Copy

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken
 

Indien deze pagina niet goed wordt weergegeven,
klik dan hier

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken - Februari 2015

Website-links

» Rooster bardiensten
» Bardienstovername
» Jaarkalender

» Lidmaatschap
» Onze Sponsors

Voorwoord

Een nieuw jaar, een nieuw gezicht. Geven jullie onze nieuwsbrief mee vorm? Boetseer dit nieuw gezicht tot een interessante beeldvorm, met alles wat je kwijt wilt, wilt delen. Dat kan door foto’s aan te leveren, door(korte) teksten, leuke nieuwtjes of voorvallen, kortom, door alles wat u zelf ook graag leest. Dan krijgt deze start van het nieuwe jaar een geweldig vervolg en wordt het een echte “voor ons-door ons” publicatie.
 
Veel lees- en tennisplezier, de redactie

Mail jouw copij naar redcom@tcderauwbraken.nl.

Nieuwsbrief

Uiterste inleverdata copij

Maart 2015 12 maart 2015
Mei 2015 14 mei 2015
Juli 2015 25 juni 2015
September 2015 3 september 2015
Oktober 2015 15 oktober 2015
December 2015 26 november 2015

Van de Voorzitter

Op 14 januari jongstleden hebben we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden, waarin de jaarrekening weer goedgekeurd is. Wil Pigmans en Piet Vromans zijn als bestuurslid afgetreden. Uiteraard zijn ze tijdens de vergadering bedankt voor hun inzet binnen de vereniging en het bestuur. Vanaf deze plaats wil ik dat nogmaals doen. De vergadering heeft Rob Balke en Ger van Laak benoemd tot nieuwe bestuursleden. Hen beiden wens ik veel succes toe met hun taken.
» Lees meer

In het zonnetje

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 14 januari jl. zijn Wil Pigmans en Piet Vromans als bestuurslid afgetreden. Beide gewaardeerde bestuurders werden hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet voor onze tennisclub.
In navolging van zijn vrouw Jeanne, is de Antoon Snellentroffee, onze verkiezing van de vrijwilliger van het jaar, dit jaar gegaan naar Bart Huijben. Bart is al jaren voorzitter van de TTC en de bardienstcommissie. Van de bardienstcommissie heeft Bart inmiddels afscheid genomen. Ook is Bart bondsafgevaardigde bij de KNLTB.
De redactie commissie heeft op dinsdag 27 januari afscheid genomen van twee oudgedienden. Zowel Joke van Oudheusden als Riet Huijbregts stopten met hun werkzaamheden bij de RedCom. We bedanken zowel Joke als Riet voor hun jarenlange inzet. Heeeel, heeeel erg bedankt dames, namens de RedCom.

Rabobank clubkampioenschappen 2015

Binnenkort (van 7 tot en met 15 maart 2015) organiseren wij weer de Rabobank Clubkampioenschappen. Vorig jaar was het een geslaagd, sfeervol en sportief toernooi. Wij als organisatie hebben er een goed gevoel aan over gehouden.
» Direct inschrijven
» Lees meer

Voorjaarstraining 2015

Je kunt je weer inschrijven voor de tennisles!
Dave van Zonneveld staat weer te popelen om zijn kennis te kunnen delen. Ofwel: hij wil dolgraag onze leden (beter) leren tennissen.

Let op: Alleen leden van TC de Rauwbraken kunnen zich inschrijven voor de training.
» Direct inschrijven
» Lees meer

KNLTB voorjaarscompetitie 2015

Ook dit jaar hebben er  weer veel teams ingeschreven voor de KNLTB-voorjaarscompetitie. In totaal hebben er 39 teams ingeschreven. Wil je de teams bekijken, lees dan verder.
» Lees meer

Oproep digitale nieuwsvoorziening

Wij zijn bezig om onze digitale nieuwsvoorziening (website, nieuwsbrief, Facebook en TV-reclame) een facelift te geven en te voorzien van de nodige info. Om dit te kunnen realiseren hebben wij input van jullie nodig. Dit kunnen foto’s, filmpjes, verslagen, anekdotes, plaatjes en alle andere vormen van digitale communicatie zijn. Kortom voorzie ons van informatie.Je kunt jouw info mailen naar redcom@tcderauwbraken.nl of verzenden met wetransfer

Inplannen bardiensten 2015-2016

Vanaf heden is de bardienstplanning weer open gezet om de bardiensten voor de periode van 1 april 2015 tot en met 31 maart 2016 in te plannen. Gezien het aantal gaten in de bardienstplanning van het afgelopen jaar zouden wij iedereen willen verzoeken 3 bardiensten in te plannen. De kans dat je dan nog door de bardienstplanner ingedeeld wordt om de bardienstagenda compleet te maken is dan het kleinst.
Graag zouden wij nog jullie aandacht willen vragen voor het volgende:
  • Leden die overdag tijd hebben bij voorkeur overdag bardiensten inplannen, omdat de meeste overblijvende gaten in de bardienstplanning overdag vallen.
  • Leden die kinderen hebben die met de World Tour Kids meedoen bij voorkeur hun bardienst(en) inplannen op deze zondagen
 Alvast bedankt voor jullie medewerking.
Veel van onze leden zijn actief op internet. Een aantal daarvan zit op Facebook en heeft gemerkt dat korte vluchtige nieuwsfeiten via onze Facebookpagina voorbijkomen. Like TC De Rauwbraken op Facebook en u blijft ook hiervan op de hoogte. We krijgen hier veel positieve reacties op. Voor mensen die geen Facebook hebben: u mist geen inhoudelijke informatie. Die komt tot u via de nieuwsbrief en website.  Maar wellicht voor u een reden om toch eens op Facebook te kijken. Er is altijd wel iemand in uw omgeving te vinden die u ermee wil helpen.
» Facebook TC de Rauwbraken

Instuif

Instuiven is recreatief tennissen voor alle seniorleden van TC de Rauwbraken, waarbij van te voren geen afspraak met andere tennissers hoeft te worden gemaakt. 
Spreekt deze opzet van recreatief tennissen je aan, dan begroeten wij je graag op de dinsdagavond of de woensdagmorgen.
» Lees meer

Agenda
 

Senioren

 
Tot 26 maart Dubbelcompetitie dames en heren
7-15 maart Clubkampioenschappen
2 april-31 mei Externe voorjaarscompetitie
   

Jeugd

 
8 maart World tour kids
20 maart De Kleine Wereld toernooi 12+
22 maart Open toernooi De Kleine Wereld rood/oranje
2 april-31 mei Externe voorjaarscompetitie
6 april World tour kids
Facebook
Twitter
Website
Email

Adverteerders

TC de Rauwbraken
Rauwbrakenweg 38
5056 EJ  Berkel=Enschot
tel: 013-5333883
e-mail: info@tcderauwbraken.nl
website: www.tcderauwbraken.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 

 
Copyright © 2015
TC de Rauwbraken,
All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp