Copy

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken
 

Indien deze pagina niet goed wordt weergegeven,
klik dan hier

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken - december 2015

Website-links

» Rooster bardiensten
» Bardienstovername
» Jaarkalender

» Lidmaatschap
» Onze Sponsors

Van de redactie

De mediacommissie wenst alle leden, fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe.
Heb je nog informatie voor onze nieuwsbrief of andere media, mail dit dan naar mediacom@tcderauwbraken.nl. Dat kunnen foto’s zijn, maar ook (korte) teksten, leuke nieuwtjes of voorvallen, kortom, alles wat u zelf ook graag leest. 
Veel lees- en tennisplezier, de media commissie

Mail jouw copij naar mediacom@tcderauwbraken.nl.

Nieuwsbrief

Uiterste inleverdata copij

Januari 2016 17 januari 2016

Van de Voorzitter

Bij het schrijven van mijn voorwoord voor deze laatste nieuwsbrief van het jaar ontbrak het mij volledig aan inspratie. Ik heb dus wat geschreven en dit ingebracht in de vergadering van de Mediacommsiie. Tijdens het redigeren van de ingekomen kopij (overigens komt er bitter weinig kopij vanuit leden en commissies) viel het stukje op bij de commissieleden. Tijdens deze vergadering werd een opmerking gemaakt die als spionnetje zou kunnen dienen: “waarom een voorwoord aan het einde van het jaar?”en die opmerking zette mij aan het denken.
Inderdaad, waarom een voorwoord? Het zou eigenlijk een slotwoord moeten zijn.  Door hierover na te denken kwam er toch weer een stukje inspiratie opzetten. Die inspiratie resulteerde in dit stukje (het ongeïnspireerde stukje laten we ongezien aan u voorbij gaan).
» Lees meer

Algemene Leden Vergadering en Nieuwjaarsborrel

Op woensdag 13 januari 2016 hebben onze jaarlijkse "Algemene Leden Vergadering" met daarop aansluitend de nieuwjaarsborrel. Deze vergadering (incl. borrel) is er voor de leden. Alle leden van TCDR zijn van harte welkom. Noteer deze datum in je agende.

Bubbel-Bubbel Mixed

De echtparen competitie georganiseerd door Ria en Walter v/d Wiel is voor 2015 weer afgesloten . Er zijn weer veel leuke wedstrijden gespeeld in twee poules.
In poule B is winnaar geworden Helmi en Mar v/d Plas.
Deze gaan volgend seizoen spelen in de A poule waar Netty en Peter Brekelmans dit jaar als eerste uit de bus kwamen.Nogmaals gefeliciteerd.
De afsluiting op zaterdagmorgen was weer heel gezellig. Nu gaan we weer trainen voor de aankomende 28e jaargang van dit super leuke evenement.
Groeten Gerrie en Martien

Het paviljoen is van 19 december t/m 1 januari gesloten.
Het park is in deze periode voor alle leden mbv de KNLTB-ledenpas toegankelijk. Alleen de verlichting van de banen 1, 2 en 3 kan mbv de externe verlichtingsknop aangezet worden.

Hieronder vindt u de jaarverslagen van onze commissies.
 

Jaarverslag accommodatiecommissie 2015

Zoals we al jaren ons jaarverslag openen ook dit jaar weer de hoop dat het eindelijk duidelijk wordt op welke wijze ons tennispark zal worden vernieuwd. De besprekingen met o.a. de gemeente hebben hun voortgang. In de krant kunnen we lezen dat de werkzaamheden rondom het klooster een aanvang lijken te nemen.
Al met al zijn we als Accom al vele jaren bezig met het onderhouden en repareren van de accommodatie zoals die nu is.  Wekelijks het onderhouden van de tennisbanen, vrijmaken van blad, het vegen en vlakslepen, enzovoort.
 » Lees meer

Jaarverslag barcommissie 2015

Eind 2014 hebben we afscheid genomen van een aantal gewaardeerde leden. Gelukkig meldde Jeroen Leijs zich als nieuw lid aan en kregen we ook een nieuwe bestuursafgevaardigde in de persoon van Ger van Laak. Zodoende zijn we 2015 met een frisse blik begonnen.
» Lees meer

Jaarverslag jeugdcommissie 2015

We zijn 2015 met een ‘kleine’ groep van start gegaan. Zowel het aantal jeugdleden als de jeugdcommissie.
Met zo’n kleine 70 jeugdleden kunnen we toch wel zeggen dat dit voor onze club een kleine groep was. Gelukkig hebben we geconstateerd dat de vele activiteiten op ons park er dit jaar voor gezorgd hebben dat ons ledenaantal een mooie groei doorstaan heeft. We hebben even mogen genieten van 106 jeugdleden. Helaas gaan hiervan ongeveer 15 jeugdleden per 1 april onze club verlaten ivm studie en/of andere sporten. Maar dan nog starten we in 2016 met een grotere groep dan 2015.
» Lees meer

Jaarverslag mediacommissie 2015

De Mediacom voorziet de leden al jaren van allerlei informatie, van inschrijfformulieren tot bardienstlijsten. Hiervoor gebruikt zij de nieuwsbrief en de website. De Mediacom is verantwoordelijk voor de inhoud van de website en de tv-reclames in ons paviljoen. De website biedt ons mogelijkheden om informatie door te geven aan en terug te koppelen naar de leden. Informatie over  lidmaatschapschap, training, toernooien en andere activiteiten is op onze website terug te vinden. Via de website kunt u, indien gewenst, uw persoonlijke gegevens wijzigen.
» Lees meer

Jaarverslag sponsorcommissie 2015

In het jaar 2015 heeft de sponsorcommissie een aantal nieuwe ideeën gepromoot om de sponsoropbrengsten op een acceptabel niveau te houden. In overleg met o.a. de Mediacom is door de sponsorcommissie een concept bedacht om onze adverteerders een pakket te bieden met daarin de mogelijkheid van reclame-uiting via zowel de Nieuwsbrief, onze website en de TV in het paviljoen. Dit pakket bleek erg goed aan te slaan, we hebben nauwelijks adverteerders verloren. Als extra service hebben we dit idee ook aangeboden aan onze hoofd-, doek-, bord- en toernooisponsors.
» Lees meer

Jaarverslag ttc 2015

Ieder jaar probeert de TTC met veel enthousiasme activiteiten te organiseren op het tennisvlak. Het doel is vooral gezelligheid binnen onze vereniging op een hoog peil te houden door toernooien te organiseren. We kennen hierin twee verschillende mogelijkheden te weten gezelligheidstoernooien en competitieve toernooien.
Het probleem is dat de interesse voor de gezelligheidstoernooien steeds verder terug  loopt. Zo hebben we dit jaar het invitatietoernooi moeten schrappen omdat het deelnemersaantal  de afgelopen jaren dusdanig was teruggelopen dat organiseren geen optie meer was.
» Lees meer
Beste jeugdleden,
Vrijdag 23 oktober was een heerlijk, sportief en gezellig begin van de herfstvakantie. 45 Kinderen deden mee aan deze bijzondere friet-instuif.

Op baan 1 stonden de kinderen van categorie Rood samen met Dave te tennissen. Op de overige banen werden dubbels gespeeld.
Claudia van Cafetaria Eikenbosch had lekker friet gebakken, zodat we na de wedstrijdjes met zijn allen gezellig friet konden eten.
Als afsluiting mocht het rondje om de baan niet ontbreken.
Op zondag 25 oktober is het gemengde team tot 14 jaar kampioen geworden. Echte kampioenen, want ze hebben geen enkele wedstrijd verloren.

Met sportieve groet namens de jeugdcommissie TC de Rauwbraken,
Claudia Kuiper

Winnaars ballonnen-wedstrijd: lees hier
Winnaars Daviescup: lees hier

 

TC de Rauwbraken verwelkomt haar nieuwe leden.

Nieuwe leden senioren

 
Willem Brouwers Tilburg
Wim Enneman Berkel-Enschot
Thea van Gorp Berkel-Enschot

Nieuwe jeugdleden

 
Freek Pijnenburg Berkel-Enschot

Instuif

Instuiven is recreatief tennissen voor alle seniorleden van TC de Rauwbraken, waarbij van te voren geen afspraak met andere tennissers hoeft te worden gemaakt. 
Spreekt deze opzet van recreatief tennissen je aan, dan begroeten wij je graag op de dinsdagavond of de woensdagmorgen.
» Lees meer

Oproep digitale nieuwsvoorziening

Wij hebben onze digitale nieuwsvoorziening (website, nieuwsbrief, Facebook en TV-reclame) een facelift gegeven. Om de media van de nodige info te voorzien, hebben wij input van jullie nodig. Dit kunnen foto’s, filmpjes, verslagen, anekdotes, plaatjes en alle andere vormen van digitale communicatie zijn. Kortom voorzie ons van informatie.Je kunt jouw info mailen naar mediacom@tcderauwbraken.nl of verzenden met wetransfer
Veel van onze leden zijn actief op internet. Een aantal daarvan zit op Facebook en heeft gemerkt dat korte vluchtige nieuwsfeiten via onze Facebookpagina voorbijkomen. Like TC De Rauwbraken op Facebook en u blijft ook hiervan op de hoogte. We krijgen hier veel positieve reacties op. Voor mensen die geen Facebook hebben: u mist geen inhoudelijke informatie. Die komt tot u via de nieuwsbrief en website.  Maar wellicht voor u een reden om toch eens op Facebook te kijken. Er is altijd wel iemand in uw omgeving te vinden die u ermee wil helpen.
» Facebook TC de Rauwbraken

Agenda
 

Senioren

 
22 nov / 13 dec KNLTB externe wintercompetitie
13 januari Algemene ledenvergadering en Nieuwjaarsborrel
   

Jeugd

 
9 december Kerstballen maken
23 december Oliebollentoernooi
Facebook
Twitter
Website
Email

Adverteerders

TC de Rauwbraken
Rauwbrakenweg 38
5056 EJ  Berkel=Enschot
tel: 013-5333883
e-mail: info@tcderauwbraken.nl
website: www.tcderauwbraken.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 

 
Copyright © 2015
TC de Rauwbraken,
All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp