd naar uw reactie! Suggesties kunt u ons altijd doorgeven door een mailbericht te sturen aan info@rdmg.nl
 

Redactie RDMG versterkt

RDMG Uitgevers is trots op het feit dat zij beschikt over een eigen redactie voor het actueel houden van de Databank Arbo & Milieu. Met ingang van februari is de redactie van RDMG versterkt door:
Emmalien Visser & Joram Wierenga
Lees meer

Gebruikerstraining 6 maart te Leusden

De afgelopen jaren is de inhoud en functionaliteit van onze Databank Arbo & Milieu flink verbeterd en heeft de tool Register een ware metamorfose ondergaan.Om u goed op de hoogte te brengen van alle ins-en-outs, organiseren wij op de verschillende data en locaties gebruikerstrainingen. Ook als u al jaren abonnee bent, garanderen wij u een leerzame ochtend.

De volgende gebruikerstraining is op 6 maart te Leusden

Deelname aan de training is kosteloos.

Zie voor de andere data en locaties onze agenda
Meer informatie en inschrijven
 
Copyright © 2018 RDMG Uitgevers, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u een relatie van RDMG Uitgevers bent.

Adresgegevens:
RDMG Uitgevers
Venusweg 3
Postbus 8055
8903 KB Leeuwarden

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven.  

Email Marketing Powered by Mailchimp