Copy
Bekijk ook onze agenda op onze website
Bekijk hier de webversie

Terugblik jubileumreceptie


en vooruitblik op najaar


Beste <<Voornaam>>,

Hierbij ontvangt u onze nieuwe nieuwsbrief. We kijken terug op de jubileumreceptie, blikken vooruit naar het najaar en melden nog een aantal andere leuke uitjes. En natuurlijk ook even richting de Groessense kermis.

Zaal Gieling Groessen
Rob, Elselien, Nick en Katelijne
 
 

Jubileumreceptie op 1 september 2015


Wat zijn wij verrast! Door de talloze kaarten, gelukwensen, mooie brieven en de aanwezigheid van vele honderden gasten. Daarnaast ook nog eens een keer drie serenades en een vendelhulde van de Groessense muziekverenigingen. Oude bekenden waren erbij. Muzikanten van vroeger maar ook de Groessense voetbalvereniging.

Het was een prachtige dag. Zoals inmiddels ook in de pers is gekomen zullen wij de giften doneren aan verschillende organisaties. Kijk voor meer informatie op www.zaalgiellinggroessen.nl. Daar treft u ook al de eerste foto’s van deze geweldige dag aan.
 


Facebook


We zijn inmiddels over de 1000 likes heen. Tijdens de jubileumreceptie werd aan de 1000e like een cadeau overhandigd. Dank aan allen die ons al een like hebben gegeven, we sparen rustig door naar (de volgende mijlpaal) 1500.

Hoe meer likes, hoe eerder u op de hoogte bent van de nieuwtjes, agenda en andere zaken van Zaal Gieling Groessen. Overigens zouden wij het ook op prijs stellen als u een recensie schrijft via onze Facebook pagina.
 

Groessen; mooiste dorp van Gelderland.


Inmiddels “oud nieuws” maar toch leuk om te melden natuurlijk. Tijdens een hele spannende ontknoping van Zomer in Gelderland op 28 augustus is Groessen uitgeroepen tot het mooiste dorp van Gelderland. Met prachtig weer en de hoofdprijs en een uitpuilend terras, was dit een prachtige dag.
 


Schutters Onderling Genoegen getrakteerd


Op de dinsdag van de Duuvese kermis, 1 september jl, werd aan alle schutters een broodje beenham aangeboden. Dit ook ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Zaal Gieling Groessen. De schutters hebben dit erg op  prijs gesteld. Dank aan de vrijwilligers die snel de handen uit de mouwen hebben gestoken om de vele honderden broodjes te verwerken. Dit herhalen we natuurlijk ook voor de Groessense schutters op de kermismaandag bij het slechten van de barricade aan de Dorpstraat.
 

Kermis Groessen 2015


Vanaf de 19e september is het weer volop feest in Groessen. In ons café en het terras zal Tom Meuwese voor de muzikale omlijsting zorgen. Op maandag en dinsdag uiteraard worden weer de Schuttersmaaltijden geserveerd. Dit jaar niet in Zaal Kandia maar in zaal De Driehoek.

Vanwege het vijftigjarig bestaan is er een actie op de kermisdinsdag. Iedere tweede persoon ontvangt 50% korting op het hoofdgerecht. Bel en reserveer je tafel.  

Wildavond


De geplande wildavond van 31-10-2015 is volledig gereserveerd. We zetten u als gast graag op de wachtlijst en proberen ook in overleg naar een tweede datum te kijken.

Ons advies is dus om gewoon te bellen en te informeren naar de mogelijkheden, als u onze gast wilt zijn voor een fijne culinaire avond. Reserveren kan ook via de website uiteraard.


29 november Rosentaler in Groessen


De Rosentaler komen! De voorbereidingen beginnen nu echt serieus op gang te komen. De eerste tafelreserveringen zijn binnen en samen met de keuken hebben we al een paar gerechten besproken, die tijdens dit prachtige feest ook kunnen worden gegeten. We doen er in ieder geval Groessense Gröstl bij (met een knipoog naar de Tiroler Gröstl). Dit wordt een prachtig feest. Kaarten zijn te reserveren via de website, maar bellen kan natuurlijk ook. Kijk voor een impressie ook eens op www.rosentaler.nl. Kom samen met je (sport)team, je buurt, familie naar Rosentaler!
 

(Internationale) Bluesavond


12 December, zet deze datum in je agenda als je blues liefhebber bent. Kijk voor meer info ook op.

Kijk op www.memogonzalez.de voor extra informatie.

Wilt u nu al reserveren of kaarten bestellen?  Bel ons 0316-523948 of kijk op onze agenda.

Kerst 2015


We willen ons jubileumjaar graag afsluiten met een mooi arrangement met de kerst. Graag vragen wij uw hulp omdat we nog aan verschillende dingen denken. Gaan we een soortgelijke brunch organiseren, zoals op Bevrijdingsdag dit jaar? Bieden wij u de mogelijkheid om exclusief te dineren? Voelt u meer voor een 12 gangen amuse diner met een heerlijk wijn arrangement? Denk met ons mee en stuur uw voorkeur via email naar info@zaalgielinggroessen.nl. Dan nemen wij de suggesties zeker in overweging. Ieder ander idee is natuurlijk ook welkom!

Welke envelop kiest u?


U wilt een feest(je) geven. U denkt er over om dat feest(je) door ons te laten verzorgen, in ons centrum of op een door u aan te geven locatie. We zijn altijd zeer vereerd als we voor iemand de gastheer mogen zijn. Als u uw feest(je) in 2015 viert, dan verrassen we u met een bijzonder cadeau. Omdat wij 50 jaar bestaan trakteren wij u.

Hoe werkt het:

Op een bepaald moment tijdens uw feest(je) krijgt u van ons drie gouden enveloppen aangeboden. In deze enveloppen zitten drie verschillende verrassingen. De verrassing in de envelop heeft altijd te maken met een deel van uw feest, dat u bij ons heeft besteld.

U trekt één van de enveloppen en u weet direct welk deel van uw feest(je) wij voor onze rekening nemen. 

Wilt u meer weten? Neem contact op en wij vertellen u graag hoe u kunt profiteren van onze jubileumactie.
 

Agenda

20-22 september

Kermis Groessen

31 oktober

29 november

12 december


Wilt u nu al reserveren of kaarten bestellen
Bel ons 0316-523948 of kijk op onze site.
Copyright © 2015 Zaal Gieling Groessen, All rights reserved.


afmelden    wijzig voorkeuren

Email Marketing Powered by Mailchimp