Copy
Information til holdledere

FDF Landslejr Kick-off 2021

 

Kære holdleder på FDF Landslejr 2022


Nu nærmer vi os snart! Endelig kan vi begynde at mærke den første kriblen i maven, forventningens glæde og de første tanker om landslejrsuset begynder at tage form i kredsene. Måske har I allerede gjort jer tanker om landslejren – måske er I så småt klar til at tage de første spæde skridt nu. Uanset hvad, så er alle ledere og bestyrelsesmedlemmer i kredsen inviteret til Landslejr Kick-off i jeres landsdel!
Hent invitationen til Landslejr Kick-off

Spark landslejren i gang i landsdelen


’Kick-off-aften’ er en landslejraften hjemme i din landsdel, hvor ledere fra hele landsdelen samles. Aftenen vil byde på fælles viden om landslejren, sange der vækker minder og vigtigst af alt; så holder hver enkelt ekspedition her det første ledermøde for lederne i de kredse, der skal bo sammen på FDF Landslejr 2022. 
Læs mere om aftenen og hvordan I tilmelder jer i den vedhæftede indbydelse. Alle ledere skal tilmelde sig individuelt via linket i indbydelsen senest fire dage før arrangementet. Derfor er det vigtigt, at du sender denne indbydelse videre til resten af kredsen, og at I sammen beslutter, om alle lederne vil deltage, eller om I sender et par stykker.
 
Vi lever i en omskiftelig tid, men én ting er sikker: Datoen for din landsdels kick-off-aften er fast og flyttes ikke. Vi forventer og håber naturligvis meget, at vi kan samles fysisk som planlagt. Men uanset den mulige mødeform, så behold krydset i kalenderen – for landslejren skal sparkes i gang til juni!
 

Skift af holdleder i Carla


Meget vand er løbet igennem åen, siden du meldte dig som holdleder for din kreds. Hvis I har brug for at skifte holdleder, så er det vigtigt, at dette registreres i Carla. Information omkring landslejren sendes nemlig løbende til de personer, som er registrerede som holdledere i Carla, så med en korrekt registrering går I ikke glip af informationer.

Vi glæder os meget til at se jer og sætte landslejrsuset i gang sammen!
 
Venlig hilsen
Landslejrudvalget
FDF Landslejr 2022    6.-15. juli 2022
Facebook
Instagram
Pinterest
FDF.dk
landslejr@FDF.dk

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF
www.FDF.dk
Tlf. 33136888
Mail FDF@FDF.dk


Tag mig af mail-listen   Ret dine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp

Find FDF i din by >Du modtager denne mail, fordi du er holdleder på FDF Landslejr 2022. Du vil som holdleder løbende modtage særlig information om at være kreds på landslejr.