Copy

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken
 

Indien deze pagina niet goed wordt weergegeven,
klik dan hier

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken - juli 2016

Website-links

» Rooster bardiensten
» Bardienstovername
» Jaarkalender

» Lidmaatschap
» Onze Sponsors

Van de redactie

De Media Commissie wenst iedereen een goede vakantie toe met hopelijk veel zon, zee en strand. 
Heb je informatie voor onze nieuwsbrief en/of andere media, mail dit dan naar mediacom@tcderauwbraken.nl. Dat kunnen foto’s zijn, maar ook (korte) teksten, leuke nieuwtjes of voorvallen, kortom, alles wat u zelf ook graag leest. 
Veel lees- en tennisplezier, de media commissie

Mail jouw copij naar mediacom@tcderauwbraken.nl.

Nieuwsbrief

Uiterste inleverdata copij

September 2016 2 september 2016
Oktober 2016 21 oktober 2016
December 2016 9 december 2016
Januari 2017 27 januari 2017

Van de Voorzitter

Als u dit stukje leest, is ons open Riddershoeve toernooi al weer achter de rug en staan de Berkel-Enschotse kampioenschappen voor de deur. Alle kampioenen van harte gefeliciteerd! Veel werk voor alle vrijwilligers die zich toch iedere keer weer geheel belangeloos inzetten voor onze club en onze leden. Hulde en dank daarvoor.

Dat vrijwilligers werven een probleem is, is niet nieuw. Dat er echter geen aanvulling gekregen kan worden in onze jeugdcommissie en dat daardoor evenementen (zoals de jeugd feestdag) geen doorgang kunnen vinden is natuurlijk ronduit treurig. Ik roep (met name) ouders van onze jeugdleden dan ook op om zich aan te melden. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Zonder jeugdcommissie zal er nog minder tot niets meer georganiseerd kunnen worden voor onze jeugd en dat kan grote gevolgen hebben voor onze club.
» Lees meer

In Memoriam Jan Paijmans


Op 24 mei jongstleden hebben wij afscheid moeten nemen van Jan Paijmans. Jan heeft nog net de 72-jarige leeftijd bereikt, ondanks zijn slopende ziekte.In de laatste maanden voor zijn overlijden heeft hij op een goede manier afscheid kunnen nemen van alles wat hem lief was.
 
Jan was lid van onze vereniging sinds 2001 en hij heeft zich vrijwel meteen als vrijwilliger binnen de accommodatiecommissie betrokken gevoeld bij onze club. Vol overgave stortte hij zich op het werk binnen de commissie en hij was vrijwel altijd op het tennispark te vinden als er iets gedaan moest worden. Zo was Jan bijvoorbeeld tijdens ons 35-jarig bestaan op de zondag actief bezig met het mee-opstellen van de spellen en vooral de Ik hou van Holland stormbaan. Hij heeft  in 2005 voor zijn inspanningen voor de club de Anton Snellen Trofee ontvangen.
 
Jan was een betrokken man, die zich met hart en ziel ingezet heeft voordatgene waar hij in geloofde. Zijn gezin was zijn alles, hij kon genieten van familiebijeenkomsten.
 
Jan was natuurlijk ook de bakker, die bekend stond om zijn overheerlijke worstenbroodjes. Regelmatig werden die worstenbroodjes ook op onze tennisclub bij een evenement genuttigd. Hij was altijd bereid bestellingen hiervoor aan te nemen.
 
Jan laat zijn vrouw José, twee dochters, een zoon en vijf kleinkinderen achter.
 
Wij wensen zijn vrienden, kennissen maar bovenal José, Barbara, Maurice en Nicolette, hun partners en zijn kleinkinderen veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.
 
Namens de leden van TC de Rauwbraken,
 
Hans Koopmans
Voorzitter

JEUGDKAMPIOENEN BIJ TC DE RAUWBRAKEN


Woensdag 1 juni is het team bestaande uit Sjors Hamers, Stijntje de Kort, Isabel Loonen, Mees van Schijndel, Thyme Vromans en Ole Croon kampioen gewordenin de groene competitie.
 
Zondag 5 juni is het mixteam 14+ bestaande uit Daantje Hamers, Daphne Spuybroek, Inge Somers, Tije van Schijndel, Jens van Hest en Ties Pijnenburg kampioen geworden.

Woensdag 8 juni is het team bestaande uit Job Dobbelsteen, Tijs Dobbelsteen, Daan de Bruin, Jules van Beerendonk en Pepijn van de Wiel kampioen geworden in de groene competitie.

GEFELICITEERD!

Met sportieve groet namens de jeugdcommissie,
Claudia Kuiper

SPONSOR IN HET ZONNETJE

Leen Bakker AaBe Fabriek Tilburg, omdat mooi wonen niet duur hoeft te zijn!
 
