Copy

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken
 

Indien deze pagina niet goed wordt weergegeven,
klik dan hier

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken - September 2015

Website-links

» Rooster bardiensten
» Bardienstovername
» Jaarkalender

» Lidmaatschap
» Onze Sponsors

Van de redactie

Heb je nog informatie voor onze nieuwsbrief of andere media, mail dit dan naar mediacom@tcderauwbraken.nl. Dat kunnen foto’s zijn, maar ook (korte) teksten, leuke nieuwtjes of voorvallen, kortom, alles wat u zelf ook graag leest. 
Veel lees- en tennisplezier, de media commissie

Mail jouw copij naar mediacom@tcderauwbraken.nl.

Nieuwsbrief

Uiterste inleverdata copij

Oktober 2015 15 oktober 2015
December 2015 26 november 2015

Van de Voorzitter

Wat hebben we een fantastisch feestweekend achter de rug. Het laatste weekend van augustus was gekozen om ons 7e lustrum te vieren met een feestavond op 29 en een feestdag op 30 augustus. De weergoden waren ons buitengewoon goed gezind, de regen van zaterdag op zondag viel pas toen iedereen al naar huis was. Op zondag was het zelfs tropisch warm en de bak water aan het einde van de stormbaan werd door jong en oud gewaardeerd. Alle vrijwilligers die meegewerkt hebben aan het succes van dit weekend, nogmaals hartelijk dank! Voor foto’s van de feestdag kunt u terecht op onze website www.tcderauwbraken.nl

De diverse competities (interne najaar en KNLTB najaar- en wintercompetities) staan ook weer op de rol en de deelnemers aan deze evenementen wens ik natuurlijk ook veel succes.

» Lees meer

TON KLAASSEN WISSELTROFEE

Hallo sportieve tennisliefhebbers,
Dit jaar organiseren wij voor de 3e keer het Ton Klaassen Wisseltrofee toernooi. Dit jaar is het geen weekend toernooi maar een dag toernooi en wel op zondag 11 oktober. Dus reserveer deze zondag alvast voor dit gezellige (onderlinge) toernooi. Het is een actueel rating mixtoernooi dus je kunt alleen inschrijven voor Gemengd Dubbel. Wij maken dan mixed poules op sterkte.
Het toernooi begint om 9.30 uur en de finales worden later op de dag gespeeld. Na de finalewedstrijden nemen alle finalisten het nog tegen elkaar op om de felbegeerde TON KLAASSEN WISSELTROFEE.
 
Wij hebben er weer zin in.
Vanaf vrijdag 4 september kun je je inschrijven..
Schrijf je snel in voor dit gezellige toernooi.
 
Groetjes, Iris en Jeannette

» Inschrijven

Vrijdag-avond dorpenmix

Vrijdag-avond dorpenmix
Na jaren spelen op vrijdagavond met Biezenmortel, Haaren en Udenhout is de dorpenmix ten einde. Er zijn steeds minder deelnemers per jaar en omdat we nu ook op de vrijdag-avond in het najaar en de winter competitie gaan aanbieden, is er met de overige dorpen besloten dat we stoppen met de dorpenmix. Ten eerste wegens teruglopend aantal deelnemers, ten tweede omdat er te weinig banen overblijven per park door de najaars- en wintercompetitie. Jammer voor de deelnemers die nog graag mee hadden gedaan, maar daar staat tegenover dat je op deze avond competitie kunt gaan spelen. Dus tennissen blijft mogelijk.
We hebben hele leuke avonden gehad en vele leuke/goede/spannende/sportieve wedstrijden. Ook na de wedstrijden was het vaak erg gezellig. Ik weet dat er mensen zijn die graag door hadden willen gaan, maar dit is helaas niet meer mogelijk.
Groetjes, Inge Zijlstra
 

