Copy
Bekijk ook onze agenda op onze website
Bekijk hier de webversie

Tijd om te feesten en te vieren!


Het team van Zaal Gieling Groessen heeft ook de komende maanden, activiteiten georganiseerd om te feesten en te vieren. Zowel binnen als buiten bij ons in Groessen. Maak uw keuze uit onze agenda en reserveer nu. Wij bezorgen u een leuke, ontspannen avond. Wilt u zelf in 2015 een feestje vieren, bij ons of bij u thuis? Bel ons, wij denken graag met u mee. En omdat wij jarig zijn, verrassen wij u altijd met een bijzonder cadeau. 

26 april – Koningsnach met Tchom Coverband


Een spetterend optreden van de 7 mans formatie Tchom. 50 jaar pop en rock op één avond. Vraag uw verzoeknummer aan en Tchom speelt. Zo wordt elke avond met Tchom een verrassende avond. Bestel nu uw kaarten in de voorverkoop. Per stuk € 10,00 + 2 consumptiemunten. Bestelt u 5 kaarten in één keer, dan betaalt u € 50,00 en krijgt u 15 munten cadeau. Lees meer »
 

27 april – Koningsdag in Groessen


Een dag van tradities, ook in Groessen. Tussen alle festiviteiten op de Koepelwei in Groessen bent u welkom op het Gieling terras. Gegarandeerd feest en gezelligheid. Voor de kinderen is er volop vertier georganiseerd door Kindercomité Groessen. Als het oranje-zonnetje schijnt, is het lang gezellig in Groessen. Lees meer »
 

5 mei – Bevrijdingsbrunch


We vieren de vrijheid met een familiebrunch met maar liefst 50 verschillende gerechten. Naast deze bijzonder uitgebreide brunch, kunt u op die dag een leuk, verrassend, grappig familieportret laten maken door fotograaf Jacques Kok (www.fotokok.nl). Afhankelijk van het weer worden de foto’s gemaakt in onze tuin, maar we richten ook een heuse fotostudio in. Reserveer nu voor onze bevrijdingsbrunch.

Per persoon € 15,00, kinderen tot 12 jaar € 7,50, kinderen tot 5 jaar gratis.

30 mei – Aspergeavond


Een lente-avond vol verrassingen, vertaald in een 7-gangen aspergediner. Kom 30 mei naar Groessen en geniet met familie en vrienden van deze specialiteit. Eén verrassing willen we alvast verklappen. Omdat wij 50 jaar bestaan, krijgt u 50% korting op elke tweede gast

Reserveer nu! of bel 0316-52394

Uit de oude doos


Een jubileum is vaak de aanleiding om terug te kijken. Wij laten u meekijken in onze geschiedenis. Deze foto is gemaakt in november 1972, toen onze ouders een grote, moderne feestzaal openden. Wie is deze broer die het lintje doorknipt? Laat het ons weten en u maakt kans op gratis Aspergediner voor 2 personen.

50 jaar


Viert u in 2015 een feest(je)? Laat dat door ons verzorgen, bij ons in Groessen of bij u op locatie. Omdat wij 50 jaar bestaan, trakteren wij u. Waarmee wij trakteren is afhankelijk van uw keuze uit één van de drie verrassings-enveloppen. Lees meer »

Agenda

26 april

27 april 

5 mei 

30 mei

7 juli

31 oktober

29 november

12 december

Bluesavond met Memo Gonzalez & The Bluescasters

Wilt u nu al reserveren of kaarten bestellen
Bel ons 0316-523948 of kijk op onze site.

Facebook


Like ons ons op Facebook. Omdat wij 50 jaar bestaan ontvangt iedere 50e like toe een aardigheidje van ons. Doel is eind 2015 1000 likes te hebben.  
Copyright © 2015 Zaal Gieling Groessen, All rights reserved.


afmelden    wijzig voorkeuren

Email Marketing Powered by Mailchimp