Copy
Nyhedsbrev fra Ny Veteranknallert Klub
Se nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev
JULI 2015

Ikke et ord om...

Vejret. Og så alligevel dog et par ord. Hverken forår eller sommer har i 2015-udgaven leveret super knallert-vejr. Endnu er der et par måneder til at få indhentet alle de forsømte kilometer. Og NYVK-kalenderen rummer fortsat flere gode lejligheder til at få køretøjerne på vejen eller til træf. Vi håber, at I vil gøre brug af mulighederne og at vi ses til et eller flere af de kommende arrangementer.

Velkommen til nye medlemmer
Også i dette nyhedsbrev vil vi benytte lejligheden til at byde I nye medlemmer velkommen. Siden sidste nyhedsbrev er medlemslisten vokset med yderligere syv navne. Alt i alt er medlemsantallet nu på 133.
Vi glæder os til at se jer. Velkommen her i knallert-fællesskabet.

På forhåbentligt snarligt gensyn
mvh bestyrelsen

Hvorfor ingen navne på nye medlemmer?
Vi bringer ikke navnene på klubbens nye medlemmer her i Nyhedsbrevet, da nyhedsbrevene lægges på hjemmesiden og dermed er offentligt tilgængelige. Det er ikke alle, der er interesseret i, at deres navne ligger på Internettet og dermed er søgbare via alverdens søgemaskiner.

Køb billet - 50 kr.

Sidste frist allerede på søndag

Morgenkaffe og rundstykker på museet, hvorefter turleder Benny Rasmussen tager os med på en køretur i området med besøg hos bla. en traktor-samler.
Herefter returnerer vi til museet og udstiller knallerterne. Museet trakterer med snitter.

Læs mere om tid og sted og køb billet på vores hjemmeside. Klik her...
OBS: Sidste frist for køb af billet er i morgen søndag 26. juli

Tilmelding til Hylke Veterantræf
- og billetsalg til "Gammel Dansk" er åbnet

Flere medlemmer har allerede tilmeldt sig NYVKs deltagelse på Hylke Veterantræf. Træffet omfatter også en knallerttur med pitstop på Ejer Bavnehøj.
Tilmelding for medlemmer på NYVKs hjemmeside: Klik her

Turbillet til "Gammel Dansk" 120 kr. - åbent for alle
Alle på en knallert fra 1988 eller før er velkommen til denne knallerttur på godt 60 km.
Morgenkaffe og start fra Gormshallen i Jelling. Meget mere om turen, og hvad du får for de 120 kr. på NYVK-hjemmesiden, hvor du også køber turbilletten. Sidste frist for køb af billet er søndag 6. september kl. 18.
Læs mere og køb billet: Klik her
Veteranbanen i Vrads får besøg, når NYVK-medlem Hans Otto Viborg til foråret afvikler NYVK-løbet "På sporet i Søhøjlandet". Turen testes lørdag 9. august.

Tag forskud på 2016-glæderne

Test-tur for medlemmer af NYVK søndag 9. august

NYVK-medlem Hans Otto Viborg forestår i maj næste år en fantastisk tur i det smukke Søhøjland med besøg hos både Vrads Veteranjernbane og den "Genfundne bro i Gammelstrup". NYVK-medlemmer kan dog allerede nu tage forskud på glæderne. Hans Otto tester nemlig de i alt 68 km søndag 9. august.

Tilmelding til test-tur
Er du medlem af NYVK og vil du med på test-turen, så tilmeld dig direkte til Hans Otto på tlf. 51890308.

Sidste frist for tilmelding: Torsdag 6. august.
Mødetid: Kl. 09.00-09.30, der er kaffe på kanden
Afgang: Kl. 10.00

Der er ledsagevogn med på turen, hvor der kan købes øl/vand á 10 kr.
Medbring selv madpakke.
 
Video med "highlights" fra Tysklands turen.
 

NYVK indtog Nordtyskland på tre-dages tur

15 medlemmer fyldte Landgasthof Lüders i Wewelsfleth sidst i juni. Det idylliske lille hotel var udgangspunktet for knallertture på i alt 226 km i området, hvor vi om lørdagen var på langtur syd for Elben. Sol og blå himmel tilsmilede os for det meste - og de regntunge skyer holdt tæt - næsten. Højeste punkt på turen var 12 meter, så de gamle knallerter uden gear havde kronede dage.
Som det fremgår af den knap ti minutter lange video herover med "highlights" fra turen, så blev det også til et par "skrue-seancer".
Regnskabet er nu gjort op, og vi må konstatere, at store glæder ikke behøver koste alverden. Hele turen "all inclusive" er gjort for knap 1.000 kr. pr. deltager.

Billedgalleri fra turen ligger på Flickr: Se billederne...

 

NYVK-emaljeplader udsolgt

I løbet af kun et par måneder er de i alt 54 NYVK-emaljeplader alle blevet solgt. Medlemmer har udvist stor kreativitet i udformningen af beslag og anvendelse. Nogle har lavet beslag, så de kan skifte den samme plade mellem flere knallerter. Andre har i stedet valgt at købe flere plader, så samlingen af køretøjer alle er forsynet.
Johan Hartvigsen har monteret emaljepladen på den obligatoriske læderskoletaske, og dermed er pladen jo også mobil og kan bruges på flere køretøjer.

En genbestilling af emaljeplader fra leverandøren i Holland vil først ske, når vi har minimum 10 forudbestillinger på emaljeplader. Stykprisen vil også ved ny bestilling stige til ca. 300 kr. pr. styk. Prisen er for både plade og aluramme.

Vil du forudbestille en NYVK-emaljeplade med aluramme, så send bare en mail: Klik her...

Alle kan se Facebooksiden


Du behøver ikke selv have en Facebook-profil for at se NYVKs side på Facebook.

Siden rummer opslag, billeder og delinger, som kun findes der.
Du finder den nemt fra NYVKs hjemmeside, hvor der øverst på siderne er et lille rødt "f"-ikon. Og på hjemmesidens forside nederst er der også en direkte henvisning til Facebook-siden.

Hvis du selv har en Facebook-profil, kan du både slå op, kommentere og "synes godt om" både siden og opslag.
I skrivende stund har 359 med et klik tilkendegivet, at de "Synes godt om" Ny Veteranknallert Klub. Tak for det.

Se Facebook-siden: Klik her...

... mere Facebook - impulsive knallertture slås op

Meteorologerne varsler bedre vejr i august. Det håber vi bestemt holder vand...
Vejrliget hidtil har i første halvår betydet, at det ikke er blevet til en eneste impulsiv og i al hast arrangeret knallerttur i NYVK. Men med varmere vejr i august, er der ikke flere undskyldninger. Formand Viggo Olesen vil i den kommende tid, når vejr og vind byder sig, invitere på impulsiv tur.
Turen vil blive annonceret på Facebook.
-Jeg håber, at andre NYVK-medlemmer på samme måde vil tage initiativ til en impulsiv tur, når lejlighed byder sig. Turene kan bare slås op på Facebooksiden. Det er alle medlemmerne velkommen til, opfordrer Viggo Olesen.

Halvt kontingent for nye medlemmer

Nye medlemmer, der melder sig ind nu, betaler kun halvt kontingent for medlemskab resten af året.
De halverede kontingentsatser er dermed:
  • Personligt medlemskab: 100 kr.
  • Unge under 25 år: 50 kr.
  • Husstands medlemskab: 150 kr.
Nye medlemmer kan melde sig ind direkte på hjemmesiden. Klik her...
Ny Veteranknallert Klub deltog ved træf og udstillede knallerter på Sondrup Marked først i juli. Da besøgsstrømmen stilnede af om eftermiddagen, blev der lejlighed til "at skrue". Knud Forsberg (tv) og Ole Brejning vurderede blandt andet Carsten V. Hansens knallerts tændrør ganske nøje.
 

Hjemmesiden har holdt ferie

Siden sidste nyhedsbrev har hjemmesiden til dels holdt ferie og derfor er antallet af nyheder absolut overskueligt. Dog er kalenderen opdateret som omtalt her i nyhedsbrevet.
Det er ikke alle nyheder fra hjemmesiden, der kommer med i nyhedsbrevet. Og omvendt kommer ikke alt fra nyhedsbrevet på hjemmesiden under "Nyheder".
 

På gensyn

I bestyrelsen hører vi altid gerne hører fra jer, hvis I har ideer, input eller andet på hjerte. Telefonnumre og kontaktformular finder du på hjemmesiden under menupunktet: "Kontakt"

mvh bestyrelsen
 

Kommentarer til Nyhedsbrevet?

Har du kommentarer til nyhedsbrevet eller indholdet på hjemmesiden, så send gerne en e-mail med besked til info@nyvk.dk
Facebook
Facebook
Hjemmeside
Hjemmeside
Email
Email
Copyright © 2015 Ny Veteranknallert Klub

Email Marketing Powered by Mailchimp