Copy

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken
 

Indien deze pagina niet goed wordt weergegeven,
klik dan hier

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken - Juli 2015

Website-links

» Rooster bardiensten
» Bardienstovername
» Jaarkalender

» Lidmaatschap
» Onze Sponsors

Voorwoord

De zomer is weer begonnen. Voordat u van uw welverdiende vakantie gaat genieten, nog even aandacht voor het volgende:
  • De strijd om de Berkel-Enschotse kampioenschappen is volop bezig. Steun de spelers en ga ze aanmoedigen bij TVBE of TC de Rauwbraken. Altijd gezellig.
  • Wil je met de KNLTB wintercompetitie meedoen, geef je dan nu al op.
  • Schrijf je in voor het feestweekend van 29 en 30 augustus. In het paviljoen staat een “inschrijfdoos” met bijbehorende formulieren, maar inschrijven kan ook via 35jaar@tcderauwbraken.nl
Heb je nog informatie voor onze nieuwsbrief of andere media, mail dit dan naar mediacom@tcderauwbraken.nl. Dat kunnen foto’s zijn, maar ook (korte) teksten, leuke nieuwtjes of voorvallen, kortom, alles wat u zelf ook graag leest. 
Veel lees- en tennisplezier, de media commissie

Mail jouw copij naar mediacom@tcderauwbraken.nl.

Nieuwsbrief

Uiterste inleverdata copij

September 2015 3 september 2015
Oktober 2015 15 oktober 2015
December 2015 26 november 2015

Van de Voorzitter

De finales van het Riddershoeve open zijn gespeeld, de kampioenen zijn bekend. Het is een geslaagd toernooi geweest en ondanks dat ik dat op de club al persoonlijk gedaan heb, nogmaals de felicitaties aan alle winnaars en dank aan de TTC, de Barcommissie en Restaurant de Riddershoeve, onze toernooisponsor!

De Berkel-Enschotse kampioenschappen staan voor de deur. Er wordt gespeeld op beide tennisparken in Berkel-Enschot. De feestavond op vrijdag en de jeugdfinales op zaterdag worden bij TVBE gehouden. De finaledag voor senioren bij ons op het park.
» Lees meer

RIDDERSHOEVE OPEN 2015

Onder  mooie weersomstandigheden zijn zondagmiddag 21 juni de finales gespeeld van het  Riddershoeve open tennistoernooi. ’s Morgens begonnen we de finale zondag met wat miezerige regen, daarna werd het weer steeds beter met af en toe een zonnetje. De  toeschouwers genoten van de vijftien  hele spannende finale wedstrijden. Ondertussen werden ze verwend met lekkere hapjes.  Om vijf uur volgde de prijsuitreiking. Door de voorzitter van Tennisclub De Rauwbraken, Hans Koopmans, werden verschillende mensen hartelijk bedankt voor de geweldige organisatie van dit toernooi. Hij dankte de sponsor, Walter van Laarhoven, en deze reikte de Riddershoeve dinerbonnen aan de finalisten uit, die ze dankbaar in ontvangst namen.
» Lees meer
» Foto's Riddershoeve open

Ladies night 2015

Om ook de dames tegemoet te komen die niet vrij zijn op overdag, hebben we dit jaar een ladiesnight georganiseerd.
Er hadden zich 32 dames ingeschreven voor deze ladiesnight. Er waren 4 poules van 8 dames, waarvan 1 50+ poule. De eerste 2 poules werden rond 7 uur welkom geheten met koffie en eigengemaakte taart.
De eerste 2 poules werden rond 7 uur welkom geheten met koffie en eigengemaakte taart.
Om 19.15 uur begonnen de dames aan hun 1e poule wedstrijd. Bijna meteen hoorden we al wat gedonder en na 20 minuten moesten we toch echt de wedstrijden staken.
» Lees meer
» Foto's Ladies night

Maandagmorgen competitie 55+, Team 2 (deel 2)

Op 30 maart begon de competitie voor de maandagmorgen groep. Een grote teleurstelling deed zich al meteen voor! De Captain, Ben, kon helaas niet mee spelen door rugklachten, opgelopen tijdens alle voorbereidingen die vooraf gaan om een kampioensteam samen te stellen. Sla raak was onze tegenstander waarvan ik, als captain, wist, dat ze een goed team hadden en we konden zo dus een concurrent wegspelen.
Dit keer is ook deel 2 (de laatste competitiedag inclusief resultaten) toegevoegd.
» Lees meer

Wintercompetitie 2015 – 2016

We hebben de zomercompetitie nog maar net achter ons en we moeten al weer na gaan denken over de wintercompetitie. Ook dit jaar zal er weer de mogelijkheid zijn in te schrijven voor de wintercompetitie op verschillende dagen. Alle teams dienen uit minimaal 5 personen te bestaan om tijdens de competitie problemen te voorkomen. Zeker omdat het in de winter moeilijk is invallers te vinden. De inschrijvingen moeten vóór 23 augustus 2015 binnen zijn. De competitie begint op 12 november tot 13 december en van 7 januari tot 24 januari. Inschrijven is mogelijk voor verschillende dagen en onderdelen.
» Lees meer 

TC de Rauwbraken verwelkomt haar nieuwe leden.

Nieuwe leden senioren

 
André van Helvoirt Berkel-Enschot
Angela van der Horst Berkel-Enschot
Eric Huyding Berkel-Enschot
Erwin van der Horst Berkel-Enschot
Freek van Agt Berkel-Enschot
Karin Verhoeven-Goutziers Berkel-Enschot
Marie-Claire de Kok Berkel-Enschot
Marieken van Eijl-Boelen Berkel-Enschot
Petra Huyding Berkel-Enschot
Stan van Gorp Berkel-Enschot
Yvonne Oosterwijk Berkel-Enschot

Nieuwe jeugdleden

 
Dhylann van Rossen Berkel-Enschot
Isabel Luijckx Berkel-Enschot
Robin van der Horst Berkel-Enschot
Sjoerd Timmermans Berkel-Enschot

Berkel-Enschotse kampioenschappen

Na het succes van vorig jaar worden ook dit jaar weer de Rabobank Berkel-Enschotse tennis kampioenschappen georganiseerd door TVBE en TC de Rauwbraken.
Inschrijven gaat helaas niet meer, maar je kunt natuurlijk gezellig komen kijken. 
» Lees meer

De Kleine Wereld event 17 juni 2015

Op woensdag 17 juni hebben we een Rood/Oranje/Groen-event georganiseerd.
39 kinderen van verschillende verenigingen (o.a. TVBE, Sla Raak, Were-Di en Wolfsbosch) hebben genoten van een leuke, sportieve woensdagmiddag.
De 2 rode teams gingen erg gelijk op en eindigden beide met 21 ballen. Dave, onze tennistrainer, had voor deze beide teams een prijs en 4 kinderen wonnen een extra prijs via de loterij.
Een van de deelnemers had het wel erg naar zijn zin. Hij vertelde dat hij in zijn leven nog nooit zo’n leuke woensdagmiddag had gehad.
» Lees meer

Competitie team Groen-2 Kampioen!!!

Op woensdag 27 mei 2015 is onderstaand competitie-team (Groen-2) kampioen geworden.
Dit is een hele prestatie, omdat deze tenniskanjers voor het eerst op een heel tennisveld speelden.
Gefeliciteerd!

Invallers redden het kampioenschap heren vrijdag

Een groep van 5 mannen speelt competitie op de vrijdagmiddag, daar ze dan niet hoeven te werken. Helaas lieten er 3 personen van dit team het afweten, waardoor de competitie in de problemen kwam.
Dus Ton en ik, werden gebeld of wij vanwege onze kwaliteiten in zouden willen vallen voor deze 3 personen, daar het team alle kansen had om kampioen te worden.
Ton en ik hebben onze verantwoording genomen en hebben er voor gezorgd dat dit team de wedstrijd won met 3 – 1. Een mooie uitslag zou je zeggen, maar de overige 2 heren waren het daar niet mee eens, daar ze tot dan toe alle partijen wonnen met  4 – 0.  Natuurlijk waren wij de schuldigen van deze score, maar zelfkennis is ook een gave die je dient te bezitten als je met twee benen in deze wereld staat, en ik heb dan ook het gevoel gekregen dat Joost en John daar nog veel aan moeten werken!
 
Edoch, het kampioenschap kan gevierd worden en wij wachten op de uitnodiging voor het kampioensfeest en we hopen dat ze het spel der techniek wat beter kunnen
beheersen, daar ze nu hebben kunnen zien hoe het nu eigenlijk moet.
Het was een fijne sportieve middag. Jongens bedankt voor de uitnodiging!!
 
Ben Dominicus

Oproep digitale nieuwsvoorziening

Wij hebben onze digitale nieuwsvoorziening (website, nieuwsbrief, Facebook en TV-reclame) een facelift gegeven. Om de media van de nodige info te voorzien, hebben wij input van jullie nodig. Dit kunnen foto’s, filmpjes, verslagen, anekdotes, plaatjes en alle andere vormen van digitale communicatie zijn. Kortom voorzie ons van informatie.Je kunt jouw info mailen naar mediacom@tcderauwbraken.nl of verzenden met wetransfer

Maandagmorgenontspanning voor de oudere man!!!!!

Nog steeds komen er aanmeldingen van mannen die niet meer hoeven te werken en zich daarom gezellig willen ontspannen.
Dat kan maandagmorgen. Je wordt ingedeeld en je weet precies wanneer je mag en moet tennissen. Daarnaast is er de mogelijkheid om aan de competitie op maandag deel te nemen. Daarnaast zorgt de organisatie jaarlijks voor een gezellige dag, die wordt ook wel feestdag genoemd, dat afgesloten wordt met een BBQ.
Lijkt het je wat, meld je dan aan bij b.dominicus@telfort.nl / 0135331553. Je bent van harte welkom.
Namens de organisatie M.O.T.,
Ben Dominicus

Veel van onze leden zijn actief op internet. Een aantal daarvan zit op Facebook en heeft gemerkt dat korte vluchtige nieuwsfeiten via onze Facebookpagina voorbijkomen. Like TC De Rauwbraken op Facebook en u blijft ook hiervan op de hoogte. We krijgen hier veel positieve reacties op. Voor mensen die geen Facebook hebben: u mist geen inhoudelijke informatie. Die komt tot u via de nieuwsbrief en website.  Maar wellicht voor u een reden om toch eens op Facebook te kijken. Er is altijd wel iemand in uw omgeving te vinden die u ermee wil helpen.
» Facebook TC de Rauwbraken

Agenda
 

Senioren

 
4-12 juli Berkel-Enschotse kampioenschappen
29 augustus Feestavond 35 jaar TC de Rauwbraken
30 augustus Feest 35 jaar TC de Rauwbraken
12-20 september Jan de Cock toernooi
25 sep / 17dec Dubbel competitie Heren en Dames
   

Jeugd

 
4-12 juli Berkel-Enschotse kampioenschappen
5 juli World tour kids
17 juli Combi-toernooi TVBE/TC de Rauwbraken
30 augustus Feest 35 jaar TC de Rauwbraken
6 september World tour kids
14-18 september Daviescup
Facebook
Twitter
Website
Email

Adverteerders

TC de Rauwbraken
Rauwbrakenweg 38
5056 EJ  Berkel=Enschot
tel: 013-5333883
e-mail: info@tcderauwbraken.nl
website: www.tcderauwbraken.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 

 
Copyright © 2015
TC de Rauwbraken,
All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp