Copy
Bekijk ook onze agenda op onze website
Bekijk hier de webversie

50 jaar


Op 1 september 2015 is het 50 jaar geleden, dat de vorige generatie, Jan en Dien Gieling, hun horecabedrijf begonnen. Van een kleine bruine, maar o zo gezellige, kroeg met een zaaltje is het uitgegroeid tot een modern bedrijf met 4 verschillende zalen en een uitstekende keuken. Ons gastheerschap en keukenbrigade komt u ook tegen op locatie, zowel bij bedrijven en particulieren thuis. Lees meer »

De gouden envelop


U wilt een feest(je) geven. U denkt er over om dat feest(je) door ons te laten verzorgen, in ons centrum of op een door u aan te geven locatie. We zijn altijd zeer vereerd als we voor iemand de gastheer mogen zijn. Als u uw feest(je) in 2015 viert, dan verrassen we u met een bijzonder cadeau. Want ‘wie jubileert trakteert’. Omdat wij 50 jaar bestaan trakteren wij u. Hoe werkt het... Lees meer »
 

Jubileumagenda


We hebben een heleboel leuke plannen. Niet alles is nog concreet. Zodra we een evenement concreet hebben, zullen we dat publiceren. Houd dus regelmatig onze speciale jubileumpagina op de website en de agenda in de gaten, zaalgielinggroessen.nl/50-jaar. Ook de programma’s van verenigingen voor zover we daar mee te maken hebben, zullen we op dit deel van de site vermelden. Lees meer »
 

50 jaar vraagt om een feestje


50 jaar is een mijlpaal. Een gebeurtenis met een gouden randje. Dat vraagt om een feestje.Wij dagen u uit om een 50-jaar feestje te vieren. U mag zelf bepalen hoe u aan die 50 komt. Bijvoorbeeld: een gezin, man (24), vrouw (23) en kind (3) vieren samen 50 jaar. Of een club die zijn 50ste lid inschrijft, een voetballer met zijn 50ste doelpunt.

En omdat wij 50 jaar bestaan krijgt iedereen die bij ons of op locatie een feestje geeft de keuze uit de drie gouden enveloppen. Dat maakt uw feestje extra bijzonder. Wilt u ook een feestje vieren? Neem contact op. Wij adviseren u graag.
Lees meer »

Catering voor de feestdagen


Onze salades zijn in de wijde omgeving bekend. Ook voor de kerstdagen en oud & nieuw kunt u genieten van deze specialiteit. En.... het scheelt u tijd in de keuken. Bestel tijdig. Afhalen op 24 december, 26 of 31 december.

Facebook


Like ons ons op Facebook. Omdat wij 50 jaar bestaan ontvangt iedere 50e like toe een aardigheidje van ons. Doel is eind 2015 1000 likes te hebben.  
Copyright © 2014 Zaal Gieling Groessen, All rights reserved.


afmelden    wijzig voorkeuren

Email Marketing Powered by Mailchimp