Najaarscompetitie 2015

Al vele jaren organiseert de KNLTB een najaarscompetitie die in de maanden september en oktober wordt afgewerkt. Het is een hard groeiende competitie waar ook verenigingen met gravelbanen aan mee kunnen doen. Wij als TC de Rauwbraken hebben deze competitie nooit eerder aangeboden omdat wij in september ons veteranen toernooi organiseren. Tot dit jaar was het niet mogelijk wedstrijden die tijdens het toernooi op ons park gespeeld moesten worden te verplaatsen. Dit jaar biedt de KNLTB wel de mogelijkheid om deze wedstrijden op een ander tijdstip in te halen. Het biedt onze club wel de mogelijkheid om deze competitie dit jaar voor het eerst aan te bieden.
» Lees meer 

TC de Rauwbraken verwelkomt haar nieuwe leden.

Nieuwe leden senioren

 
Mikel Maas Berkel-Enschot
Esther Pijnenburg Berkel-Enschot

Nieuwe jeugdleden

 
-  

Verslag Berkel-Enschotse kampioenschappen

Zaterdag 11 juli

Vandaag de dag van de jeugdfinales. En laten we beginnen met eerst Mette (7) en Harm (7) te bedanken voor hun hulp bij de voorbereidingen van deze dag. Ontzettend fijn dat jullie hielpen.
» Lees meer

Verslag donderdagmiddag dames 3, 4e klasse 17+

Donderdag 2april.

Al vroeg uit de veren om op tijd aanwezig te zijn in Helvoirt.
Keurig gekleed in onze sponsorkleding (bedankt Ria Verschuren) maakten wij daar in  Helvoirt een goede indruk.
Een nog vrij jong gezelschap en een stevige wind (storm) hebben er voor gezorgd dat we maar 1puntje gehaald hebben dankzij Ria en Ans.
Na een gezellige dag en flink uitgewaaid weer terug naar Berkel-Enschot. Zo gezegd zo gedaan, maar dat wilde niet zo vlotten: we waren iets vergeten uit te zetten!! Helemaal niet erg Ria, kan de beste overkomen.
Dankzij Jan en Walter zijn we toch nog goed thuis gekomen.
» Lees meer

Oproep digitale nieuwsvoorziening

Wij hebben onze digitale nieuwsvoorziening (website, nieuwsbrief, Facebook en TV-reclame) een facelift gegeven. Om de media van de nodige info te voorzien, hebben wij input van jullie nodig. Dit kunnen foto’s, filmpjes, verslagen, anekdotes, plaatjes en alle andere vormen van digitale communicatie zijn. Kortom voorzie ons van informatie.Je kunt jouw info mailen naar mediacom@tcderauwbraken.nl of verzenden met wetransfer
Veel van onze leden zijn actief op internet. Een aantal daarvan zit op Facebook en heeft gemerkt dat korte vluchtige nieuwsfeiten via onze Facebookpagina voorbijkomen. Like TC De Rauwbraken op Facebook en u blijft ook hiervan op de hoogte. We krijgen hier veel positieve reacties op. Voor mensen die geen Facebook hebben: u mist geen inhoudelijke informatie. Die komt tot u via de nieuwsbrief en website.  Maar wellicht voor u een reden om toch eens op Facebook te kijken. Er is altijd wel iemand in uw omgeving te vinden die u ermee wil helpen.
» Facebook TC de Rauwbraken

Agenda
 

Senioren

 
10 spet - 25 okt KNLTB najaarscompetitie
25 sep / 17dec Dubbel competitie Heren en Dames
11 oktober Ton Klaassen trofee
8 november Snerttoernooi
   

Jeugd

 
4 oktober World tour kids
23 oktober Frietinstuif
23 oktober De Kleine Wereld Toernooi 12+
28 oktober 4 dorpentoernooi - Stokeind
4-11-18-25 november Externe competitie jeugd
Facebook
Twitter
Website
Email

Adverteerders

TC de Rauwbraken
Rauwbrakenweg 38
5056 EJ  Berkel=Enschot
tel: 013-5333883
e-mail: info@tcderauwbraken.nl
website: www.tcderauwbraken.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 

 
Copyright © 2015
TC de Rauwbraken,
All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp