Copy
Nyhedsbrev fra Ny Veteranknallert Klub
Se nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev
JANUAR 2015

Velkommen til nye medlemmer

Medlemslisten fortsætter med at vokse også her i det nye år. Velkommen til jer, der har meldt jer ind, siden det sidste Nyhedsbrev, der blev sendt op til jul.
I alt tæller medlemslisten i skrivende stund nu 78 navne - fordelt på 65 medlemsnumre.
Det er en på alle måder overvældende tilslutning, og vi er i bestyrelsen utroligt glade for den store opbakning til Ny Veteranknallert Klub.
Vi glæder os til at møde jer til vore aktiviteter gennem året.
mvh bestyrelsen

Skruedag afsluttet med værkstedskaffe

Klubbens første arrangement i år fik god tilslutning

17. januar løb første arrangement i NYVKs aktivitetskalender af stablen. Ni medlemmer deltog i skruedagen, hvor der også blev tid til både snak og frokost. Og fra kl. 15 var der inviteret til "Værkstedskaffe" for medlemmer og de, der evt. fortsat overvejede at melde sig ind. Det blev igen en hyggelig eftermiddag i smedjen hos formand Viggo Olesen, Gl. Kattrupvej 18, Gedved. Godt 30 valgte at kigge indenfor. Blandt dem også nye medlemmer. På hjemmesiden ligger en kort omtale af dagen og et link til et større billedgalleri fra dagen.
Direkte link til nyheden på hjemmesiden - Klik her...

Tændingstester fra 1962 blev testet...

Som I måske allerede har læst på hjemmesiden, så kom en tændingstester fra 1962 frem fra gemmerne på skruedagen 17. januar. Den gamle Prüfrex af typen ZW5 tog ganske vist livet af en sikring, inden elektriker Arne Overgaard, der var med til skruedagen, fik den fine, gamle sag på andre tanker.
Se billeder og læs mere på hjemmesiden - Klik her...

NYVK på plakaten

Det var lidt et forsøg, da Ny Veteranknallert Klub kort før nytår fik produceret 50 plakater. Et par stykker kunne der nok findes anvendelse for - men 50??
Plakaterne i A3-størrelse blev afhentet på trykkeriet og stakken blev studeret. Der ville mindst være til flere års forbrug, lød vurderingerne.
Her fire uger senere er beholdningen brugt op. Plakaterne har fundet vej til museer, forretninger og værksteder. Ja flere ville sågar gerne have to til ophængning i den gode sags tjeneste. Flere medlemmer har været behjælpelige med at finde egnede steder til ophængning og dermed er de geografisk kommet godt omkring. En ny bestilling er på vej til trykkeriet.

15 tilmeldte til klubbens tur til Tyskland i juni

Ved tilmeldingsfristens udløb 22. januar havde 15 medlemmer tilmeldt sig NYVKs tur til Nordtyskland i juni.
Dermed er alle pladser på Landgasthof Lüders besat, mens de ekstra værelser med plads til i alt 6 personer ikke kommer i brug. De ekstra pladser godt 300 meter fra Landgasthof Lüders i Wewelsfleth blev reserveret for en sikkerheds skyld.
Alle tilmeldte får senere direkte besked mht. den nærmere planlægning mv.
 

Ofte mobbet Dixi som filmstjerne

Siden restaureringen har formand for NYVK, Viggo Olesen, tilbagelagt omkring 20.000 km på den gamle Dixi. Den har kørt både Danmark, Sverige og Norge tynd. Trods det omfattende generalieblad må den gamle dameknallert dog ofte stå for skud for godmodige drillerier. Men som i et rigtigt HC. Andersen-eventyr, hvor den grimme ælling forvandles til den smukkeste svane - ja, så er Dixien blevet filmstjerne. Sådan næsten da... Formandens knallert, hjelm og jakke har været lånt ud til et video-projekt på Danmarks Medie- og Journalist Højskole. Resultatet ses herover.
Historien om, hvordan det hele kom i stand fortæller vi mere om på Ny Veteranknallert Klubs hjemmeside. Læs mere her...

Ny Veteranknallert Klub i Veteranposten

Omkring nytår blev NYVK kontaktet af Jørgen Kjær fra bladet Veteranposten. Han var faldet over NYVKs hjemmeside og ville gerne høre mere om klubben for at kunne bringe en artikel i bladet. Artiklen om Ny Veteranknallert Klub er annonceret i Veteranpostens februar-udgave under overskriften: Ny veteranknallertklub kom flyvende fra start.
Ifølge Veteranpostens hjemmeside er februar-bladet netop udkommet. Vi glæder os til at komme forbi en kiosk for at erhverve et dugfriskt eksemplar.

3.500 besøg på Ny Veteranknallert Klubs hjemmeside

20. januar var det tre måneder siden, hjemmesiden på www.nyvk.dk blev lanceret. Hjemmesiden får stadigt flere besøgende. I løbet af de tre måneder har hjemmesiden således haft besøg af 1.400 forskellige brugere. Og der har i alt været klikket ind på hjemmesiden 3.500 gange. I alt er der klikket rundt på siderne 12.700 gange.

Skal du med?

Torsdag 5. februar er NYVK på værkstedsbesøg hos BAR Engineering i Åes ved Horsens.
Tilmelding til arrangementet, der er forbeholdt medlemmer, er nødvendig.

Deltagergebyr 20 kr.
Tilmelding senest 1. februar
til Viggo Olesen på tlf. 40 25 55 23

Læs mere om arrangementet - Klik her...

Besøg og skruedag på Ingeniørhøjskolen i Aarhus

I februar venter også besøg og skruedag på Ingeniørhøjskolen i Aarhus lørdag 21. februar. Læs mere om tilmelding mv. på kalenderen på hjemmesiden - Klik her...

Siden sidst på hjemmesiden

Både kalenderen og nyhederne på hjemmesiden opdateres løbende. Efterhånden som arrangementerne nærmer sig, kan der være ændringer mht. tidspunkter mv. 
På nyhedssiden kan der ligge nyheder, som ikke nødvendigvis kommer med i nyhedsbrevet. Og det er heller ikke alt fra nyhedsbrevet, der kommer på hjemmesiden under menupunket "Nyheder".
Siden sidste nyhedsbrev har både jul og nytår sat aktiviteterne på pause, men en enkelt nyhed blev det dog til 24. december:

På gensyn

Med årsskiftet fik vi taget hul på aktivitetskalenderens første arrangement. Og som det fremgår her i Nyhedsbrevet, så forløb det til alles store fornøjelse. I bestyrelsen glæder vi os over både opbakningen og udsigten at møde endnu flere medlemmer til årets aktiviteter.
mvh bestyrelsen

Kommentarer til Nyhedsbrevet?
Har du kommentarer til nyhedsbrevet eller andet, så send gerne en e-mail med besked til info@nyvk.dk
Du er også velkommen til at kontakte os i bestyrelsen pr. telefon. Telefon numre mv. finder du her: "Kontakt"
Facebook
Facebook
Hjemmeside
Hjemmeside
Email
Email
Copyright © 2015 Ny Veteranknallert Klub

Email Marketing Powered by Mailchimp