Copy
Bekijk ook onze agenda op onze website
Bekijk hier de webversie

Zomer!!


Geachte gast,

Met veel genoegen hebben wij deze nieuwsbrief weer samengesteld. Er is veel te vertellen. We zijn halverwege 2015 en hebben al vaker mogen trakteren dan de leeftijd van ons bedrijf! 
De reacties zijn allemaal positief. Voor ons leuk om te doen en voor de gasten een extra cadeautje bij het feest.
Verder zetten we even een aantal data op een rijtje voor u. En vertellen over een aantal aanpassingen in ons bedrijf.

Jubileumreceptie


Op 1 september vieren wij ons 50 jarig bestaan ook graag met u. Vanaf 19.00 uur begint de receptie waarbij wij u graag uitgebreid trakteren en ook graag willen spreken als gast van ons horecabedrijf. De jubileum receptie grijpen wij ook aan om samen met onze zakenpartners weer een aantal vernieuwingen op culinair gebied aan u te presenteren.


28 augustus, Zomer in Gelderland


Omroep Gelderland komt met Angelique Kruger naar Groessen. Wij zijn daar natuurlijk ook bij aanwezig. In het 6e seizoen van deze serie voor radio en tv komt de crew naar Groessen. Een leuke en gevarieerde dag in het dorp.
 


20-22 september Kermis Groessen


Het dorp staat weer op zijn kop. Binnenkort is via onze website het programma te vinden.
 

31 oktober Wildavond


Deze avond staat al jaren vast op onze agenda en hoeft eigenlijk nauwelijks nadere toelichting. Mooie wildgerechten, een goed glas wijn en natuurlijk ook een verrassing vanwege ons jubileum. Reserveren kan hier.

29 november Rosentaler in Groessen


Geen (oogst) wijnfeest in september of bierfeest in oktober,  maar een geweldige feestmiddag en avond op zondag 29 november. Wij zijn enorm  trots dat we Rosentaler naar Groessen hebben weten te halen. Een fantastische band met maar liefst 14 personen.

12 december Bluesavond met Memo Gonzalez & The Bluescasters 


We proudly present: Memo Gonzalez & The Bluescasters. Een artiest met een geweldige internationale reputatie.

Kijk op www.memogonzalez.de voor extra informatie.

Wilt u nu al reserveren of kaarten bestellen?  Bel ons 0316-523948 of kijk op onze agenda.

50 jaar


Viert u in 2015 een feest(je)? Laat dat door ons verzorgen, bij ons in Groessen of bij u op locatie. Omdat wij 50 jaar bestaan, trakteren wij u. Waarmee wij trakteren is afhankelijk van uw keuze uit één van de drie verrassings-enveloppen. Lees meer »


Pand weer fris geschilderd


Het was nodig om het pand aan de Dorpstraat weer even goed in de verf te zetten. Daar is het niet bij gebleven. Wij hebben direct ook de gelegenheid genomen om  de ramen van Zaal Kandia aan te passen. Dit geeft nu een enorme extra lichtopbrengst in de zaal. Tot slot hebben  we recent ook de stoelen vernieuwd! Heerlijk zitcomfort en makkelijk te verwerken voor ons. Daar kunnen we voorlopig weer mee vooruit en de nodige feestjes bouwen!
 

Facebook


Wij zijn goed op weg richting de 1.000 likes in 2015. Op dit momentstaat de teller op 896, dus die 1.000 zitten er wel in. Like ons Facebook. Omdat wij 50 jaar bestaan, ontvangt iedere 50e like een aardigheidje van ons. 


Catering


Wilt u bijvoorbeeld uw tuinfeest all-inclusive  laten ontzorgen door ons? Neem contact voor de mogelijkheden. Wij regelen de aankleding, eventuele tenten, eten, drinken, personeel, et cetera. Ook voor uw feest op locatie geldt onze jubileumactie natuurlijk!
 


Vakantie


Wij wensen u een heerlijke zomer, fijne vakantie en graag tot ziens!

Team Zaal Gieling Groessen
 

Agenda

1 september

Jubileumreceptie

28 augustus

Zomer in Gelderland

20-22 september

Kermis Groessen

31 oktober

29 november

12 december


Wilt u nu al reserveren of kaarten bestellen
Bel ons 0316-523948 of kijk op onze site.
Copyright © 2015 Zaal Gieling Groessen, All rights reserved.


afmelden    wijzig voorkeuren

Email Marketing Powered by Mailchimp