In de winkel van Leen Bakker bij de AaBe fabriek heb ik een afspraak met Ronald Westerveld, de eigenaar van de winkel. In de buurt van het Servicepunt sta ik even op Ronald te wachten en twee verschillende medewerkers vragen in die tijd of ik al geholpen word en of ze iets voor mij kunnen doen. Ik ben aangenaam verrast door de vriendelijkheid van het personeel.
» Lees meer

Annulering Feestdag Jeugd
 

Beste Jeugdleden en ouders,
Op 4 september stond de jaarlijkse feestdag voor jullie, de jeugd, op onze activiteitenkalender. Helaas hebben wij als Jeugdcommissie moeten besluiten deze feestdag dit jaar niet door te laten gaan. De reden hiervoor willen wij toelichten.
  » Lees meer

TC de Rauwbraken verwelkomt haar nieuwe leden.

Nieuwe jeugdleden

Lucas Ceton Berkel-Enschot
Rick La Fors Berkel-Enschot

Nieuwe leden senioren

 
Marc La Fors Berkel-Enschot
Harm van Hees Berkel-Enschot
José Konings Berkel-Enschot
Jessica Reinders Berkel-Enschot
Corry Smolders Berkel-Enschot
Kitty Wolf Berkel-Enschot
Isabel Zandboer Berkel-Enschot

Opzeggen lidmaatschap

Indien u uw lidmaatschap van TC de Rauwbraken wilt opzeggen dient u (volgens de statuten) er rekening mee te houden dat u dit moet doen vóór 1 oktober van het lopende jaar.Het lidmaatschap eindigt dan per 1 april van het daaropvolgende jaar.
Tot die tijd bent u gehouden aan de verplichtingen met betrekking tot het vervullen van de bardiensten en kunt u nog gebruik maken van de faciliteiten van onze vereniging.
Opmerking: Opzeggen bij een sportvereniging valt buiten de Wet van Dam.
Voor vragen over het lidmaatschap kunt u ook bij de ledenadministratie terecht. Opzeggen dient schriftelijk of per e-mail te geschieden bij de ledenadministratie:

Ledenadministratie TC de Rauwbraken
t.v.a. Riet Huijbregts
Torenakker 16
5056 LN  BERKEL-ENSCHOT
ledenadministratie@tcderauwbraken.nl

Aanpassing barprijzen per 1 juli 2016


De prijzen van een aantal producten worden per 1 juli 2016 verhoogd en een aantal blijven gelijk.De afgelopen jaren zijn de prijzen niet aangepast aan de stijging van inkoopprijzen.
 
Afgelopen voorjaar heeft de barcommissie en het bestuur hier naar gekeken en op basis hiervan heeft het bestuur een besluit genomen om de prijzen per 1 juli aan te passen.
 
Globaal worden de volgende aanpassingen, doorgevoerd:
  1. Een aantal producten, 10-15%, wordt uit het assortiment verwijderd omdat de vraag te laag was.
  2. Een aantal producten wordt op verzoek toegevoegd.
  3. Een zeer beperkt deel kent een substantiële verhoging omdat de inkoopprijs en de verkoopprijs ongeveer gelijk lagen.
  4. Enkele prijzen zijn aangepast aan de prijs van vergelijkbare dranken en versnaperingen.
  5. Het grootste deel van de prijzen blijft gelijk of krijgt een minimale verhoging.
 
Het voornemen van het bestuur is om de wijzigingen jaarlijks te bekijken, zodat eventuele aanpassingen voortaan minimaal zullen zijn.

Oproep digitale nieuwsvoorziening

Wij hebben onze digitale nieuwsvoorziening (website, nieuwsbrief, Facebook en TV-reclame) een facelift gegeven. Om de media van de nodige info te voorzien, hebben wij input van jullie nodig. Dit kunnen foto’s, filmpjes, verslagen, anekdotes, plaatjes en alle andere vormen van digitale communicatie zijn. Kortom voorzie ons van informatie.Je kunt jouw info mailen naar mediacom@tcderauwbraken.nl of verzenden met wetransfer
Veel van onze leden zijn actief op internet. Een aantal daarvan zit op Facebook en heeft gemerkt dat korte vluchtige nieuwsfeiten via onze Facebookpagina voorbijkomen. Like TC De Rauwbraken op Facebook en u blijft ook hiervan op de hoogte. We krijgen hier veel positieve reacties op. Voor mensen die geen Facebook hebben: u mist geen inhoudelijke informatie. Die komt tot u via de nieuwsbrief en website.  Maar wellicht voor u een reden om toch eens op Facebook te kijken. Er is altijd wel iemand in uw omgeving te vinden die u ermee wil helpen.
» Facebook TC de Rauwbraken

Agenda
 

Senioren

 
9 - 17 juli B-E Kampioenschappen
5 sept - 30 okt Externe najaarscompetitie
22 sept - 22 dec Dubbel competitie Heren en Dames
   

Jeugd

 
9 - 17 juli B-E Kampioenschappen
22 juli Combi-toernooi TVBE / TCDR
11 september World Tour Kids
5 sept - 30 okt Externe najaarscompetitie
25 september World Tour Kids
Facebook
Twitter
Website
Email

Adverteerders

TC de Rauwbraken
Rauwbrakenweg 38
5056 EJ  Berkel=Enschot
tel: 013-5333883
e-mail: info@tcderauwbraken.nl
website: www.tcderauwbraken.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 

 
Copyright © 2016
TC de Rauwbraken,
All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp