Copy
Bekijk ook onze agenda op onze website
Bekijk hier de webversie

Nog even en het jubileumjaar ligt achter ons

 

De eindsprint van 2015!!


Beste <<Voornaam>>,

Het is alweer de vierde nieuwsbrief van 2015. Wat een prachtig jaar. We hebben weer best veel te melden, veel leesplezier!

Zaal Gieling Groessen
Rob, Elselien, Nick en Katelijne
 
 

Nominatie Duivense ondernemer van het jaar


Blij verrast waren wij recent met een telefoontje van MKB Duiven. Daarin werd verteld dat ons bedrijf één van de vijf genomineerden is, om bovenstaande titel in de wacht te slepen. U begrijpt dat wij dit als een enorme waardering voelen voor ons prachtige vak (en werk) en heel speciaal is in dit jubileumjaar. Nu maar duimen dat we de strijd aan kunnen met de andere genomineerden! Op 7 januari aanstaande wordt de winnaar bekend gemaakt worden. Maar laat duidelijk zijn dat we al erg trots bij de genomineerden te horen.
 

31 oktober Wildavond

De wildavond was al vrij snel volledig vol geboekt. We hebben helaas een aantal gasten teleur moeten stellen. Er waren weer de nodige vernieuwingen op die avond vanuit onze keukenbrigade en gelukkig hebben we daarop de nodige complimenten mogen ontvangen. Wij kijken naar de mogelijkheid om volgend jaar naast de vaste zaterdagavond, de zondagmiddag toe te voegen, zodat meer gasten kunnen genieten van een heerlijk diner ...


14 november Prinsenbal


Op zaterdag 14 november nemen wij afscheid van Prins Marcel de 2e en zijn Adjudant Wiely Steentjes. Het tweetal staat een ludieke afscheidsceremonie te wachten, waarna de scepter wordt ingenomen. Vervolgens wordt de spanning in de zaal flink opgevoerd rond de onthulling van het ‘Best bewaarde geheim van Groessen’. De verschijning van een nieuwe Prins is elk jaar weer een spektakel. De bekende Brabantse coverband Slamm zal voor het eerst het Prinsenbal in Groessen muzikaal omlijsten. De aanvang is om 20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. De entree voor niet-leden bedraagt € 10,- per persoon. Als het Prinsenbal weer achter ons ligt dan maken wij ons op voor de jaarlijkse, oergezellige Pronkzitting op 15,16 en 17 januari.
 


29 november Rosentaler in Groessen


De kaartverkoop is goed op gang. We kunnen nu al met zekerheid zeggen dat dit een onvergetelijke dag gaat worden. Prachtige feestmuziek, lekker biertje, lekkere hap erbij, kortom wij zorgen dat we er samen flink van kunnen genieten. Heb je nog geen kaarten? Reserveren kan via de website, maar bellen kan natuurlijk ook.
Kijk voor een impressie ook eens op www.rosentaler.nl. Kom samen met je (sport)team, je buurt, familie naar Rosentaler!
 

12 december Bluesavond met Memo Gonzalez & The Bluescasters

Ook hiervoor is inmiddels de kaartverkoop gestart. Bij de echte bluesfans staat de datum natuurlijk al in de agenda. Dit is echter voor iedereen een unieke kans om een grote internationale artiest dichtbij te zien. Daarnaast is het natuurlijk altijd een hartstikke gezellige avond. Kijk op www.memogonzalez.de voor extra informatie.

Kaarten bestellen?

Bel ons 0316-523948 of via onze website.


13 december Winterwonderland met In Between


Een verrassende muzikale middag met het koor In Between en gasten. De vorige edities van Winterwonderland waren een enorm succes. De middag wordt afgesloten met een stamppot buffet. Meer informatie op onze website.

Kerst 2015

 

De bestelformulieren voor uw kerstbestelling, salades, puddingen en buffetten komen binnenkort ook online. Kijk hiervoor op onze website en doe uw bestelling direct!

Welke envelop kiest u?


Viert u in 2015 een feest(je)? Laat dat door ons verzorgen, bij ons in Groessen of bij u op locatie. Omdat wij 50 jaar bestaan, trakteren wij u. Waarmee wij trakteren, is afhankelijk van uw keuze uit één van de drie verrassings-enveloppen. lees meer »
 

Catering einde jaar

 

Kerstborrel op uw werk, stamppotbuffet ter afsluiting bij u op kantoor? Sinterklaasfeestje? Wij adviseren u graag en ook deze activiteiten lopen mee in onze actie; wie jubileert, trakteert!

Team Zaal Gieling Groessen

Agenda

14 november

Prinsenbal in Groessen

29 november

12 december

13 december


Wilt u nu al reserveren of kaarten bestellen
Bel ons 0316-523948 of kijk op onze site.
Copyright © 2015 Zaal Gieling Groessen, All rights reserved.


afmelden    wijzig voorkeuren

Email Marketing Powered by Mailchimp