Copy
Life-Force Yoga - laatste nieuws - kerstwens - kerstvakantie - mantra zingen - serious yoga
View this email in your browser

Lieve mensen,

De kersttijd nadert en we kijken terug op een bijzonder jaar. Na 3 jaar lesgeven op de Schakel/Ravelijn, zijn we verhuisd naar ons eigen yoga centrum aan de Uitterweert 2-Westervoort. De belangstelling van mensen en media voor de opening was overweldigend en de toestroom van nieuwe yoga deelnemers is enorm. Yoga begin steeds bekender te worden en steeds mensen ervaren dat het goed is voor hun gezondheid.

We willen jullie met heel ons hart bedanken voor jullie steun en aanmoedigingen om deze grote stap te zetten.

Kerst, Yoga en het Licht.
Kerst is het feest van het Licht, we vieren de overwinning van het licht op de duisternis. De geboortedatum van Christus is gepland op het moment dat de dagen weer langer worden (winterzonnewende). Kerst symboliseert onze universele wens van hoop op vrede en een betere wereld. De geboorte van Christus als onze verlosser “Verlicht” ons bestaan. Ook Yoga (vanuit de Hindoe traditie) draait om het Licht.  Door beoefening van yoga, worden onze lichamelijke , mentale en emotionele klachten lichter. We voelen meer verbinding met het Licht in ons eigen hart, onze zorgen worden minder, we worden (ver)lichter.


Kerstvakantie, geen yoga.
Van 24 december tot en met 7 januari is er geen yoga. Op maandag 9 januari beginnen de lessen weer.

We wensen jullie hele fijne kerstdagen en een mooi en gelukkig 2017!

Peter, Eva, Timo, Abha en Judith

SeriousYogavoor Serious Request

SeriousYoga sprak ons meteen aan, we staan helemaal achter het gekozen doel van Serious Request 2016: “sterfte door longontsteking bij jonge kinderen verminderen”. Ademhaling is immers een essentiële sleutel in yoga om lichaam en geest positief te beïnvloeden. Wat gaan we doen?

PROGRAMMA
Je kunt kiezen uit een kerstsamenzang, een yoga les, een ouder-kind of kinder-yogales.
 
Kerstsamenzang/Satsang op 16 december van 20:00-21:30
We gaan kerstliederen zingen uit de Christelijke traditie en spirituele liederen uit de Yoga traditie (mantra’s). Het zingen zal meer verbinding geven met je hart, de mensen om je heen en de diepere betekenis van kerst. Inloop is vanaf 19:30, aanvang is 20:00. Locatie is Life-Force Yoga centrum, Uitterweert 2- Westervoort. Familie en vrienden zijn ook welkom, men hoeft niet aan yoga te doen om deel te nemen. Voor deelname vragen we een vrijwillige donatie die geheel naar Serious Request gaat. Voor meer informatie over het zingen van mantra’s, zie onze website.
    Graag aanmelden via info@lifeforceyoga.nl zodat we ons kunnen voorbereiden op het aantal deelnemers.

Yogalessen op donatie basis. Doe je mee? Aanmelden via info@lifeforceyoga.nl. Ook familie en vrienden zijn welkom, men hoeft niet aan yoga te doen om hier aan deel te nemen
  • Yoga: zaterdag 17 december geven we van 9:30-10:45 een yogales
  • Ouder-kind yoga: zaterdag 17 december om 11:00 geven we een ouder-kind yogales, een heerlijke manier om samen met je kind te genieten en je hart te openen voor elkaar. 
  • Kinderyoga: maandag 19 december om 16:15 in Westervoort en dinsdag 20 december om 17.00 in Didam.Voor beide lessen geldt, het is een  kinderyogales voor alle kinderen van 6 - 12 jaar. Voor kinderen die al aan yoga doen wordt deze les niet afgetekend, ze mogen een vrijwillige bijdrage doen. Alle kinderen zijn van harte welkom.

Yoga op  werelderfgoedlijst!

Geweldige erkenning voor deze 1000-en jaren oude traditie uit India.. De UNESCO schrijft op 2 december jongstleden: Yoga bestaat uit lichamelijke oefeningen, meditatie, ademhalingsoefeningen en andere technieken om het "mentale, spirituele en lichamelijke welzijn te bevorderen". "Yoga is gebaseerd op het in harmonie brengen van geest, lichaam en ziel. Het wordt gedaan door jong en oud, zonder onderscheid op basis van sekse, klasse of religie en is wereldwijd populair geworden. Yoga heeft dus een uitzonderlijke en universele cultuurwaarde." 
Zie hier voor meer info.
Life-Force yoga, mindfulness en gezondheid
Life-Force yoga & mindfulness for kids
Website Life-Force yoga
Email yoga en mindfulness
Email kinderyoga en mindfulness
Copyright © 2016 Life-Force, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp